komandos_seal 16.09.09, 23:46 nie rozwijaj sie.....bo cie wybatoze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.p.7 Re: dobranoc 17.09.09, 01:08 przytul sie do misia, zkopuluj sie z twoimi dłonimi lub innym przyzadem symulujacym kobiece organy rozrodcze i pomysl na czym mozna by sie tu jeszcze poonanizowac psychicznie lub fizycznie tak by twoje frustracje i zyciowe nie powodzenia nie bolały tak bardzo, bo choc przez tą chwile poczuc sie jak ktos wazny momi ze jest sie forumowym smieciem trolujacym ale chociaz to poczucie, prawda, tak jak twoje orgazmy uzyskane z stumulacji stosunku pluciowego z wlasnymi dlonmi wisz dobrze ze nikt cie juz nie pokocha, bo kto by potrafil? Wiec podswiadomie sadzisz ze jak bedziesz udawał grożnego to moze uda ci sie cos wymusic i jednak ktos sie zlituje nad toba i okaze troszke wspolczucia, lub jakas laska pomysli ze jestes maczo i wyrwie cie z domu mamusi, w koncu stracil bys dziewictwo i przesał byc prawiczkiem pamietaj jak by oannizacja fizyczna i psychiczna tu na forum to bylo by za malo to mozesz isc w slady rodziny, i po prostu rozwiazac swoje problemy, zyciowe frustracje, zgorzknialosc, bcie nieudacznikiem za pomoca alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
fe-tysz Re: dobranoc 17.09.09, 01:39 s.p.7 napisał: > przytul sie do misia, > zkopuluj sie z twoimi dłonimi lub innym przyzadem symulujacym kobiece organy masz bolesna doswiadczenia malawinka. to widac po tobie Odpowiedz Link Zgłoś
komandos_seal wylapalem cie w czas 19.09.09, 20:27 s.p.7 napisał: > ku..., komandos, narzeszcie, przełam sie, moze stracisz dziewictwo i jak mawia > Funstein uwolnisz sie od zagryzajacej cie obcej macicy podkeci ją nieco tak trafnie > postawiona diagnoza jej problemow zwiazanych "globusem" i przeniesieniem tego na > krocze. > > Nie wiem kto ci moze dorównać, by_witch chyba jedyna jest ciebei warta. > NIe dła by se tak łatwo w kasze duchac i moglibyscie konwersowac godzinami > bluzgajac sie nawzajem i wspierajac nałogowym deprecjonowaniem, pustymi > wyrzutami i manipulacją. Moze bys ją ujezdził, i troche by ją to podleczyło, z > korzyscia dal ciebie. > > MOze jeszcze zaproponował by mame Funsteina. To musi byc niezla laska (Samica > dominujaca), kcohajaca i milusia podgrzewająca cieplo domowego ogniska napalmem > o poranku. Jesli udało by cie sie nie został zagryzionym to winszuje szczesliw > a > przyszłosc xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx sluchaj......zalewam sie lzami teraz.....hahahah....kurde...zeswirowalem juz..... ale dobra....juz woda w buzie i bez jokera..... a ty masz jakas dupe czy tylko renia grabowska Odpowiedz Link Zgłoś
komandos_seal Re: dobranoc 19.09.09, 20:48 shachar napisała: > dobranoc komek, kolorowych snow xxxxxxxxxxxxxxxx o nie...chcesz sie mnie pozbyc? o nie....tylko wylapalem sp wpis do mnie i wlasnie go puscilem na tym watku...hahah...w pore.... kurde...wylapanie jego wpisu bylo na miare pstrykniecia fotki Penelopie bez stanika...nie ide spac....takze spoko.... nie chwal dnia przed zachodem slonca Odpowiedz Link Zgłoś
komandos_seal Re: dobranoc 20.09.09, 20:37 Tak se mysle czy potowarzyszyc wam w tej niekonczacym sie brzdzenia biesiadnego Odpowiedz Link Zgłoś