Dodaj do ulubionych

wiem, ze nic nie wiem....

08.01.04, 11:14
Czy z kolejnych odczytanych tu dyskusji wniosek taki nie wypływa?
Obserwuj wątek
    • Gość: az Re: wiem, ze nic nie wiem.... IP: *.magtel.net.pl 08.01.04, 11:46
      Nie.
      • zlewozmywak1 Re: wiem, ze nic nie wiem.... 08.01.04, 12:06
        To przekonaj mnie. jesli to zrobisz to uczciwie przyznam ci rację, a potem
        poszperam w wątkach i zapisze ci tutaj co wiem. A narazie to wiem że jeden
        mysli tak drugi śmak a trzeci jeszcze inaczej czyli nic nie wiem. A moze to
        dlatego że kazdy opisuje to samo tylko patrzy z innej strony a jak wiadomo
        ostrosłup w jednym rzucie to trójkat a w innym koło z kropka na srodku. Mozeby
        tak określić wpierw punkty widzenia a nie opisywać co sie widzi?
        • Gość: az Re: wiem, ze nic nie wiem.... IP: *.magtel.net.pl 08.01.04, 19:24
          Gdybyś napisał, że Ty nic nie wiesz, nie zaprzeczyłbym, ani potwierdził.
          Podałem Ci swoją ocenę. Swoje wiem.
          Pewnie, że ludzie patrzą z różnych pozycji i często widzą coś innego, inaczej.
          Podobnie jak z tym ostrosłupem, który jednak powinien być taki bardziej
          stożkowaty ;)
          Jeśli szukasz obiektywnej prawdy, to możesz się zawieść.
    • Gość: Ethlinn Re: wiem, ze nic nie wiem.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 11:58
      A dlaczego tak sądzisz?
    • ziemiomorze Re: wiem, ze nic nie wiem.... 08.01.04, 14:22
      ale po co wnioski?

z.
    • Gość: Oleńka a co chciałbyś wiedzieć? ;) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 14:24
      • zlewozmywak1 Re: a co chciałbyś wiedzieć? ;) n/t 08.01.04, 14:45
        Kto był lepszy maradona czy platini.
        • j_ar Re: a co chciałbyś wiedzieć? ;) n/t 08.01.04, 14:47
          maradona
        • r.richelieu Re: a co chciałbyś wiedzieć? ;) n/t 08.01.04, 14:48
          roberto baggio
          o
          • j_ar Re: a co chciałbyś wiedzieć? ;) n/t 08.01.04, 14:50
            krolem pilkarskich sztuczek byl garincha, reszta to....
          • Gość: Oleńka Re: a co chciałbyś wiedzieć? ;) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 14:55
            Gianluca Viali

:)
    • zlewozmywak1 Re: wiem, ze nic nie wiem.... 08.01.04, 15:37
      Neźle sie to rozwija. Brakuje tu jeszcze tylko kilku niknejmów i anatomia forum
      gotowa. Najbardziej zalezałoby mi jeszcze na zdaniu cossy, imagina, procesorki,
      kwieta, komandosa, malwiny, jagnieszki, ivka, kvinny....wiecej grzechów nie
      pamietam. No i ciekawym co wy na to, że Gianluca Vialli był najlepszy.Jestem
      pewien że kwietosław i pro maja odmienny pogląd
      • Gość: Oleńka ;))))))))))))))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 15:38
        • zlewozmywak1 Re: ;))))))))))))))) n/t 08.01.04, 15:40
          Szkoda ze Państwo tego nie słyszą !!!!!!!
      • kwieto Nie mam.... 08.01.04, 19:44
        Bo nie mam pojecia kto to byl Giantuca Vialli :(
        Z pilkarzy (o to idzie, sadzac po Maradonie?) to rozpoznaje Bonka i Pelle'go :"P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka