f_kruger 15.04.03, 12:20 CO MOŻNA ZROBIĆ Z GUMY? RĘKAWICZKI, SZALIKI, ZDJĘCIA, ODLEWY I DIABLI WIE CO TAM JESZCZE. A ZDJĘCIA Z PLASTIKU, ASFALTU I INNEGO DZIADOSTWA TEŻ POTRAFICIE ROBIĆ PAPARAZZI? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mosteczek2 Re: CO MOŻNA..... 15.04.03, 18:01 Widzę, że znów witamy w naszym gronie dowcipnego człowieka. Zachęcamy do ćwiczeń, i to może nie w dziedzinie fotografii, bo jeśli zdjęcia Pana są takie jak te witze, to ja takie opowiadałem w szóstej klasie podstawówki - czyli opatrzyły mi sie jakieś 25 lat temu - to ja odpadam, wołabym nigdy nie oglądać. Chodzi o słowny humor, bo te race dowcipu lekkość mają iście bawarską. Mnie to akurat mało bawi, no ale cóż - każdy zabawia towarzystwo jak potrafi.... Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: CO MOŻNA..... 15.04.03, 18:45 Zgadzam sie w zupełności z mostem - ten wątek to istna Bawaria, ba mało tego to istne disco-polo na tym forum. Jesli przyjacielu masz cos do powiedzenia na gruncie fotografii i artyzmu to bardzio serdecznie witam, jeśli tylko głupoty ci w głowie - to sorki ale masz zły adres. (bardzo surowy, wręcz groźnie nastawiony) Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: CO MOŻNA..... 18.04.03, 11:09 To prosze ich używac i się nie chwalic tym zbytnio - bo to nie przystoi Odpowiedz Link Zgłoś