szubad 29.11.08, 11:25 bo przypadkiem znalazlam cos co chyba nalezy do niego www.youtube.com/watch?v=QRRkTK6M0II&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odrej.hepbern Re: Czy tu jest jakis Claude? 30.11.08, 01:26 Claude? ja wam dam, Szu ;) czy mogę sobie przywłaszczyć to tango? w podzięce podaruję takie cacko: www.youtube.com/watch?v=5T-sotRUSVI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Czy tu jest jakis Claude? 30.11.08, 01:46 deal Odri! nikt nie patrzy, szybko, pod stołem robimy wymiane! piękne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
odrej.hepbern Re: Czy tu jest jakis Claude? 30.11.08, 02:07 done! (stół obleczony lepką ceratą w kratę? pinezkami na krawędziach blatu przypiętą?) polecam resztę koncertu, co tam po prawej w zajawkach się wyświetla. gęsia skórka murowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Marzenie Akordeonu pani Eraundowej? 30.11.08, 09:26 Slyszaelm ze kiedys gdzies na drodze do Sacza chcial grac jazz ale musial uciekac. Swoja sciezka to jakby brzmial "krzesany" na organach szelkowych? Odpowiedz Link Zgłoś