pierans 17.12.03, 11:55 Baloo, wez opowiedz cioci P, co nowego u Szakalki? jak znajdziesz chwilke, ofkors Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baloo Re: Moje ulubione twoje dziecko 17.12.03, 12:02 Obiecuje. Spytaj sie Jagutki, ona potwierdzi, ze jak Ja juz cos obiecuje, to jak w banku. Szwajcarskim w czasie wojny. ;o) PS . Zart. na pewno cos skrobne, ale nie dzis. Dzis zmykne. Pozdrufcie Brzelasa, gdy siem zjawi. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Moje ulubione twoje dziecko 17.12.03, 14:30 Aha, Lola, moge ci rzucic fotki mojej pierowrodnej na skrzynie jak chcesz. Tez malownicza postac. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Moje ulubione twoje dziecko 17.12.03, 14:45 o, ja tyż bym chciała... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Moje ulubione twoje dziecko 17.12.03, 14:56 Jagutka, znaczy ty chcesz opowiesc Baloo o Szakalce czy jpega mojej pierworodnej? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Moje ulubione twoje dziecko 17.12.03, 15:15 ja chcem wszystko... ja jestem kobieta pazerna... zupełnei jak ten facet w aptece: -Jest lekarstwo na chciwość??? to poproszę, ale dużo, dużo... wiem, że stare, ale lubię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Moje ulubione twoje dziecko 17.12.03, 15:22 Dla mnie nowe, wiec wpadlem pod stol na kable :-) I stracilem mysz. Wogole to jestem dzis na druga zmiane. Zaraz ci cos posle na onetowa skrzynke. Dlugo siedzisz dzis? Y. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Moje ulubione twoje dziecko 17.12.03, 15:25 staram się jak najkrócej, ale pewno pismo muszę stworzyć, do którego dużo rzeczy muszę znaleźć, więc pewnie po 16.00 wyleze... ale jak cóś duże to może na cóś takeigo: sniezyna666 (stworzone specjalnie dla potrzeb Św. Mikołaja i w związku z tem zupełnie puste) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Moje ulubione twoje dziecko 17.12.03, 15:35 Juz poszlo na Onetke. E, to ja dzis stachanowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Moje ulubione twoje dziecko 17.12.03, 15:45 doszło jednak, myślałam, że tam już żaden załącznik się nie zmieści... ad1. trudno orzec kto jest w środku jak są 4 osoby na zdjęciu... znaczy ona jest dwie, czy też gdiześ pomiędzy??? ;)) ad2. zdjęcie w całości śliczne, tylko, że trudno z niego cokolwiek wnioskować w temacie urody latorośli... reasumując wrażenia: mogę tylko pogratulować latorośli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Moje ulubione twoje dziecko 17.12.03, 15:48 A to ci rzuce na Sniezynke cala rodzinke. A na zdjeciu to ta z chustka fioletowa wokol szyi. Zazrza odpalam. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Sniezyna!! 17.12.03, 15:50 Na gazecie czy na Onecie? Czy gdzies w swiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Sniezyna!! 17.12.03, 15:57 na gazecie... występuje tylko na forum sw. mikolaja, ale gołębnik może być jako awaryjny... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Sniezyna!! 17.12.03, 16:15 fajne, zwłaszcza wyraz twarzy Latorośli ;)) aha, i podobają misie okulary NO (takie trochę odwrotne jak moje, ja mam oprawkę na górnej połowie szkieł) no, i tło takie sfojskie (czy to tło jest przyczyną wyrazu twarzy Latorośli???;)) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Sniezyna!! 17.12.03, 16:23 Znaczy, byla jakas anegdota w tle, o co tam szlo, ale byla dosc ezoteryczyna i nie zapamietalem. Te zabki sa teraz jeszce piekniejsze niz latem w kazdym razie, tym bardziej ze czesi nie ma. Ale ladne jest to uwiecznione centrum miasta o europejskich ambicjach taki 'Mikrokosmos Portret miasta środkowoeuropejskiego. Wrocław - Breslau - Vratislavia', nie? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Sniezyna!! 17.12.03, 16:34 właściwie to by mi się podobało, jakby zmienić nazwę na łącińską - nie byłoby problemu dla cudzoziemców: Wroclaw czy Breslau... i tak ładnie, ponadczasowo i światowo... (czyli z duchem miasta) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Sniezyna!! 17.12.03, 16:36 E, ja bym zaczal od elewacji i chodnikow :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rennt.lola.rennt Re: Sniezyna!! 