luego 02.10.03, 16:59 Moj kolega zbiera... ulotki wyborcze. W pracy ma juz pol szuflady, a w domu - jak twierdzi - trzy reklamowki!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Dziwne pasje 02.10.03, 17:15 Nie wiem na ile dziwną jest moja pasja. Niczego nie zbieram, za to uwielbiam się szwędać po odludnych terenach. Chociaż w pewnym sensie to też zbieranie - zawsze staram się znaleźć jakieś ciekawe historie i opowieści... A jak brakuje autentycznych, potrafię wymyślać własne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Dziwne pasje 02.10.03, 17:24 No i super! :)) Piszac dziwne, nie mialam na mysli - dziwaczne. Troche zle sie wyrazilam. Chodzi o inne, nietypowe etc. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Dziwne pasje 02.10.03, 17:45 Czy dziwna? Juz od 89 roku fotografuje kampanie wyborcze i to co naród na nich domalowuje. Niektóre sa juz historyczne... :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Oczywiscie... 02.10.03, 17:51 ...mialem na mysli plakaty, transparenty, ulotki i inne. Na politykach naród na razie nic nie maluje... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Oczywiscie... 03.10.03, 09:34 aand napisał: > ...mialem na mysli plakaty, transparenty, ulotki i inne. Na politykach naród na > > razie nic nie maluje... Jeśli nie liczyć pomalowania ministra Wiatra (a niech mu wiatry nigdy nie odchodzą) jajkami, to rzeczywiście tradycje malowania polityków mamy ubogie... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Dziwne pasje 02.10.03, 21:43 luego napisała: > Moj kolega zbiera... ulotki wyborcze. W pracy ma juz pol szuflady, a w domu - > jak twierdzi - trzy reklamowki!!! :))) O też kiedyś to trzymałam. Do końca nie wiem dlaczego - chyba tylko po to, aby sprawdzić co było obiecywane ( inaczej mówiąc co było niezrealizowne ) Nie mam już tego, bo potrzebne było miejsce na bilety autobusowe..... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Dziwne pasje 02.10.03, 21:45 luego napisała: > Moj kolega zbiera... ulotki wyborcze. W pracy ma juz pol szuflady, a w domu - > jak twierdzi - trzy reklamowki!!! :))) Też kiedyś to trzymałam. Do końca nie wiem dlaczego - chyba tylko po to, aby sprawdzić co było obiecywane ( inaczej mówiąc co było nie zrealizowane ) Nie mam już tego, potrzebne było miejsce na bilety autobusowe..... Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Dziwne pasje 03.10.03, 09:12 Najdziwniejszą pasją wśród moich znajomych jest moim zdaniem ganianie z aparatem po Warszawie w poszukiwaniu okazji do sfotografowania ładnego liścia, cienia, etc. Odpowiedz Link Zgłoś