immanuela 21.11.07, 23:38 to dobranoc, udziany sweter w norweskie wzorki zostawiam Brezowi. Niech ma! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lira_korbowa Re: Xsięga Wychodków XVIIII 21.11.07, 23:42 Aaaa, cfeter w jelonki, jak u Bridget Jones. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Xsięga Wychodków XVIIII 21.11.07, 23:53 Brezowi to nawet w jelonkach do twarzy :D Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Xsięga Wychodków XVIIII 22.11.07, 00:01 I w rogowych okularach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Xsięga Wychodków XVIIII 22.11.07, 00:05 miałam iść, to idę. Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xsięga Wychodków XVIIII 22.11.07, 07:41 Bardzo mi milo, musialem strozu sweter odebrac i rogowe okulary. Brezlina plowa jestem, panie pozwola, cala przyjemnsoc po mojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Piatek, dobity wątek 23.11.07, 07:49 (dla wyjasnienia, technicznie: wątki , zeby sie nie rozlazily, z braku czego innego pod reką mozna dobijac widelcem). Dzien dobry, kawe niose pod czapka. Jeszcze ranne zorze w Galii nie wstaly. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Poniedziałek - mały szkwałek 26.11.07, 09:57 albo coś natenkształt. Straszliwa zawierucha śnieżna, oj. Po wschodniodziewiarskim łykędzie melduje się mistrzyni korbowodu. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Poniedzialek ziewanie niebywale 26.11.07, 09:58 No i znowuz pan wchodzi przez wyjscie awaryjne przez okienko nad klopem w wuceciku!! NO! Z tego ziewania pewnikiem. To i ja sie gramole w druga strone,bo musze isc merezkowac w domeczku skoro mam wolne w drugiej robotce.. Tylko obym sie nie zaklopsowala bo znow zlapalam swoje trzy kilogramy(z czego jeden (moze) zostawilam wczoraj w kabatach a moze nnie...ale moze, zalozmy, ze tak) a a prosiaczka ni ma. Coby w razie czegus popchnąl. No zjedli jego juz jakis czas z kaszom gryczaną. Tzn milej robotki i w razie cos to jestem w kadrach po szkarpetki....... Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Poniedzialek ziewanie niebywale 26.11.07, 10:46 Pani Fiorciu tak widelcem w wountek? Pani to nie ma litości! I Pani Myszu! To jest Xięga Wy..., Wy..., Wychodków! Z wrażenia aż sie zająkłam. To kto to tam wchodził przez okienko? Chyba nie Bre? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Poniedzialek ziewanie niebywale 26.11.07, 11:06 Boc byly ksiazki Wchodkow i Wychodkow. A tu pani zalozyla tylko Wychodkowa i teraz to ja juz nie wiem czy ja mam tedy wchodzic czy nie. Skacze z gornopluku, to nie jest komfortowe, ale moze tak byc musi. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Poniedzialek ziewanie niebywale 26.11.07, 11:18 tasz mówię, że tu tylko wychodki. Wchodzić nie wolno, ale skoro już Pan wszedł to trudno. I niech Pan ostrożnie skacze, bo się Panu ten sweter w jelonki zaciągnie! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Poniedzialek ziewanie niebywale 26.11.07, 11:24 Dobrze, swetr w jelonki ma pani Fiorcia pod glowa, pani zauwzay. To prosze porzadne ksiazkie wchodkow wystawic, tyz, takoz, wlasnie. Bo "Taz sie wlecze Ziuta Tlusta", ze bez zwiazku a onomatopeicznie dodam. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Poniedzialek ziewanie niebywale 26.11.07, 11:31 To ona jeszcze śpi? a o "zara Tuska" już było? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Poniedzialek ziewanie niebywale 26.11.07, 11:33 Bylo. Ale nie moge znalezc:-( "Wystąpił błąd wyszukiwania. Proszę spróbować ponownie za chwilę. Wystąpił błąd wyszukiwania. błąd serwera" Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Poniedzialek ziewanie niebywale 26.11.07, 11:36 nie można połączyć się z serwerem pocztowym też było i nadal jest :-( Brezu, zasypuje mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Poniedzialek ziewanie niebywale 26.11.07, 11:38 Snieg cie zasypuje? A juz ci pisalem jakie mam malownicze akustycznie problemy gardlowe? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Poniedzialek ziewanie niebywale 26.11.07, 11:42 no śnieg. Do pracy jadę z miotełką, bo w międzyczasie przysypie. Malownicze problemy z gardłem? Pędzlujesz czymś? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Poniedzialek ziewanie niebywale 26.11.07, 11:46 Nie mam co pedzlowac bo to jest gdzies ponizej gardla a nad oskrzelami. W dzien nie ma problemu. Ale nad ranme sie mi klatka piersna zamienia w sale koncertowa gdzie leca jendoczesnie saksofon Coltrane'a, Cecilia Bartoli, zespol "Dezerter" i prasa dziurujaca kesy z Zakladow Produkcji Mechnicznej im. Rozy Benelux w Ketach. Wczoraj sie biedny kot w pancie przez to obudzil o 4 na d ranem. A ja mialem koszmary senne w postaci obserwacji tanca godowego parowozow w Lokomotywowni Brochow. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Poniedzialek ziewanie niebywale 26.11.07, 12:29 no nie wiem, czy się śmiać czy płakać. A na razie lecę do pracy, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Poniedzialek ziewanie niebywale 26.11.07, 11:37 O tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12233&w=71262868&a=71312672 Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Poniedzialek ziewanie niebywale 26.11.07, 11:47 "Taka w rzece zaraz musztra" Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Poniedzialek ziewanie niebywale 26.11.07, 20:48 To ja sobie juz musze pojsc. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Poniedzialek ziewanie niebywale 26.11.07, 21:00 w xieugę na nosze i sie wynosze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Xsięga Wychodków XVIIII 30.11.07, 09:24 Zanim odbiegne po opedzeniu pierwszych kotow za puoty, jeszcze wkleje wizualizacje: fotoforum.gazeta.pl/3,0,977170,2,3.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,977197,2,1.html Znik. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Nie bede dzial regularnie przez pare dni. 06.12.07, 14:11 Kontakt albo na @ albo na poczte na Interii. Zmyk. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Nie bede dzial regularnie przez pare dni. 06.12.07, 17:26 wszyscy wyszli, to i ja idę. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Nie bede dzial regularnie przez pare dni. 09.12.07, 12:23 aha, musze lecieć, bo skrzydla mi nie wyschnou :-) Odpowiedz Link Zgłoś