aand 08.10.03, 10:21 ...All2 ze szponów tytoniowego nalogu dostanie pól królestwa i królewne za zone (wariant opcjonalny: królewicza). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Kto wyciagnie... 08.10.03, 11:32 aand napisał: > ...All2 ze szponów tytoniowego nalogu dostanie pól królestwa i królewne za > zone (wariant opcjonalny: królewicza). A można by tak najpierw zdjęcie tej królewny? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Kto wyciagnie... 08.10.03, 12:44 Jezeli krolewicz palacy i niekulawy to moze gra warta swieczki?;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Kto wyciagnie... 08.10.03, 15:55 A jak ktoś już ma męża to też mu przysługuje królewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto wyciagnie... 08.10.03, 16:17 habitus napisała: > A jak ktoś już ma męża to też mu przysługuje królewicz? Oczywiście. Czasy reglamentacji się już skończyły! Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Kto wyciagnie... 08.10.03, 16:21 A czy można sobie wybrać umaszczenie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto wyciagnie... 08.10.03, 16:30 No właśnie! Aand rzucił hasło i podstępnie zniknął. Poprosimy o katalog królewiczów i królewien, to będziemy rozmawiać! Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Kto wyciagnie...obiecanki-cacanki 12.10.03, 16:26 ralston napisał: > No właśnie! Aand rzucił hasło i podstępnie zniknął. Poprosimy o katalog > królewiczów i królewien, to będziemy rozmawiać! No wlasnie, znowu naobiecal i zniknal. A moze w koncu w ten kosmos polecial? ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10955&w=7194135 Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto wyciagnie...obiecanki-cacanki 12.10.03, 18:11 chatka_ napisała: > ralston napisał: > > > No właśnie! Aand rzucił hasło i podstępnie zniknął. Poprosimy o katalog > > królewiczów i królewien, to będziemy rozmawiać! > > No wlasnie, znowu naobiecal i zniknal. A moze w koncu w ten kosmos polecial? ;) > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10955&w=7194135 A co na Ziemi katalogi się już skończyły? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Kto wyciagnie... 08.10.03, 19:41 aand napisał: > ...All2 ze szponów tytoniowego nalogu dostanie pól królestwa i królewne za > zone (wariant opcjonalny: królewicza). Mam dwa pytania natury technicznej: 1. Czy do wyciągania można stosować dowolne metody i czy 12-tonowy dźwig wystarczy? 2. Czy królewna posiada ubezpieczenie OC/AC, jaki ma przebieg, czy dobrze się prowadzi? Aha, no to jeszcze trzecie: Czy w razie niekompatybilności istnieje opcja wymiany modelu? Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Kto wyciagnie... 08.10.03, 19:48 Dziękuję Aand za dobre chęci, ale to nie było potrzebne. Proponuję zakończyć ten watek, a królewnę zachować na inny konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto wyciagnie... 09.10.03, 09:27 Jak to kończyć wątek? Kiedy nawet jeszcze nie zostały ustalone szczegóły dotyczące królewny/królewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Kto wyciagnie... 13.10.03, 14:04 ralston napisał: > Jak to kończyć wątek? Kiedy nawet jeszcze nie zostały ustalone szczegóły > dotyczące królewny/królewicza? No wlasnie - gdzie krolewicze do wyboru? Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Kto wyciagnie... 13.10.03, 14:23 anahella napisała: > No wlasnie - gdzie krolewicze do wyboru? Et tu Brute żeś się mnie czepiła...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Kto wyciagnie... 13.10.03, 15:13 AHA! Bo nie ma katalogu! A królewicz pewnie zostawia ogryzki i skarpetki, i nie myje zębów! Albo jest wyliniały, a informacje o jego królestwie znacznie są przesadzone!:(( Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Kto wyciagnie... 13.10.03, 15:19 No to Aand masz za swoje :)))))) Dawaj teraz tych królewiczów :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto wyciagnie... 13.10.03, 15:32 all2 napisała: > No to Aand masz za swoje :)))))) Dawaj teraz tych królewiczów :)))) I królewny, i królewny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Kto wyciagnie... 13.10.03, 15:34 Naobiecywał i znikł! Taki to już obiecujący młodzieniec :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Kto wyciagnie... 25.10.03, 20:42 habitus napisała: > Naobiecywał i znikł! Taki to już obiecujący młodzieniec :)))) Ja już nie chcę mówić kto mi obiecał że wskaże miejsce gdzie mógłbym dla wspomianej "Ktosi" zostawić książkę. Nie myślę że zapomniała, mocno wierzę że cały czas się zastanawia... :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Kto wyciagnie... 13.10.03, 15:42 > all2 napisała: > > No to Aand masz za swoje :)))))) Dawaj teraz tych królewiczów :)))) ralston napisał: > I królewny, i królewny!!! a co z katalogiem królestw....? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto wyciagnie... 13.10.03, 17:01 awee napisała: > > > a co z katalogiem królestw....? > A ściślej rzecz biorąc - połówek królestw, ale - no właśnie co z tym??? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Kto wyciagnie... 13.10.03, 17:19 all2 napisała: > Et tu Brute żeś się mnie czepiła...? ;) No co? Ja tylko chce sobie jakies krolewicze poogladac a na papierosa to mozesz sobie do mnie wpadac;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Kto wyciagnie... 13.10.03, 18:50 Trochę daleko. A zresztą w takim wypadku to nie dostaniesz królewicza :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Kto wyciagnie... 13.10.03, 21:02 all2 napisała: > Trochę daleko. A zresztą w takim wypadku to nie dostaniesz królewicza :) ale przynajmniej za friko bym go sobie obejrzala;) Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Kto wyciagnie... 14.10.03, 05:18 Ciekawe co powie moj maz jak juz przyjde z tym krolewiczem do domu...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto wyciagnie... 14.10.03, 10:22 oka4 napisała: > Ciekawe co powie moj maz jak juz przyjde z tym krolewiczem do domu...:))) Powie: O! Królewicz! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Kto wyciagnie... 14.10.03, 12:26 ralston napisał: > Powie: O! Królewicz! No dobra, a co powie krolewicz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Kto wyciagnie... 14.10.03, 12:30 anahella napisała: > > No dobra, a co powie krolewicz?;) > Może: "- Możesz mieć pół królestwa..." ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto wyciagnie... 14.10.03, 12:32 anahella napisała: > > No dobra, a co powie krolewicz?;) > A królewicz powie: O k...!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Kto wyciagnie... 14.10.03, 17:18 ralston napisał: > A królewicz powie: O k...!!! ;) Albo tak: "Bingo, w nagrode ze zgadles dostajesz pol krolestwa i pol twojej zony";) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Kto wyciagnie... 26.10.03, 12:32 anahella napisała: > ralston napisał: > > > Powie: O! Królewicz! > > No dobra, a co powie krolewicz?;) O! Mąż! Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Królewicze 19.10.03, 19:04 Bardzo prosze: Królewicze (z tylu palac) www.gomulka.terramail.pl/gal008.htm PS. jaka pomoc tacy królewicze... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Królewicze 19.10.03, 23:38 Nie dziwię się, że za takich królewiczów pomocy się nie doczekasz... Aż się boję przypomnieć z katalogiem królewien ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee I się okazało..... 20.10.03, 10:02 ...że palacze mają większy poziom IQ Więc po co wciągać All w szpony głupoty ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: I się okazało..... 20.10.03, 10:04 awee napisała: > > ...że palacze mają większy poziom IQ > Więc po co wciągać All w szpony głupoty ? ;) > A mówisz to jako palaca czy niepalaca...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: I się okazało..... 20.10.03, 10:07 aand napisał: > > ...że palacze mają większy poziom IQ > > Więc po co wciągać All w szpony głupoty ? ;) > A mówisz to jako palaca czy niepalaca...? ;) ....jako praworęczna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: I się okazało..... 20.10.03, 10:14 awee napisała: > > A mówisz to jako palaca czy niepalaca...? ;) > > ....jako praworęczna ;) Juz wczoraj mówilem ze cos krecisz... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: I się okazało..... 20.10.03, 10:16 aand napisał: > > Juz wczoraj mówilem ze cos krecisz... ;) Czyżby korbą? Zaraz, zaraz - coś tu było o podkorbianiu... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: I się okazało..... 20.10.03, 10:25 ralston napisał: > Czyżby korbą? Zaraz, zaraz - coś tu było o podkorbianiu... :))) Jak widac wszystko uklada sie w logiczna calosc. Jedno sypie drugie... ;) Jak widac wydzial historyczny UW rozwija umiejetnosci sledcze... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: I się okazało..... 20.10.03, 10:52 aand napisał: >> > Jak widac wszystko uklada sie w logiczna calosc. Jedno sypie drugie... ;) Korbą się nie sypie. Korbą się kręci. Albo ewentualnie podkorbia chomiki. > > Jak widac wydzial historyczny UW rozwija umiejetnosci sledcze... :))) Bez wymaganej ilości kurwików w oczach i tak psu na budę te umiejętności. A może chomikowi na karuzelę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee I się okazało..... 20.10.03, 10:28 aand napisał: > Juz wczoraj mówilem ze cos krecisz... ;) Coż za zdolność przewidywania, bo ja dopiero od jutra.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: I się okazało..... 20.10.03, 10:41 awee napisała: > Coż za zdolność przewidywania, bo ja dopiero od jutra.... ;) Brnij, brnij zlotko w straszne swoje klamstwo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: I się okazało..... 20.10.03, 10:53 aand napisał: > Brnij, brnij zlotko w straszne swoje klamstwo... ;) Prawda w odróżnieniu od kłamstwa nie musi być prawdopodobna :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: I się okazało..... 20.10.03, 11:01 awee napisała: > ...że palacze mają większy poziom IQ ....aaaaa. Oooooo!!!!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: I się okazało..... 