17.12.03, 16:43 Tu sie zgadzam BTW: dzieki za foto - Latka (skr. Latorosl) dorodna dziewczyna, uu, bedziesz mial wiekszy problem niz myslalam ;-) NO lubi fiolet, ja tez! nawet ostatnio sciane na sliwkowo przemalowalam! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Sniezyna!! 17.12.03, 16:48 Ech..... Z tymi kolorami, ty wiesz ze ja jako kawaler mialem chalupe na bialo pomalowana? To se ne vrati. Mam teraz wieksze zrozumienie dla pojecia neokolonializm kulturowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Sniezyna!! 17.12.03, 16:44 brezly napisał: > E, ja bym zaczal od elewacji i chodnikow :-)) a ja jestem większą realistką ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rennt.lola.rennt Re: Sniezyna!! 17.12.03, 16:24 Sfinstwo norrrmalnie sfinstwo ja nic nie dostalam Odpowiedz Link Zgłoś
tkanina.czy.dzianina Re: Moje ulubione twoje dziecko 21.01.04, 18:56 No! bo ja tu czekam Odpowiedz Link Zgłoś
cordonec_y_mulina Re: Moje ulubione twoje dziecko 22.01.04, 03:18 aha, no to krotki komunikat z frontu, bo wlasnie niedawno sie dzialo. Mlodej zaczely dolne jedynki rosnac w drugim szeregu za niewypadnietymi mlecznymi. No to rieszyli my wmiestie z Pania Baloonowa, ze nie ma rady i trza rwac. Termin ustalono na wczoraj. Mloda szla do dentysty z podniesiona glowa i piesnia na ustach, wiadomo, ze nie zaboli a za bohaterke i centrum uwagi bedzie robic do konca dnia albo i dluzej. No i ch .... Co prawda ząby zostaly wyrwane i zdeponowane w spec-pudelku, ale tego samego dnia najmlodszemu Szakalowi zapalilo sie ucho i trzeba bylo go wozic do lekarki, a potem pani Baloonowa (wlasnie wracajac z Mloda od dentysty) sie wziela i poslizgla i skrecila noge, naderwala sciegna i wogle. Czyli chujoza i kaszana, caly zabieg dentystyczny poszedl na marne, bo nikt nie mial czasu ani ochoty ani sily zeby napawac sie dwoma zompkami Szakalicy. No niby zebrala pochwale przed frontem kompani, ze dzielna i ze wogle ladne zompki, ale to nie to samo. A poza tym ciagle chce miec wlosy co najmniej do poldupkow, a te jak na zlosc nie chca nawet dobre karku zakryc. Dramat. Mloda dojrzewa do kupna peruki, a na razie od czasu do czasu zaklada jasne ponczochy na gkowe , zeby wygladaly jak dwa warkocze - takie niby dworkowo-slowiansko-dziewicze kosy. smiechom i zartom nie ma konca. koniec komunikatu. poza tym to normalne dziecko ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tkanina.czy.dzianina Re: Moje ulubione twoje dziecko 22.01.04, 10:22 O, ja tez tak robilam - w sensie rajstopy na glowe, do tego obowiazkowe balety przed lustrem. Ha! Mozna bylo byc np. ognista bruneta, slowianskim dziewczeciem lub zgola artystka estradowa (brokatowe rajtki na glowie + szyfonowo-lamowa kreacja Mamy - czern i matowe srebro)... No ale ja nie mialam 2 braci, ktorzy moga wszystko popsuc i nie czuja jak to bosko jest fikac lustrem. Normalnie luksus mialam, a jak sobie z tym Szakalla radzi? Odpowiedz Link Zgłoś
cordonec_y_mulina Re: Moje ulubione twoje dziecko 23.01.04, 00:15 aha, znaczy wiadomo, ze rodzenstwo to same klopoty i przeklenstwo, starszy strofuje i pobija, mlodszy sie nie slucha i tez pobija, ale akurat w sprawie blond warkoczy i fikania przed lustrem jest luz i powszechna tolerancja. I tylko starzy niewiedziecczemu nie pozwalaja isc do szkoly czy na spacer w rajstopach na glowie. Wredne wapno. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly A moje dziecko 02.02.04, 16:29 Pozbawilo nas tchu. Od trzech dni chodzi po dmu i spiewa. Juz sam fakt ze spiewa bylyby znaczacy. A ono chodzi i spiewa. Na przemian: milsoc co wybaczy, uliczke w Barcelonie i cos jeszcze o pierwszym znaku. Jak? Od kogo? Skad? Tak nie bylismy zszokowani od czasu jak siadlo ongi pod TV, popatrzylo na jakies Donaldy i usilowalo je przesuwac pilotem. Jak stwirdzilo ze to nie dziala - to poszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: A moje dziecko 02.02.04, 17:14 Hehehe, znaczy czas tatce wysokie ploty grodzic ;oD A ile wiosen posiada rzeczona dziecina, wolno spytac ? Odpowiedz Link Zgłoś