Dodaj do ulubionych

Moje ulubione twoje dziecko

17.12.03, 11:55
Baloo, wez opowiedz cioci P, co nowego u Szakalki?
jak znajdziesz chwilke, ofkors
Obserwuj wątek
    • baloo Re: Moje ulubione twoje dziecko 17.12.03, 12:02
      Obiecuje. Spytaj sie Jagutki, ona potwierdzi, ze jak Ja juz cos obiecuje, to
      jak w banku. Szwajcarskim w czasie wojny.

;o)

PS . Zart. na pewno cos skrobne, ale nie dzis. Dzis zmykne. Pozdrufcie
      Brzelasa, gdy siem zjawi.
      • brezly Re: Moje ulubione twoje dziecko 17.12.03, 14:30
        Aha, Lola, moge ci rzucic fotki mojej pierowrodnej na skrzynie jak chcesz. Tez
        malownicza postac.
        • czarnajagoda Re: Moje ulubione twoje dziecko 17.12.03, 14:45
          o, ja tyż bym chciała...
          • brezly Re: Moje ulubione twoje dziecko 17.12.03, 14:56
            Jagutka, znaczy ty chcesz opowiesc Baloo o Szakalce czy jpega mojej pierworodnej?
            • czarnajagoda Re: Moje ulubione twoje dziecko 17.12.03, 15:15
              ja chcem wszystko... ja jestem kobieta pazerna...
              zupełnei jak ten facet w aptece:
              -Jest lekarstwo na chciwość??? to poproszę, ale dużo, dużo...

wiem, że stare, ale lubię :))
              • brezly Re: Moje ulubione twoje dziecko 17.12.03, 15:22
                Dla mnie nowe, wiec wpadlem pod stol na kable :-) I stracilem mysz. Wogole to
                jestem dzis na druga zmiane. Zaraz ci cos posle na onetowa skrzynke. Dlugo
                siedzisz dzis?
                Y.
                • czarnajagoda Re: Moje ulubione twoje dziecko 17.12.03, 15:25
                  staram się jak najkrócej, ale pewno pismo muszę stworzyć, do którego dużo rzeczy
                  muszę znaleźć, więc pewnie po 16.00 wyleze... ale jak cóś duże to może na cóś
                  takeigo: sniezyna666 (stworzone specjalnie dla potrzeb Św. Mikołaja i w związku
                  z tem zupełnie puste)
                  • brezly Re: Moje ulubione twoje dziecko 17.12.03, 15:35
                    Juz poszlo na Onetke. E, to ja dzis stachanowiec.
                    • czarnajagoda Re: Moje ulubione twoje dziecko 17.12.03, 15:45
                      doszło jednak, myślałam, że tam już żaden załącznik się nie zmieści...
                      ad1.
                      trudno orzec kto jest w środku jak są 4 osoby na zdjęciu... znaczy ona jest
                      dwie, czy też gdiześ pomiędzy??? ;))
                      ad2.
                      zdjęcie w całości śliczne, tylko, że trudno z niego cokolwiek wnioskować w
                      temacie urody latorośli...

reasumując wrażenia: mogę tylko pogratulować latorośli :))
                      • brezly Re: Moje ulubione twoje dziecko 17.12.03, 15:48
                        A to ci rzuce na Sniezynke cala rodzinke. A na zdjeciu to ta z chustka fioletowa
                        wokol szyi.
                        Zazrza odpalam.
                        • brezly Sniezyna!! 17.12.03, 15:50
                          Na gazecie czy na Onecie? Czy gdzies w swiecie?
                          • czarnajagoda Re: Sniezyna!! 17.12.03, 15:57
                            na gazecie... występuje tylko na forum sw. mikolaja, ale gołębnik może być jako
                            awaryjny...
                            • brezly Re: Sniezyna!! 17.12.03, 15:58
                              OK, to odpalam.
                              • czarnajagoda Re: Sniezyna!! 17.12.03, 16:15
                                fajne, zwłaszcza wyraz twarzy Latorośli ;))
                                aha, i podobają misie okulary NO (takie trochę odwrotne jak moje, ja mam oprawkę
                                na górnej połowie szkieł)
                                no, i tło takie sfojskie (czy to tło jest przyczyną wyrazu twarzy Latorośli???;))
                                • brezly Re: Sniezyna!! 17.12.03, 16:23
                                  Znaczy, byla jakas anegdota w tle, o co tam szlo, ale byla dosc ezoteryczyna i
                                  nie zapamietalem. Te zabki sa teraz jeszce piekniejsze niz latem w kazdym razie,
                                  tym bardziej ze czesi nie ma. Ale ladne jest to uwiecznione centrum miasta o
                                  europejskich ambicjach taki 'Mikrokosmos Portret miasta środkowoeuropejskiego.
                                  Wrocław - Breslau - Vratislavia', nie?
                                  • czarnajagoda Re: Sniezyna!! 17.12.03, 16:34
                                    właściwie to by mi się podobało, jakby zmienić nazwę na łącińską - nie byłoby
                                    problemu dla cudzoziemców: Wroclaw czy Breslau... i tak ładnie, ponadczasowo i
                                    światowo... (czyli z duchem miasta)
                                    • brezly Re: Sniezyna!! 17.12.03, 16:36
                                      E, ja bym zaczal od elewacji i chodnikow :-))
                                      • rennt.lola.rennt Re: Sniezyna!! 17.12.03, 16:43
                                        Tu sie zgadzam

