carrramba 08.08.04, 21:43 Musze tu napisać, bo się pogubię w sąsiednim wątku. A wiesz ile ja dostałem maili z pogróżkami ? około 50 ! I wcale nie były śmieszne ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiodorus Re: Arnold 08.08.04, 21:55 Słuchaj! Jeśli to byly wiadomości z pogróżkami to może powinieneś tym zainteresować Admina? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Arnold 08.08.04, 22:01 fiodorus napisał: > Słuchaj! > Jeśli to byly wiadomości z pogróżkami to może powinieneś tym zainteresować Admi > na? Róznej treści. Nie będę nic z tym robić, bo idiota jest daleko. Ale jeśli jeszce raz mnie będzie straszył, to zrobię z tego użytek. Na razie się uspokoił. Te maile wyglądają, jakby pisał je wariat. ALe IP znam:) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Arnold 08.08.04, 22:05 carrramba napisała: > Musze tu napisać, bo się pogubię w sąsiednim wątku. A wiesz ile ja dostałem > maili z pogróżkami ? około 50 ! I wcale nie były śmieszne ! Na wiecej debili nie stac. Nie otwieraj zalacznikow. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Arnold 08.08.04, 22:11 arnold7 napisał: > carrramba napisała: > > > Musze tu napisać, bo się pogubię w sąsiednim wątku. A wiesz ile ja dostał > em > > maili z pogróżkami ? około 50 ! I wcale nie były śmieszne ! Juz nie otwieram. A wiesz co debile piszą? Otwórz załącznik, tam są moje zdjęcia i pioseneczki. Od czasu jak mi padł komputer , nie otwieram załączników. Chyba, że wiem od kogo. > > Na wiecej debili nie stac. Nie otwieraj zalacznikow. > > Odpowiedz Link Zgłoś