Dodaj do ulubionych

A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem

19.06.07, 10:26
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33778&w=64419652&a=64419652
i zada ofiar. Mamy jeszcze te bele sliwkowego i lilaroz bistoru? I ten
transport bawelny na rozowe koszule?
Obserwuj wątek
    • mateuszwierzbicki Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 10:34
      dawajta, wszystko łyknę jako nowe bóstwo w panteonie :)
    • funghettino Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 10:37
      a pan mateusz to nie mial basenu kopac przypadkiem???jak sie w ten bistor
      ubierze, to zupelnie sie rozpusci i robic nie bedzie...
      • mateuszwierzbicki Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 10:42
        jam do wyższych celów stworzony, ja moge co najwyżej hołdy i ofiary przyjmować.
        No kto to słyszał, żeby bóstwo doły jakieś na sadzawki kopało? :)
        • drzejms-buond Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 10:46
          bóstwo mogłoby nakazać- DOLE! STAŃ SIE!!
          ale nieeeeee
          bóstwo se siędzie i patrzeć bedzie jak inni za.....

chromole takie bóstwo!
          ; ]
          • mateuszwierzbicki Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 10:49
            zobaczymy, jak będziecie śpiewać, kiedy pomstę Wam za drwiny zadam :)
            • around_the_sun Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 10:57
              będziemy śpiewać i grać na akordeonach i fletach jako te chóry jarchanielskie.
              • brezly Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 11:01
                Dobr kultury nie potrzbuja, to raczej kadawer z eksperymentu Docenta Wybiegally:_)
                pl.wikipedia.org/wiki/Poniedzia%C5%82ek_zaczyna_si%C4%99_w_sobot%C4%99
              • mateuszwierzbicki Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 11:06
                kadawera w te pędy wciągam na LISTĘ :)
    • immanuela Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 15:08
      brezly napisał:

> i zada ofiar. Mamy jeszcze te bele sliwkowego i lilaroz bistoru?
      mateuszwierzbicki napisał:

dawajta, wszystko łyknę jako nowe bóstwo w panteonie :)

bele czym, że tak się zapytam, pan Mateusz się zadowoli?
      • funghettino Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 15:14
        jakie bostwo takie dary, hehehehe
        • brezly Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 15:15
          Powiedzmy sobie szczerze - ubostwo:-)
          • immanuela Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 15:23
            bo panu Mateuszu to się chyba od tego dmuchania w materace w głowie zawróciło ;-)
            • brezly Pani Immko 19.06.07, 15:27
              Zachwyt nad zawartoscia zalacznika w majlu. Sugeruje cos majlem.
              • immanuela Re: Pani Immko 19.06.07, 15:37
                że aż zachwyt? Spłonęłam rumieńcem ;-)
                • brezly Re: Pani Immko 19.06.07, 15:41
                  No, naprawde ladne:-)
                  • immanuela Re: Pani Immko 19.06.07, 15:44
                    dzienki Brezu :-)
                    • mateuszwierzbicki Re: Pani Immko 19.06.07, 16:59
                      jam Pan na wysokościach i za te bele bele jakie ześlę na Was plagi po stokroć
                      gorsze od egipskich i zwierza na Was dzikiego napuszczę, co by Wasze domostwa
                      splugawił i zanieczyścił :)
                      • brezly Re: Pani Immko 19.06.07, 17:00
                        W blokach? Winda nieczyna, a korytarze ciasne w ogole, a teraz zastawione.
                        Nijaki zwierz sie nie przecisnie.
                      • around_the_sun Re: Pani Immko 19.06.07, 17:01
                        a skąd nabierze tego zwierza kiedy o zwykłom koze sie upomina i dostac nie może :)
                        • brezly Re: Pani Immko 19.06.07, 17:04
                          Komarow moze najwyzej nawpuszczac albo much. A i tak go sluchac nie bedo, nie
                          pani Eraundowa. A w ogole to ten, Kolkiem Wolnomyslicieli poszczujem, nie bedzie
                          sie tu nam jakies bostwo po zakladzie petac. Na przepustke trza miec dowod
                          osobisty. I uregulowany stosunek.
                          • around_the_sun Re: Pani Immko 19.06.07, 17:21
                            O właśnie, uregulowany stosunek i zaświadczenie o stanie zdrowia :)
                            • around_the_sun Re: Pani Immko 19.06.07, 17:23
                              a na te, no, komary, to już portier z konserwatorem siatki na okna zakładajom.
                              • brezly Re: Pani Immko 19.06.07, 17:26
                                Tak. Bostwo, bostwo, a kartki na mieso sie bierze. I na obuwie. A deklaruje taki
                                ze ma osiem nog i cztery pary dostaje. I szkodliwe na skrzydla. Nie ma, nie ma.
                                • immanuela Re: Pani Immko 19.06.07, 19:02
                                  o w mordę jeża! To pan Mateusz, nie dość, że ma wąsy, to jeszcze osiem nóg?
                                  • around_the_sun Re: Pani Immko 19.06.07, 19:20
                                    tak, a na każdym palcu macki :)))
                                    • immanuela Re: Pani Immko 19.06.07, 19:38
                                      a na nosie? Co on może mieć na nosie?
                                      • brezly Re: Pani Immko 19.06.07, 19:55
                                        Rog albo nogoglaszczki.
                                        • immanuela Re: Pani Immko 19.06.07, 19:56
                                          Brezu, jeszcze siedzisz?
                                          • brezly Re: Pani Immko 19.06.07, 19:59
                                            Nie, na spacerze jestem :-))
                                            • immanuela Re: Pani Immko 19.06.07, 20:06
                                              na rowerze i z jedną ręką na laptopie? :-)))
                                              • brezly Re: Pani Immko 19.06.07, 20:14
                                                Z laptopem jak ongi trazystorem?
                                                No, papatki i miziulce :-)
                                                • immanuela Re: Pani Immko 19.06.07, 20:20
                                                  z, jak ongi, telefonem komórkowym ;-)
                                                  Topa!
                                      • zielonamysz Re: Pani Immko 19.06.07, 19:58
                                        a na nosie znamie ma.I we wlosach znak.999999. Tak. Samam widziala jak sie
                                        nachylił by zajrzec pani Imci pod sukienke.
                                        Szatan to jest a nie zadne tam bustwo.
                                        BUUUU- moze se pujdzie.