BTW:
                                        dzieki za foto - Latka (skr. Latorosl) dorodna dziewczyna, uu, bedziesz mial
                                        wiekszy problem niz myslalam ;-)
                                        NO lubi fiolet, ja tez! nawet ostatnio sciane na sliwkowo przemalowalam!
                                        • brezly Re: Sniezyna!! 17.12.03, 16:48
                                          Ech.....
                                          Z tymi kolorami, ty wiesz ze ja jako kawaler mialem chalupe na bialo pomalowana?
                                          To se ne vrati. Mam teraz wieksze zrozumienie dla pojecia neokolonializm
                                          kulturowy :-)
                                      • czarnajagoda Re: Sniezyna!! 17.12.03, 16:44
                                        brezly napisał:

> E, ja bym zaczal od elewacji i chodnikow :-))
                                        a ja jestem większą realistką ;))
                              • rennt.lola.rennt Re: Sniezyna!! 17.12.03, 16:24
                                Sfinstwo norrrmalnie sfinstwo
                                ja nic nie dostalam
                                • brezly Re: Sniezyna!! 17.12.03, 16:31
                                  Juz spiesze to nadrabiac. Na Lole.
    • tkanina.czy.dzianina Re: Moje ulubione twoje dziecko 21.01.04, 18:56
      No!
      bo ja tu czekam
      • cordonec_y_mulina Re: Moje ulubione twoje dziecko 22.01.04, 03:18
        aha, no to krotki komunikat z frontu, bo wlasnie niedawno sie dzialo. Mlodej
        zaczely dolne jedynki rosnac w drugim szeregu za niewypadnietymi mlecznymi. No
        to rieszyli my wmiestie z Pania Baloonowa, ze nie ma rady i trza rwac. Termin
        ustalono na wczoraj. Mloda szla do dentysty z podniesiona glowa i piesnia na
        ustach, wiadomo, ze nie zaboli a za bohaterke i centrum uwagi bedzie robic do
        konca dnia albo i dluzej. No i ch .... Co prawda ząby zostaly wyrwane i
        zdeponowane w spec-pudelku, ale tego samego dnia najmlodszemu Szakalowi
        zapalilo sie ucho i trzeba bylo go wozic do lekarki, a potem pani Baloonowa
        (wlasnie wracajac z Mloda od dentysty) sie wziela i poslizgla i skrecila noge,
        naderwala sciegna i wogle. Czyli chujoza i kaszana, caly zabieg dentystyczny
        poszedl na marne, bo nikt nie mial czasu ani ochoty ani sily zeby napawac sie
        dwoma zompkami Szakalicy. No niby zebrala pochwale przed frontem kompani, ze
        dzielna i ze wogle ladne zompki, ale to nie to samo.

A poza tym ciagle chce miec wlosy co najmniej do poldupkow, a te jak na zlosc
        nie chca nawet dobre karku zakryc. Dramat. Mloda dojrzewa do kupna peruki, a na
        razie od czasu do czasu zaklada jasne ponczochy na gkowe , zeby wygladaly jak
        dwa warkocze - takie niby dworkowo-slowiansko-dziewicze kosy. smiechom i zartom
        nie ma konca.

koniec komunikatu. poza tym to normalne dziecko ;o)
        • tkanina.czy.dzianina Re: Moje ulubione twoje dziecko 22.01.04, 10:22
          O, ja tez tak robilam - w sensie rajstopy na glowe, do tego obowiazkowe balety
          przed lustrem. Ha! Mozna bylo byc np. ognista bruneta, slowianskim dziewczeciem
          lub zgola artystka estradowa (brokatowe rajtki na glowie + szyfonowo-lamowa
          kreacja Mamy - czern i matowe srebro)...
          No ale ja nie mialam 2 braci, ktorzy moga wszystko popsuc i nie czuja jak to
          bosko jest fikac lustrem.
          Normalnie luksus mialam, a jak sobie z tym Szakalla radzi?
          • cordonec_y_mulina Re: Moje ulubione twoje dziecko 23.01.04, 00:15
            aha, znaczy wiadomo, ze rodzenstwo to same klopoty i przeklenstwo, starszy
            strofuje i pobija, mlodszy sie nie slucha i tez pobija, ale akurat w sprawie
            blond warkoczy i fikania przed lustrem jest luz i powszechna tolerancja. I
            tylko starzy niewiedziecczemu nie pozwalaja isc do szkoly czy na spacer w
            rajstopach na glowie. Wredne wapno.

• brezly A moje dziecko 02.02.04, 16:29
        Pozbawilo nas tchu. Od trzech dni chodzi po dmu i spiewa. Juz sam fakt ze spiewa
        bylyby znaczacy. A ono chodzi i spiewa. Na przemian: milsoc co wybaczy, uliczke
        w Barcelonie i cos jeszcze o pierwszym znaku. Jak? Od kogo? Skad?
        Tak nie bylismy zszokowani od czasu jak siadlo ongi pod TV, popatrzylo na jakies
        Donaldy i usilowalo je przesuwac pilotem. Jak stwirdzilo ze to nie dziala - to
        poszlo.
        • baloo Re: A moje dziecko 02.02.04, 17:14
          Hehehe, znaczy czas tatce wysokie ploty grodzic ;oD

A ile wiosen posiada rzeczona dziecina, wolno spytac ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka