freewolf 03.12.03, 03:57 Jak tu cicho i spokojnie. :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freewolf Re: Prawie czwarta. 03.12.03, 13:48 ogabignac napisał: > Pod bankiem kopiecie? Blisko. Pod mennicą. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Prawie czwarta. 03.12.03, 13:51 freewolf napisał: > ogabignac napisał: > > > Pod bankiem kopiecie? > > Blisko. Pod mennicą. ;)) To ciężkiego urobku się można spodziewać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Prawie czwarta. 03.12.03, 14:03 ralston napisał: > To ciężkiego urobku się można spodziewać :))) Nie wyszło. Jak nam sypnęło groszem, to pół tunelu zawaliło. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Prawie czwarta. 03.12.03, 13:49 ralston napisał: > Wilki cierpią na bezsenność? Nie. Ale już (prawie) pełnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Prawie czwarta. 03.12.03, 13:53 freewolf napisał: > ralston napisał: > > > Wilki cierpią na bezsenność? > > Nie. Ale już (prawie) pełnia. I tu się nam wątki powinny połączyć z tym o owieczkach ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Coś na żer dla Wilków :) 03.12.03, 14:02 www.angelfire.com/super2/sympatheticsheep/ Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Coś na żer dla Wilków :) 03.12.03, 14:11 all2 napisała: > > www.angelfire.com/super2/sympatheticsheep/ Jakoś tak nie lubię polować na owieczki. Wolę na dziki(e). ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Coś na żer dla Wilków :) 03.12.03, 14:13 freewolf napisał: > > Jakoś tak nie lubię polować na owieczki. Wolę na dziki(e). ;))) Dzikaa - słyszałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Coś na żer dla Wilków :) 03.12.03, 14:16 ralston napisał: > freewolf napisał: > > Jakoś tak nie lubię polować na owieczki. Wolę na dziki(e). ;))) > Dzikaa - słyszałaś? Czy mozna po cichu KATEGORYCZNIE żądać skasowania tego wątku? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Coś na żer dla Wilków :) 03.12.03, 14:17 freewolf napisał: > ralston napisał: > > > freewolf napisał: > > > > Jakoś tak nie lubię polować na owieczki. Wolę na dziki(e). ;))) > > > Dzikaa - słyszałaś? > > Czy mozna po cichu KATEGORYCZNIE żądać skasowania tego wątku? :)) Po cichu kategorycznie żądać można :))) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Coś na żer dla Wilków :) 03.12.03, 14:29 ralston napisał: > freewolf napisał: > > > ralston napisał: > > > > > freewolf napisał: > > > > > > Jakoś tak nie lubię polować na owieczki. Wolę na dziki(e). ;))) > > > > > Dzikaa - słyszałaś? > > > > Czy mozna po cichu KATEGORYCZNIE żądać skasowania tego wątku? :)) > > > Po cichu kategorycznie żądać można :))) W takim razie dedykuję Ci mój nowy podpis: ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Coś na żer dla Wilków :) 03.12.03, 14:31 Wolfie bój się Boga! Czyś Ty się do Samoobrony zapisał??? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Coś na żer dla Wilków :) 03.12.03, 14:43 ralston napisał: > Wolfie bój się Boga! Czyś Ty się do Samoobrony zapisał??? Mój drogi Ralsie, wczytaj się w nie jeszcze raz, gdyś całkowicie opacznie je zrozumiał. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Coś na żer dla Wilków :) 03.12.03, 15:16 freewolf napisał: > ralston napisał: > > > Wolfie bój się Boga! Czyś Ty się do Samoobrony zapisał??? > > Mój drogi Ralsie, wczytaj się w nie jeszcze raz, gdyś całkowicie opacznie je > zrozumiał. ;) Hehehe zrozumieć to ja zrozumniałem dobrze. Ale pozawijać też czasem lubię ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Coś na żer dla Wilków :) 03.12.03, 18:57 ralston napisał: > Hehehe zrozumieć to ja zrozumniałem dobrze. Ale pozawijać też czasem > lubię ;))) W takim razie na 20 tys.-postówkę dostaniesz ode mnie fujarkę. Żebyś też się jeszcze świstać nauczył. 8)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: Coś na żer dla Wilków :) 03.12.03, 15:44 no właśnie dopiero teraz słysze.. hmm.. jak to potraktować? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Coś na żer dla Wilków :) 03.12.03, 15:56 No właśnie. Nie wiadomo, czy się cieszyć, czy się bać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Coś na żer dla Wilków :) 03.12.03, 18:58 ralston napisał: > No właśnie. Nie wiadomo, czy się cieszyć, czy się bać? ;) Wrrrr. :] Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: Coś na żer dla Wilków :) 03.12.03, 22:42 co znaczy wrrr? ;) idę śnić o jakimś Księciu.. miłej nocki wszystkim.. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Coś na żer dla Wilków :) 03.12.03, 23:00 dzikaa napisała: > co znaczy wrrr? ;) Zadziorne. Z odrobiną tajemniczości. ;) > idę śnić o jakimś Księciu.. miłej nocki wszystkim.. Widzę, że odpadłem. :~(~~ Ale wschodnia krew się burzy! Przecież szlachcic na zagrodzie równy wojewodzie! Czas reaktywować starą litewską tradycję zajazdową. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Coś na żer dla Wilków :) 03.12.03, 23:03 freewolf napisał: > Widzę, że odpadłem. :~(~~ > Ale wschodnia krew się burzy! > Przecież szlachcic na zagrodzie równy wojewodzie! > Czas reaktywować starą litewską tradycję zajazdową. :)) Wolfie hold your horses, bo znowu dzis nie zasniesz :) (ale jestem pod wrazeniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: Coś na żer dla Wilków :) 03.12.03, 23:06 hmm.. tajemniczości - ciekawe ;) ale teraz to już chyba naprawde ide spać.. tylko że Księcia nigdzie nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Czarny blues o czwartej nad ranem... 03.12.03, 12:57 Czwarta nad ranem, może sen przyjdzie Może mnie odwiedzisz Czwarta nad ranem, może sen przyjdzie Może mnie odwiedzisz Czemu cię nie ma na odległość ręki? Czemu mówimy do siebie listami? Gdy ci to śpiewam - u mnie pełnia lata Gdy to usłyszysz - będzie środek zimy Czemu się budzę o czwartej nad ranem I włosy twoje próbuję ugłaskać Lecz nigdzie nie ma twoich włosów Jest tylko blada nocna lampka, łysa śpiewaczka Śpiewamy bluesa, bo czwarta nad ranem Tak cicho, by nie zbudzić sąsiadów Czajnik z gwizdkiem świruje na gazie Myślałby kto, że rodem z Manhattanu Czwarta nad ranem, może sen przyjdzie Może mnie odwiedzisz Czwarta nad ranem, może sen przyjdzie Może mnie odwiedzisz Herbata czarna myśli rozjaśnia A list twój sam się czyta Że można go śpiewać Za oknem mruczą bluesa topole z Krupniczej I jeszcze strażak wszedł na solo Ten z Mariackiej Wieży Jego trąbka jak księżyc Biegnie nad topolą, nigdzie się jej nie spieszy Już piąta, może sen przyjdzie Może mnie odwiedzisz Już piąta, może sen przyjdzie Może mnie odwiedzisz... Adam Ziemianin Odpowiedz Link Zgłoś