magnes87 08.04.09, 22:04 a czy śpiew ptaków, szum drzew i plusk spływającej wody to nie jest najlepszy relaks??:)natura... kontakt z przyrodą :)dla mnie super:) www.radioemka.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luci-fer Re: dobry relaks???? 09.04.09, 01:24 Ojjj jest, to prawda:) na mnie też działa idealnie. Niestety nie mam tego codziennie, a wręcz bardzo rzadko. Mieszkając w hałaśliwym, pełnym wrzawy ludzi i samochodów mieście- nie mogę cieszyć się naturą. Jednak przybliża mi to codziennie wysłuchanie sesji ze strony mind4you.pl , dzięki której w pewnym sensie mogę oddalić się właśnie w miejsca o których marzę;) Kupiłam też sesję 4sleep, która uspokaja moje nerwy i co najfajniejsze, przesyła moje myśli właśnie w naturę...przyrodę. Ehhh wiosna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
irv-ing Re: dobry relaks???? 11.04.09, 15:36 luci-fer napisała: > Ojjj jest, to prawda:) na mnie też działa idealnie. Niestety nie mam tego > codziennie, a wręcz bardzo rzadko. Mieszkając w hałaśliwym, pełnym wrzawy ludzi > i samochodów mieście- nie mogę cieszyć się naturą. Jednak przybliża mi to > codziennie wysłuchanie sesji ze strony mind4you.pl , dzięki której w pewnym > sensie mogę oddalić się właśnie w miejsca o których marzę;) Kupiłam też sesję > 4sleep, która uspokaja moje nerwy i co najfajniejsze, przesyła moje myśli > właśnie w naturę...przyrodę. Ehhh wiosna:)) A ja właśnie korzystam z przyrody..Natura, żurawie, sarny na polach, spiew ptaków i wiosna dookoła:) i przygotowania świąteczne! To jest relaks, ale tak jak piszesz- powrót do miasta, to będzie koszmar. Powrót stresu i bezsenności:( Co to takiego o czym piszesz? Czy działa dobrze na Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
magnes87 Re: dobry relaks???? 13.04.09, 22:20 powrót do miasta to niestety nic przyjemnego.. a kontakt z naturą też nie jest mozliwy zbyt często bo jednak park to nie prawdziwy las.. dlatego też stawiam na muzykę- dobrą muzykę taką do posłuchania- mnie relaksuje i wprawia w naprawde super nastrój to co leci w tym radyjku :) radioemka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
equi Re: dobry relaks???? 16.04.09, 00:58 rower, łąka, ptaszki i miłe towarzystwo;) to na razie tyle... a cóż wiecej można chcieć? Odpowiedz Link Zgłoś
veganka.dl.pl Re: dobry relaks???? 16.04.09, 23:44 a czy śpiew ptaków, szum drzew i plusk spływającej wody to nie jest najlepszy relaks??:) --------------- może i jest... ale ja bym jakiś brzęk muzyki dodał :) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - pozdro Veganka, fanka tofu i i medytacji :o) Odpowiedz Link Zgłoś
magnes87 Re: dobry relaks???? 17.04.09, 19:23 Oj muzyka to z pewnością tez nas rozluźnia:) to czego tam słuchacie oprócz dźwiekó lasu i szumu wody?? Dla mnie rozwiązaniem od niedawna jest www.radioemka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
veganka.dl.pl Re: dobry relaks???? 18.04.09, 00:51 magnes87 napisała: www.radioemka.pl/ -------- trzeba dodać do ramówki (w godz 23..24) "muzyka relaksacyjna i medytacyjna" to będzie więcej słuchaczy :) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - pozdro Veganka, fanka tofu i medytacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
muszkieterka80 Re: dobry relaks???? 08.04.10, 16:13 Ja rozluźniam się słuchając opowiadań albo baśni czytanych przez aktorów. Wtedy przenoszę się w świat bajek. Może to śmieszne ale na mnie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
opcja-0 Re: dobry relaks???? 08.04.10, 23:29 dokładnie, najlepszy, można nauczyć się tez wtedy kontaktu z samym sobą i zdystansować się do życia Odpowiedz Link Zgłoś