brezly 18.12.07, 09:37 Kurcze jak ten czas leci :-) www.historia.terramail.pl/prasa/mowia_wieki_-_kartki_na_szczescie.pdf Niedlugo bede o tym pisac w "Z otchlani czasu". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: Mowia wieki 18.12.07, 16:54 Panie Brezly mnie sie to nie roztwiera a ciekawość robi swoje, buuuu:( Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Mowia wieki 18.12.07, 17:02 To ja to zaraz skopie i wyslem na niebieskie, OK? Smook powitalny:-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Mowia wieki 18.12.07, 18:42 Dobrze. To ja juz sie kurcgalopkiem odmeldujem. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mowia wieki 19.12.07, 08:26 Tez sie mi nie otwiera, ze reklamacje zuoze. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Mowia wieki 19.12.07, 08:36 To ma wyslac, caluje dlonie w progu. Jako pdfik? Juz pani z powrotem? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mowia wieki 19.12.07, 08:43 Jestem, jestem, dyg potrojny dworski panu skladam. Z powrotem juz, jeno sie w datach zeznajac, omskuam. W terminach naukowo-technicznych i prac oddania jeszcze jako-tako sie wyrabiam, w datach - wylacznie historycznych poruszam, a nad cala reszta dat i terminow biedny Anioł-Stroz ma piecze, i spisuje sie, jak na razie, Opatrznosc chwalic;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Mowia wieki 19.12.07, 08:47 Poslalem zalacznik nieco spienionym majlem. Mam letki vqurff na cywilizacje stosunkow interpersonalnych a la polonaise, w wersji nadodrzanskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mowia wieki 19.12.07, 08:53 Juz sprawdzam. Chyba mam podobnie co do nadwislanskiej, w pracy tez bylam. Nie, nie, nie stara kadra. Wysteupy goscinne przybyly, tak, ze reka sama sie rwaua, by przylozyc czym ciezkim. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Mowia wieki 19.12.07, 08:55 Bo u mnie to jak pani pisze w majlu: zda sie ze slowo jak gaz szlachetny, dane zaraz sie ulatnia. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mowia wieki 19.12.07, 08:59 A , to tez, tylko w wymiarze pozaojczyznianym ostatnio sie trafialo czesto-gesto, a chwilowo sie na Oj. skoncentrowauam. Na tou ulotnosc to z kolei rece opadajou, jak puetwy rybom w sousiednim woutku. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Mowia wieki 19.12.07, 09:10 Zaiste, ze sie wtrace. Ojczyzniany stosunek do stosunkow inter - per wszystko przetrwa. Proroctwa ustana, jezyk chinski zapomniany zostanie, a w/w stosunek w niezachwianosci swej jak dab, panie dziejku. W miescie Kalwina tydzien temu posredniczylam w negocjacjach o wspolpracy miedzy instytucja CH i instytucja PL. Ze strony CH uczestniczyla zatrudniona juz tam rodaczka. Ktora w pierwszych slowach, texto: " Od zadawania pytan to tu jestem JA". Ciag dalszy nie roznil sie wcale-wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Mowia wieki 19.12.07, 09:20 ewakurz napisała: > Zaiste, ze sie wtrace. Ojczyzniany stosunek do stosunkow inter - per > wszystko przetrwa. Proroctwa ustana, jezyk chinski zapomniany > zostanie, a w/w stosunek w niezachwianosci swej jak dab, panie > dziejku. Ja pania normalnie ajlawju pani Kurzowa, co dawno nie mowilem Bo to Naszosc jest swojska, nasz zdziadapradziadyzm, krwia wywalczony, cosmy go z szablami na baranice wlosiem do srodka pod Legnica wywalczyli. I nie bedziem tu jak wsrod onych pludrakow co szwargoca onym psim jezykiem, niech psow wieszaja nie szlachte, tak nam dopomoz. I zasciennosc nasza co nam bedzie przedmurzem, murem i zamurzem, slusznie pani prawi jako ten dab, na kosciach dziadow naszych co na nas z nieba, wasiska podkrecajac, na wieki wiekow, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Mowia wieki 19.12.07, 09:26 Bo mnie zawsze bylo jest i bedzie gorzej! Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Mowia wieki 19.12.07, 09:41 Dlatego napisalem na was wszystkich donos, ale tak naprawde to nie ja, bo nie moglem tego zrobic, bo jestem szlachetny. ( udowodnione przypadki kliniczne :)) Odpowiedz Link Zgłoś