zielonamysz 08.03.07, 14:36 Mam ochote rozpocząc. Choc moze nie powinnam. Ale tak jest - mam ochote na kłapouchizmy.. <<Nie chcę tego zaznaczać,ale musze to zaznaczyć.Nie chce sie skarzyc, ale tak jest.Zaziebilem ogon> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Wątek Kłapouchego 08.03.07, 15:15 Czyli forma kanoniczna jest w nawiasach, Myszko? <Nie chcę tego wyciagać, ale musze to wyciagnać. Nie chce sie narzekac, ale tak jest. Immanueli brakuje. Nie starczy dla niej prezentow osmiomarcowych> Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wątek Kłapouchego 08.03.07, 15:26 Eno, cos dla niej odlozymy. Albo nie odlozymy, jak sie towarzystwo zrobi drapiezne i zacznie podpisywac liste obdarowanych za siebie i kolezanki! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Wątek Kłapouchego 08.03.07, 16:24 Ja, ja tam nie będę sie biła o te rajstopy.Tak. < To jest zupelnie jasne- powiedzial Kłapouchy-nie mam co do tego zadnych złudzeń> < I miejcie troche Względów,trochę troski o Innych.W tym cała rzecz> Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: Wątek Kłapouchego 08.03.07, 17:41 dla pani immki mam rajstopy odlozone, nie powiem gdzie, bo zagina w tajemniczych okolicznosciach jeszcze... <Dalej wiec, Klapouchy. - rzekl Krolik. -Nie popedzaj mnie - rzekl Klapouchy wstajac powoli. - Nie dalejwiecuj mnie.> Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Wątek Kłapouchego 15.03.07, 18:47 funghettino napisała: > dla pani immki mam rajstopy odlozone, nie powiem gdzie, bo zagina w > tajemniczych okolicznosciach jeszcze... dzienki, Grzybciu, dzienki, ostatnie rajstopy mi się już podarli, cmok ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Wątek Kłapouchego 15.03.07, 18:46 brezly napisał: Immanueli brakuje. Nie starczy dla niej prezentow osmiomarcowych ale mam nadzieję, Brezli, że jakiegoś spóźnionego goździka zza pazuchy wyciągniesz? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: Wątek Kłapouchego 15.03.07, 19:26 zasuszyl brez gwozdzika jak nic witam wieczornie :) Odpowiedz Link Zgłoś
szubad uchy, kłapię po kłapouszemu 16.03.07, 10:05 przegapiłam. wiedziałam. zawsze przegapiam. Odpowiedz Link Zgłoś