20.10.03, 11:08 all2 napisała: > awee napisała: > > ...że palacze mają większy poziom IQ > ....aaaaa. Oooooo!!!!!! :)))) eee tam... awee [tez ;)] napisała: > Prawda w odróżnieniu od kłamstwa nie musi być prawdopodobna :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Królewna 20.10.03, 14:04 Na wyrazne zadanie Ralstona - kandydatka nr1. (w reku atrybut wladzy...) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Królewna nr2 21.10.03, 17:09 Tym razem blondynka... ;) www.fun.from.hell.pl/2003-07-14/blondynka-na-rurce.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Palacze, a iq. 26.10.03, 12:39 To nie prawda, że iq rośnie, gdyż palisz. To działa na odwrót: palisz, gdyż masz większe iq, a co za tym idzie, więcej stresów. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Królewicz już zajęty... 17.11.03, 17:16 www.fun.from.hell.pl/2003-11-14/na-balu.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Kto wyciagnie... 17.11.03, 18:19 No właśnie! Gdzie katalog księżniczek i księżniczków? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto wyciagnie... 17.11.03, 18:31 freewolf napisał: > No właśnie! > Gdzie katalog księżniczek i księżniczków? Księżniczków i książeczek? Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Kto wyciagnie..... 20.11.03, 10:56 Do nikogo nie czepiam się, ale dziś jest Światowy Dzień Rzucania Palenia Tytoniu, który przypada zawsze w trzeci czwartek listopada :) A w Trójce mówią coś o akcji "lizak zamiast papierosa".... No ja nie wiem, ale zjeść np. 10-20 lizaków dziennie......brrrr ;) ----- Każda rada ma dwa końce(....)jak się ją przetnie, to może mieć i więcej Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto wyciagnie..... 20.11.03, 11:04 awee napisała: > > > Do nikogo nie czepiam się, ale dziś jest Światowy Dzień Rzucania Palenia > Tytoniu, który przypada zawsze w trzeci czwartek listopada :) A w Trójce mówią > coś o akcji "lizak zamiast papierosa".... > > No ja nie wiem, ale zjeść np. 10-20 lizaków dziennie......brrrr ;) > No to mogłoby skutecznie odstraszyć od palenia. Tyle lizaków dziennie, to chyba tylko moja Ula dałaby radę... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Kto wyciagnie..... 20.11.03, 11:12 ralston napisał: > No to mogłoby skutecznie odstraszyć od palenia. Skutecznie ? A jeśli ktoś ma wstręt do słodyczy....? > Tyle lizaków dziennie, to chyba tylko moja Ula dałaby radę... To już możesz zacząć odzwyczajać Ulę od (ewentualnego) palenia.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto wyciagnie..... 20.11.03, 11:36 awee napisała: > ralston napisał: > > > No to mogłoby skutecznie odstraszyć od palenia. > > Skutecznie ? A jeśli ktoś ma wstręt do słodyczy....? No właśnie. Jeśli ktoś będzie musiał zeżreć tyle lizaków, długo się zastanowi zanim sięgnie po papierosa... ;))) > > Tyle lizaków dziennie, to chyba tylko moja Ula dałaby radę... > > To już możesz zacząć odzwyczajać Ulę od (ewentualnego) palenia.... :) > > Tu się istotnie rysuje pewien problem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Przychodzi baba do lekarza..... 20.11.03, 12:10 i mówi: - Panie doktorze, chciałabym rzucić palenie, szukam jakiejś skutecznej metody. - A próbowała pani gumy do żucia? - Próbowałam, nie chce się palić... No więc lizaki też się jakoś kiepsko palą... nie wiem, kto to wymyślił :) All shall be well Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Przychodzi baba do lekarza..... 20.11.03, 12:17 A gdyby tak lizaki nasączone spirytusem... wtedy jest szansa, żeby się paliły... Tylko przy lizaniu możnaby w inne uzależnienie popaść ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Przychodzi baba do lekarza..... 20.11.03, 12:30 Tak się szkoli połykaczy ognia, a nie odzwyczaja od palenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Secjalnie dla Wolfa - katalog królewien 17.11.03, 20:40 freewolf napisał: > No właśnie! > Gdzie katalog księżniczek i księżniczków? Voila! www.fun.from.hell.pl/2003-11-14/super-druzyna.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Secjalnie dla Wolfa - katalog królewien 18.11.03, 10:36 aand napisał: > Voila! > > www.fun.from.hell.pl/2003-11-14/super-druzyna.jpg Nie ma ładniejszych? Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Secjalnie dla Wolfa - katalog królewien 18.11.03, 10:42 To chyba są Kopciuszki jakieś, bo mają takie biedniutkie ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto wyciagnie... 19.11.04, 23:04 Tak z ciekawości - czy komuś się udało? Albo inaczej - czy All się udało? Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Kto wyciagnie... 19.11.04, 23:38 Miałam :) Poszła sprzątać kuchnię. Odpowiedzi nie udzieliła. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto wyciagnie... 21.11.04, 12:05 all2 napisała: > No i kuchnię posprzątałam :))) Całą dobę Ci to zajęło? To chyba jednak było z przerwą na papierosa... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Kto wyciagnie... 21.11.04, 22:41 Zebyś wiedział. Od 10 rano do 3 w nocy. Przerwy były na korespondencję ;) Odpowiedz Link Zgłoś