Szczęście nie jest nagrodą, lecz konsekwencją. Cierpienie nie jest karą, lecz
                                        rezultatem.
                                        • brezly Re: Pani Immko 19.06.07, 20:01
                                          Myslicie ze jak na kazde pojawienie sie Mateusza w wersji "bostwo" zaczniemy
                                          odmawiac Zdrowaski, to prysnie zgodnie z haslem "Bostwa do Botswany"?
                                        • immanuela Re: Pani Immko 19.06.07, 20:03
                                          a co też Pani Myszo, pani tu opowiada! Ja wtedy w dżinsach byłam!
                                          • mateuszwierzbicki Re: Pani Immko 19.06.07, 20:28
                                            jeszcze będziecie obrzezywali ciało napletka na znak przymierza ze Mną, ale
                                            wtedy może być już za późno.
                                            • around_the_sun Re: Pani Immko 19.06.07, 20:59
                                              ja se napletka obrzezać nie dam, co to, to nie, dla żadnego bóstwa! ;)))
                                              • mateuszwierzbicki Re: Pani Immko 19.06.07, 21:08
                                                przyjdzie czas, że nie będziecie niewierni mieli nic do gadania. :)))
                                                • zielonamysz Re: Pani Immko 19.06.07, 21:31
                                                  Panie Mat ja pana ostrzegam. Moj syn na Sobieskiego we wakacje pracuje...
                                                  Nie radzem...
                                                  • mateuszwierzbicki Re: Pani Immko 19.06.07, 21:34
                                                    Pani Myszo, co też Pani opowiada :)
                                                  • brezly I to tego jeszcze jakim nowym starotestamentowym 20.06.07, 07:42
                                                    Zeby to choc vintage jaki. Ale to jakas chinska kopia antykow.
                                                  • zielonamysz Panie Boże.....O!Boze!!! 20.06.07, 09:10
                                                    Sorki Panie Boze!! Bredze jak to blondinka.
                                                    ja pana wyznawczyni i juz mowie nowenne. Czy nowenna bedzie ok?
                                                    I skladam warzywo na oltarzu w celach pokutnych. Może pan zamieszka w drzewach?
                                                    Druidyzm bylby mi bliski...
                                                  • zielonamysz Re: Panie Boże.....O!Boze!!! 20.06.07, 09:12
                                                    Znaczy uznaję boskosc pan Mata.Zreszta nie od dzis. A pan Br moze na prawicy...
                                                  • brezly Pani Myszko, votum separatum 20.06.07, 09:18
                                                    zielonamysz napisała:

> Znaczy uznaję boskosc pan Mata.Zreszta nie od dzis. A pan Br moze na prawicy..

Ja sie nie pisze z braku kwalifikacji. Jako nalezacy w 125% do swiata materii,
                                                    skladajacego sie z gadatliwych kobiet, budek z tureckim jedzeniem i obloconych
                                                    rowerow. Chcecie czlowieka unieszczesliwic?

