chatka_ 02.12.03, 22:17 ...najlepszy na ktorym byliscie, mi sie chyba jeszcze taki nie przydarzyl... chociaz pieknie wspominam i Madredeus w kosciele na Starowce i Gotan Project w Stodole. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: koncert, koncert, koncert 03.12.03, 15:21 Hmmm... trudno to chyba nazwać koncertem, ale pamiętam jak kiedyś siedziałem jak zaczarowany, słuchając w Tyńcu benedyktynów, śpiewających chorały gregoriańskie. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: koncert, koncert, koncert 03.12.03, 18:52 Pieśni łemkowskiej w wykonaniu zaprzyjaźnionego zespołu folklorystycznego na warszawskiej Starówce. Odpowiedz Link Zgłoś
kotwicz69 Re: koncert, koncert, koncert 03.12.03, 23:02 Radiohead w Bostonie i 16 Horsepower w Somerville. I jeszcze Maanam 20 lat temu w Bialymstoku;))) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: koncert, koncert, koncert 03.12.03, 23:11 W 1985 roku w Paryżu było to 12 lub 13 lipca przygotowania do koncertu J.M.JARRE`a widziałem same przygotowania, ustawianie świateł pod wieżą......, nie zapomnę do końca życia..... efekty laserowe i światła. Niestety , koncert był 14-go lipca wieczorem a ja musiałem w południe już wracać do Polski ;((((((. Koncert przeleciał mi koło nosa, tylko w radio NRJ słyszałem wywiad z Jarre. Chodzłem już tutaj struty przez miesiąc, gdybym to ja wiedział bym przełożył powrót. Odpowiedz Link Zgłoś