Gość: Red_Devil Re: Oscary 2007: Najlepsze kreacje IP: *.ds.pg.gda.pl 26.02.07, 13:35 kurczę, kojarzę ją z jakiegoś filmu, ale nie mogę sobie przypomnieć :/ na filmweb.pl nie znalazłem go, więc to może nie ona? :| grała jakąś kobietę, która potrafiła zadbać o siebie :D występowała w białym podkoszulku :D chyba z Nicholasem Cagem ;) boże, co za brainfart :/ "Skarba Narodów"? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: li // Re: Oscary 2007: Najlepsze kreacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 15:01 www.filmweb.pl/Leelee+Sobieski,filmografia,Person,id=2956 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red_Devil W.H.Smith i T.Cruise :D IP: *.ds.pg.gda.pl 26.02.07, 13:39 ja wiem, że Cruise jest niski, ale ta Holmes nigdy nie wydawała mi się taka wysokoa ;) no ale te 20cm obcasy ;) a Smith całkiem odwrotnie :D swoją drogą nie skojarzyłem, że Jade Pinkett jest jego żoną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierny maz Re: W.H.Smith i T.Cruise :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 16:10 Zona Toma Cruisa koszmar. Zauwazyliscie ten odstajacy dekolt w sukni? Skora i koscie, i to oblesne blade cialko... Takie pospulstwo, a tyle kasy... Zadna rewelacja jezeli chodzi o reszte. Moja kobieta na Sylwestra blyszczala o wiele piekniej niz one, w pieknej, wycietej, dlugiej, czerwonej (niedrogiej, a 100 razy efektowniejszej niz u tych gwaizdek) kreacji, golymi plecami ?(wyciecie az do pupy), dekoltem, o pieknych dlugich burzy blond wlosach, ciemnej karnacji, bez stylistow i milionow. Nie mozna bylo oczu oderwac. Z jej wymiarami, figura we wszystkim wyglada pieknie. Waska talia, dlugie nogi.. I to piekne sedruszko. Kocham ja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojejjee Re: W.H.Smith i T.Cruise :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 16:40 uwazaj zebys sie pos...... o co chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia2 Re: Ożeniłeś się z prostytutką:)? 01.03.07, 08:07 Pani Holmes ma o wiele więcej klasy od twojej żonki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Kirsten Dunst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 13:58 co ona ma na sobie? Kilkudniowe resztki zdechłego ptaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs Re: Kirsten Dunst IP: 136.8.152.* 26.02.07, 14:26 No właśnie! I chyba cierpi na anoreksję. A Meryl Streep! Kto jej powiesił ten wisior na szyi?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajnik straszne brzydactwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 14:26 no niektóre , pozal sie Boze, gwiazdy to okropne brzydactwa i paskudy. I my mamy je po dziwiac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: straszne brzydactwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 14:56 chyba ktos slepy w wyborczej wybieral te "kreacje"! gdzie Nicole Kidman, Resse Whiterspoon, Cate Blanchett, Emily Blunt, Helen Mirren? One wygladaly bosko! Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzzewsi Jak widać jedynie Meryl Streep ma klasę... 26.02.07, 15:25 Tak na ekranie jak i w ubiorze :) A inne - pragnące na siłę zwrócić na siebie uwagę gwiazdki... Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia2 Re: Meryl Streep i Gwyneth Paltrow jak zawsze 01.03.07, 08:06 świetnie wyglądają. A Cruise i Holmes to piękna para. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Oscary 2007: Najlepsze kreacje IP: *.aster.pl 01.03.07, 10:55 Jak ja się cieszę, że nawet gwiazdy czasem źle wyglądają! Takie foty uwidaczniające bladość skóry, kościste dekolty, brak talii czy generalnie niedoróbki figury - bardzo dobrze działają na moją kobiecą psychikę :)) Odpowiedz Link Zgłoś