• mateuszwierzbicki Re: Panie Boże.....O!Boze!!! 20.06.07, 10:52
                                                    No Pani Myszo! :)
                                                    @ Pani ma :)
    • jan.kran Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 23:54
      Ja w kwestii formalnej. Co tzn. "oglosil sie" ? To dzis prosze Panstwa tak
      kazdy moze sobie ad hoc sie na oltarze?
      Ja poprosze o streszczenie religii jaka bustwo prezentuje , w kilku wersjach
      zaleznosci od Dziejopisa, jakas ewangelie albo mitologie i cudow sztuk czy.
      Ofiar mu sie zachcialo , phi !
      Swoja droga Mat mi pewien pomysl podsunal...
      Kran
      • brezly Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 20.06.07, 07:24
        A co? Demokracje mamy. Ale poza Zakladem, poz Zakladem. Tu jest Regulamin.
        • mateuszwierzbicki Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 20.06.07, 10:40
          nie matura, lecz chęć szczera... :)
          • drzejms-buond Lelum Polelum? 20.06.07, 11:34
            ;-/
            • zielonamysz Re: Lelum Polelum? 20.06.07, 12:24
              @ odpisalam panie Mateuszu.
              Uwazam ze tu co najmniej trojca bylaby na miejscu Bo i o panu Kanuku nie wolno
              zapomnieć.
              Nie urazajac pana Jamesa i pan OLka,ktorzy za pomniejsze buuustwa Dlatego moze
              druidyzm albo co.
              Antoni Uniechowski sugerowal swojej corce by mówila do niego Boze Ojcze i
              dziecko stosowalo.
              • mateuszwierzbicki Re: Lelum Polelum? 20.06.07, 12:45
                o, i taka postawa jak Pana Antoniego się mnie podoba bardzo :)

P.S. Pani Myszo, Pani to będzie jako ten Szaweł, co sie w Pawła przemienił :)
                • drzejms-buond Re: Lelum Polelum? 20.06.07, 13:05
                  czyli że mianowicie te pochodnie na rowerach wrześniowych na cześć mają być
                  i chwałę Matteo?a ja myślałem że Zalesia?
                  O! wiem! Mysza. Zaprosimy Mata i będziemy go obwozić po okolicy
                  a panny będą mu sypać kwiata przed lektykę
                  Szukałaś celebry- masz!
                  ; ]
                  • mateuszwierzbicki Re: Lelum Polelum? 20.06.07, 14:39
                    o matko jedyna, wątek się wymknął spod kontroli :)
                    • zielonamysz Watek na luzie.. 20.06.07, 14:54
                      Mozemy zrobic rydwany ognia.Ale sie zastanawiam nad tą masą rowerową panie James.
                      Znaczy na koniec NO i z pochodniami Toz nikt nie bedzie rzeżwy i sie wywalilmy
                      no i sploniemy.Moze byc, ze to bedzie stos ofiarny Mateuszu w holdzie ale jednak.
                      A masa na poczatku i bez pochodniów to juz nie bedzie to. Jak pogodzic alkohol,
                      ogien, rower i bhp?
                      To mnie dreczy wlasnie.
                      AA. I jak sie Policja zaczai?? NO qurcze chyba mase trzeba dac na początek.
                      Biala masa rowerowa. To juz nie to.
                      A pana Mateuszu niniejszym zapraszam i w ogole wszystkich.Do Zalesia.Na 80 lecie
                      tegoż.
                      • mateuszwierzbicki Re: Watek na luzie.. 20.06.07, 14:58
                        dziękuje Pani Myszo, nadjadę z szumem i poszumem halek ;)
                        • brezly Na odchodnym znalazlem:-) 11.01.08, 12:28
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33778&w=74245758&a=74247474

> Bóg jeden wiem jak to naprawdę jest :)
                          >
                          • mateuszwierzbicki Re: Na odchodnym znalazlem:-) 11.01.08, 12:44
                            no taka autopredystynacja to jest, no co? ;)
    • bei Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 11.01.08, 16:36
      ja zawsze mowiłam,ze Mat jest bossssski i kilka panów i mnóstwo
      panna tym forum:)
      • mateuszwierzbicki Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 11.01.08, 18:20
        tylko ja! ;)))
    • vaud Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 11.01.08, 18:26
      brezly napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33778&w=64419652&a=64419652
      > i zada ofiar. Mamy jeszcze te bele sliwkowego i lilaroz bistoru? I
      ten
      > transport bawelny na rozowe koszule?

-----> zapalilam trociczki...
      • mateuszwierzbicki Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 11.01.08, 18:40
        zapamiętam to Pani, Pani Vudko! ;)
        • brezly Tak mi przyszlo do glowy 12.01.08, 14:25
          ze to jest pewne nowum filozoficzne. Oprocz odpowiedzi : jest, nie ma, nie
          wiadomo, dochodzi czwarta - "sa tacy co sie zan podaja". Stawia to bodaj w
          cholernie glupiej sytuacji agnostykow, jak sadze.
          • mateuszwierzbicki Re: Tak mi przyszlo do glowy 12.01.08, 15:51
            akurat agnostykom w to graj, ale wypowiadacze takich sądów bardzo ryzykują w
            razie pomyłki, kiedy ten, co według nich się zań podaje, okazuje się Zaniem z
            krwi i kości astralnej ;)
        • vaud Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 13.01.08, 06:39

> zapamiętam to Pani, Pani Vudko! ;)

----> ale tak na pozytywnie pan zapamieta, czy gromem rzuci?
          Trociczki pierwsza jakosc. Samam ze Wschodu wozila.
          • mateuszwierzbicki Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 13.01.08, 11:17
            gdybym miał gromem cisnąć, dawno bym to uczynił. Pozytywnie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka