Gość: paulina481 Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.volta.net.pl 27.08.05, 21:13 siemanko moim zdaniem najgłupsze i najbardziej oklepane imie to ania i marta a moje imie mi sie podoba:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna-Motylek Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.08.05, 21:16 Naj głupsze imie dla dziewczyny to Genowefa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolA i iza Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 21:17 ej wezcie sie wszyscy odp... od imion takich jak iza czy karolina co wy od nich chcecie....cssss... to ze znacie jakies suczki z takimi imionami to nie znaczy ze wszystkie panienki takie sa, no i zostawcie w spokoju te biedne kaski.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domi Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.czad.org / *.czad.org 27.08.05, 21:19 dziewczyny: BOGDANA (tak mam na drugie imię) :( a po za tym to ALEKSANDRA, URSZULA, BERNADETA. chłopcy: NATAN, JEREMIASZ, STEFAN, MAURYCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NiUsIa Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 21:23 Prababcia mojej koleżanki miała na imię Salomea a moja babcia ma Olimpia ;) Nieźle, nie? Mama tej samej koleżanki pytała się jej, czy Noemi to imię damskie czy męskie… Inna kumpela to Apolonia. Ja za to nienawidzę Andżelika, Sylwia itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandrii Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 21:24 no to dziękuje za współczucie ale ja dobrze sie czuje z Tym imieniem chociażby dlatego ze żadko sie je spotyka nie jest pospolite... dzięki czemu łatwo wiedziec o kogo chodzi ... pozdrowenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 21:35 brygida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia (śliwka) Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 22:45 myślę że sonia...jest jak dla psa... i monika też, chodziaż nie wiem sama czemu... może dlatego że odebrała mi chłopaka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@link@ Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 21:24 to... Pierdzisława Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endi Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.torun.mm.pl 27.08.05, 21:30 Kunegunda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewna osobka Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 21:31 a co myslicie i imionkach: Tina,Nina(od Antoniny) i Fina(od Józefiny)...? To juz chyba lepsze te zdrobnienia;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pumka Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: 82.160.251.* 27.08.05, 21:42 Moim zdaniem najgłupsze imię to Karolina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: 80.51.249.* 27.08.05, 21:51 ja sie nie zgadzam z puma że najgłupsze imie to Karolina ja sie tak nazywam i mi to bardzo pasi, jestem dumna ze swojego imienia i znam bardzo wiele Karolin :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula:) Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 27.08.05, 22:15 Najgorsze imie meskie : Maxymilian Najlepsze imiona meskie : Adam i Marcin Najgorsze imie damskie : Pamela Najlepsze imiona damskie : Majka i Viktoria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.wierzchowo.sdi.tpnet.pl 28.08.05, 01:06 ja mam Pamele w klasie odobiiscie niechcialabym sie tak nazywa. a jezeli chodzi o imie karolina nie tyle ze te osoby sa poj... czy cos ale imie jest nieładne i takie rozlazłe moje z reszta ez. super jest Sandra a u chlopaka daniel... ooooo np. Diana tez jest super i Julia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.fnet.pl 27.08.05, 21:48 a co powiesz o imieniu LUCYNA ??? mam siostę Lucynę mowie na nia Lucy ale Lycyna i tak jako imie mi sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: 80.51.249.* 27.08.05, 21:48 moim zdaniem najgłupze imie dla dziewczyny to Lasana normalnie mi ise kojarzy z jakims lasem, a znam to imie stad że moja mtka tak mnie chciała nazwc ;/ bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 21:50 Cześć a mi się raczej wszystkie imona podobają może dlatego bo sama mam nietypowe imię:Wiola, nie wiem czy jest ładne czy brzydkie ale nie znoszę jak na mnie ktoś mówi Wiolka albo Wioletka, ochyda a niepodoba mi się za bardzo imię Kornelia albo Kornel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mIcHaL eViL sPiRiT Pozdro dla kazdej Kasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 21:48 w klasie siostry jest dziewczynki o imieniach Ksenia oraz Manuela -,- a kiedys bylem na kolonii z kolesiem UWAGA Heliodor :D nie mowie ze to brzydkie imie ale dziwne, chociaz mozna latwo zdrobnic np. Heli czy jakos tam No i najbardziej lubie imie Kasia, pozdro dla kazdej Kasi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga :) Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 21:49 siemka.....mi osobiscie nie podobają sie imiona Julitta...Kunegunda i te takie przestarzałe:D a co do Dagmar..to jeszcze nigdy nie spotkalam jakiejs normalnej? <lol> jedna jest naprawde posrana.....pozdro dla wszytskich :):):):) papa :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata LUCYNA- ładne czy nie??? IP: *.fnet.pl 27.08.05, 21:53 co sądzicie???? mam siostrę Lucynę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: LUCYNA- ładne czy nie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 22:51 Nie no oczywiscie bardzo ładne imie Normalnie wieś śpiewa i tańczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bethel Re: LUCYNA- ładne czy nie??? IP: *.poligrafia.com 12.10.05, 15:48 Nieładne: to "cyna" źle brzmi. Jak i seplenienie. I mam skojarzenie z Lucyferem (szatanem). Lepiej już Lucy (in the Sky). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoSia Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 21:54 najglupsze imie dziewczyny to : anka i martyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawian Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 22:01 Dla mnie najgorsze imie to Daniela albo Celina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja12121212 Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.zamosc.mm.pl 27.08.05, 22:10 Kunegunda-kolezanka mojej babci tak ma na imie :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a......m Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 22:16 Dla mnie najgłupsze imie to Wiesława. Moja teściowa się tak nazywa i jest głupia jak kilo gwoździ. Wiesia sresia. A do tego wsiowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MeJKA!!!! Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 22:11 Ej a co myślicie o imieniu Angelika?? ładne cio ..?? takie jakby od anioła ... Angel .. bardzo mi sie podoba ale cóz kacdy ma swój gust .. CAłuski dla kazdego pozdro papapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Tak naprawdę to moim skromnym zdaniem... IP: *.atol.com.pl 27.08.05, 22:14 ...najgorsze są imiona nadawane "taśmowo" - to znaczy, że np. wołasz "ania" i połowa dziewczyn w pokoju się odwraca... Nie mam osobiście nic do tego imienia, tylko wiele straciło z powodu popularności. Najlepsze są imiona rzadko spotykane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La la Wiedźmin Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.eltronik.net.pl 27.08.05, 22:15 Tą szczęściarą jjjjeeeesssstttt:::: SARA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KoRaS Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 22:17 Dla mnie głupie imie to Celestyna. Kojarzy mi sie z jakąś starą babcią ze wsi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 27.08.05, 22:18 taka jedna miała na imie carem. wołali na nią harem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 22:20 Ja uwazam ze wszystkie imiona sa ladne na swoj sposob co prawda nie czytalam wszystkich postow bo mi sie nie chcialo wiec nie wiem czy moje imie(Lila) bylo wymieniane ale mi sie osobiscie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joona Sandra ... IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 22:21 zgadzam się w 100% że to jest najdebilniejsze imie dla laski ... nienawidze tego imienia ~!!!!!!!!~z całego serca !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judyta SANDRA :| IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 27.08.05, 23:00 ja do nikogo niemam problemu (a moze inaczej : do żadny6ch imion niemam problemu) Ale nigdy przenigdy ani w tym ani w nastepnym życiu niedała bym dziewczynie na imie SANDRA i przepraszam wszystkie Sandry procz tej jednej której niesnosze . I niezgadzam sie do wczesbniejszych notatek na temat imienia Krzysztof, mi sie bardzo imie podoba, ja mam na imie Judyta jednym sie moe podobac a drugim nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgyyuf Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 22:36 cvxjikibhc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 22:44 Chyba wszyscy którzy tu weszli zostali zmieszani z błoetm. Przecież to przesada! Nie ma brzydkich imion. Przed godzinką miałabym tu co napisać ale po tym co przeczytałam... lubię już wszystkie imiona. Nawet Kunegundę. I w ramach protestu na drugie wezmę sobie Mercedes! Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur + Re: Najgłupsze imię dla dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 23:06 I jeszcze mały komentarz do imienia Adam.. mój szwagier to Adam i jest blondynem... i nie jedna osoba która pisała że to pedał jest nie dokonca poważna... Chcielibyście mieć tak poukładane w czaszkach jak ten "Adam"... Pozdrawiam Artur +) Odpowiedz Link Zgłoś