Dodaj do ulubionych

Kontrowersyjny pocałunek Richarda Gere

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 20:52
Po prostu chciał ją przelecieć . Piep.....ć te wszystkie idee ,nawet ksiądz
nie oprze się hormonom .
Obserwuj wątek
    • Gość: neandertalka Re: Kontrowersyjny pocałunek Richarda Gere IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 00:47
      no wreszcie ktoś napisał coś prawdziwego. gdyby wszyscy zdali sobie sprawę z tego faktu, myślę iż byłoby mniej zawodów miłosnych. gere się nie zawiódł, ona sie nie zawiodła - słuchajmy naszych hormonów, a dobrze na tym wyjdziemy!
      • puba sam bym to zrobił 18.04.07, 11:07
        stwierdzam po obejrzeniu zdjęc:P
        • marcowsky Re: sam bym to zrobił 18.04.07, 19:39
          Ja tez!Hinduski nie od dzis sa uwazane za piekne kobiety!
          • Gość: Robert Re: sam bym to zrobił IP: *.chello.pl 18.04.07, 20:16
            marcowsky napisał:

> Hinduski nie od dzis sa uwazane za piekne kobiety!

Do pierwszego dziecka...
    • Gość: Sahib [...] IP: *.chello.pl 18.04.07, 10:12
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: max Link IP: *.4web.pl 18.04.07, 10:20
      www.youtube.com/watch?v=TXyCPy60yvk&eurl=http%3A%2F%2Fkozaczek%2Epl%2Fplotka%2Ephp%3Fid%3D1388
      • Gość: public enemy uk [...] IP: *.acn.waw.pl 18.04.07, 10:25
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: camel i co z tego? IP: 81.19.200.* 18.04.07, 10:42
      on przystojny, ona piekna...
      przeciez jej nie zgwalcil...:)
      • remislanc Fajna laseczka ta Shilpa...........:))))) 18.04.07, 11:08
        Aż miło popatrzeć na taką dziewuszynę............:))))
        Nie dziwię się kolesiowi, że emocje wzięły u niego górę.
        • Gość: Misia Re: Fajna laseczka ta Shilpa...........:))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 11:26
          A ja chciałabym być na miejscu tej Schilpy
          • Gość: Stefan Ja też chciałbym być na jej miejscu! IP: 80.54.200.* 19.04.07, 08:45
            ;P
    • Gość: oryganion1 Re: Kontrowersyjny pocałunek Richarda Gere IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 11:34
      jak zażynali milion muzułmanów nikt dzieciom oczy nie zamykał
      robili to oczywiscie bez emocji

my nie jesteśmy lepsi - jak na ekranie TV bebechy pryskaja na zmiane z mózgiem
      po scianach nikt nawet palcem nie kiwnie
      jak pojkazuja scene erotyczna dzieciom babcie zamykają oczy
      a wiekszosc hipokrytów i dewotów - mowi ale feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    • miauka Re: Kontrowersyjny pocałunek Richarda Gere 18.04.07, 11:46
      "Publiczne okazywanie emocji jest w Indiach wciąż źle odbierane."

Jasne, ale łapanie za cycki i za krocze białe turystki na ulicy w Delhi jest
      odbierane po prostu rewelacyjnie. Hipokryzja, obłuda, syf!
    • dzakarta Kontrowersyjny pocałunek Richarda Gere 18.04.07, 11:49
      Hindusi, to część polskich moherowych beretów, która wyjechała do Indii!
      • Gość: . i nazywaja sie Kaszmirowe Berety IP: *.demon.nl 18.04.07, 13:06
    • Gość: turystka Eve-teasing IP: 217.17.35.* 18.04.07, 12:15
      tak nazywa sie molestowanie seksualne w Indiach :) (czyli kokietowanie Ewy)
      hmmm, troche lekko powiedziane. Przecietna "biala" spotyka sie w Indiach z
      obmacywaniem, lapaniem za genitalia etc, etc. Dlatego, poniewaz u nas nie ma
      zaaranzowanych malzenstw, wiec bardzo popularne jest myslenie (rasistowskie
      oczywiscie)ze skoro ["biala"]nie czeka na meza = rozkroczy sie przed kazdy, jest
      lekkich obyczajow.

Aktorki Bollywood sie tez bardzo czesto spotykaja z takim zachowaniem swych
      rodakow :( pamietam jak na rozdaniu jakis nagrod filmowych facet sie rzucil na
      aktorke hinduska i zaczal obmacywac jej piersi bo byl swiecie przekonany, ze
      postac jaka odgrywala na scenie (powabna, uwodzicielska, sexy) jest nia w
      rzeczywistosci!

mam nadzieje, ze ten incydent z Geerem wywola jakas dyskusje na temat
      obyczajowosci i hipokryzji dotyczacej seksu w Indiach.

Swoja droga jak ogladalam ich reklamy napojow czy chipsow to oczy mi wyskakiwaly
      z orbit bo wystepujace w nich kobiety hinduskie byly rozneglizowanymi na maksa
      kokieteryjnymi laskami z cycykami na wierzchu. Gdybym ja tak wyszla ubrana na
      ulice to zostalabym grupowo zgwalcona w bialy dzien! troche mnie to frustrowalo!
    • Gość: kołboj Re: Kontrowersyjny pocałunek Richarda Gere IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:40
      ale głupi ci indianie
    • Gość: Buee Brudny kraj, brudni ludzie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 14:56
      to i strach się całować, żeby się nie pobrudzić...

Aha .. i strasznie tam śmierdzi.
      • pavlikmedvid Re: Brudny kraj, brudni ludzie ... 18.04.07, 15:58
        Masz na myli polska prowincje...?

Dlaczego ukrywasz sie po pseudonimem gloszac tak swiatle poglady...?
        • jandzy Re: Brudny kraj, brudni ludzie ... 28.04.07, 15:57
          a coz jest takiego swiatlego w tych pogladach? poprostu przypomina czytelnikom
          fakty o ktorych czesto zapominaja, a niektorzy najwyrazniej ich nie znaja.

pavlikmedvid napisał:

> Masz na myli polska prowincje...?
          >
          > Dlaczego ukrywasz sie po pseudonimem gloszac tak swiatle poglady...?
    • Gość: emilka Kontrowersyjny pocałunek Richarda Gere IP: *.centertel.pl 18.04.07, 17:50
      jedni mają moherowe berety inni moherowe sari
      i pomyśleć, że to kraina kamasutry
      inna sprawa, to że nie chciałabym żeby mnie ktoś tak bez pytania obcałowywał,
      no ale gdyby to był Richard Gere...
      • Gość: san Re: Kontrowersyjny pocałunek Richarda Gere IP: *.elsnerow.waw.pl 18.04.07, 18:20
        no właśnie, hipokryzja posunięta do granic.
        kraj kamasutry, a publiczne okazywanie uczuc jest pietnowane, co innego
        publiczne pokazywane emocji nieco zwierzęcych, Gere sie posunal nieco za
        daleko, niesmaczne to bylo, jednak bez przesady z ta kukla
    • Gość: domellos oczywiscie ignorant amerykanin IP: 143.65.99.* 18.04.07, 18:26
      jedzie do kraju o zupelnie innej kulturze, nie wiedzac zupelnie nic na temat
      indyjskiej obyczajowosci oraz mentalnosci. mysli, ze wszystko mu wolno i ze
      wszedzie jest tak jak w stanach. w sumie to chyba nawet jest mi go zal.
      • Gość: Obserwator Re: oczywiscie ignorant amerykanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 19:40
        Nadchodzi sezon ogórkowy.
      • Gość: plebs Re: oczywiscie ignoranci hindusi IP: *.chello.pl 18.04.07, 23:30
        Gość portalu: domellos napisał(a):

> jedzie do kraju o zupelnie innej kulturze, nie wiedzac zupelnie nic na temat
        > indyjskiej obyczajowosci oraz mentalnosci. mysli, ze wszystko mu wolno i ze
        > wszedzie jest tak jak w stanach. w sumie to chyba nawet jest mi go zal.

Przyjechal, bo go zaprosili. Jezeli chcieli kogos, kto "szanuje" hinduskie zwyczaje, powinni zaprosic do programu miejscowa gwiazde. Gdy zaprosze malpe do programu, nie zdziwie sie, gdy ta zacznie skakac. Gdy zaprosze krowe, nie zdziwie sie, gdy ta sie zesra. Dlatego nikt nie powinien byc zaskoczony, ze Amerykanin postepowal wg swoich wzorcow kulturowych. proste
        • Gość: fupa Re: Ale Gere - to staruszeczek IP: *.chello.pl 28.04.07, 17:19
          Tak postarzały i nędznie prezentujący się aktor nie powinien dopuszczać się
          ekscesów. Na tym zdjęciu jest żałosny, a wybryk świadczu o potrzebie pokazania,
          że "tóńcowałbyk, kiebyk móg, kebych ni mioł ksywyk nóg"
    • Gość: zycha stary Kontrowersyjny pocałunek Richarda Gere IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 00:37
      nie chce nikogo urazić ale indyjska mentalność jest wyjęta z dupy :/
    • Gość: Bolek z miasta Re: Kontrowersyjny pocałunek Richarda Gere IP: *.dsl.bell.ca 19.04.07, 03:51
      tacy juz jestesmy : jak ktos jest "ustawiony" w zyciu - to jest pewny siebie;
      choc majac u boku taka slicznotke trudno jest sie powstrzymac ; Gere jest chyba
      takim typem faceta - co zawsze lubi cos swierzego
    • por1 Kontrowersyjny pocałunek Richarda Gere 19.04.07, 08:39
      Gdyby mnie dano taka możliwośc,też bym nie zważał na hinduskie obyczaje....
    • Gość: piłkarz Chińczycy wiedzieli co robią stawiając mur IP: 213.199.198.* 28.04.07, 14:45
      Ludzie zza Bosforu po granice Chin to zupeeeeeeeeeeełnie odmienna kultura,
      tradycja, obyczaje, fanatyzm.
    • Gość: Sears Ja tez bym chcial ja tak usciskac z calusem az do IP: *.nap.wideopenwest.com 28.04.07, 17:55
      rana..ale laseczka..jade do Indii.
    • Gość: wredny cham Re: Kontrowersyjny pocałunek Richarda Gere IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 19:42
      SODOMA I GOMORA
    • Gość: Rysio Kontrowersyjny pocałunek Richarda Gere IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 21:59
      Ładnie mi pocałował on jej prawie nie wydymał. Oj wszystkie Rysie to fajne ...
      jebaki. On udaje tylko tą swoją świętość. Że niby buddysta ;)
      • ciagciulaciag Takie te Hindusy wstydliwe a wymyslili kamasutre! 29.04.07, 05:57

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka