zlewozmywak1 08.01.04, 11:14 Czy z kolejnych odczytanych tu dyskusji wniosek taki nie wypływa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlewozmywak1 Re: wiem, ze nic nie wiem.... 08.01.04, 12:06 To przekonaj mnie. jesli to zrobisz to uczciwie przyznam ci rację, a potem poszperam w wątkach i zapisze ci tutaj co wiem. A narazie to wiem że jeden mysli tak drugi śmak a trzeci jeszcze inaczej czyli nic nie wiem. A moze to dlatego że kazdy opisuje to samo tylko patrzy z innej strony a jak wiadomo ostrosłup w jednym rzucie to trójkat a w innym koło z kropka na srodku. Mozeby tak określić wpierw punkty widzenia a nie opisywać co sie widzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: wiem, ze nic nie wiem.... IP: *.magtel.net.pl 08.01.04, 19:24 Gdybyś napisał, że Ty nic nie wiesz, nie zaprzeczyłbym, ani potwierdził. Podałem Ci swoją ocenę. Swoje wiem. Pewnie, że ludzie patrzą z różnych pozycji i często widzą coś innego, inaczej. Podobnie jak z tym ostrosłupem, który jednak powinien być taki bardziej stożkowaty ;) Jeśli szukasz obiektywnej prawdy, to możesz się zawieść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ethlinn Re: wiem, ze nic nie wiem.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 11:58 A dlaczego tak sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka a co chciałbyś wiedzieć? ;) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 14:24 Odpowiedz Link Zgłoś
zlewozmywak1 Re: a co chciałbyś wiedzieć? ;) n/t 08.01.04, 14:45 Kto był lepszy maradona czy platini. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: a co chciałbyś wiedzieć? ;) n/t 08.01.04, 14:48 roberto baggio o Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: a co chciałbyś wiedzieć? ;) n/t 08.01.04, 14:50 krolem pilkarskich sztuczek byl garincha, reszta to.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: a co chciałbyś wiedzieć? ;) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 14:55 Gianluca Viali :) Odpowiedz Link Zgłoś
zlewozmywak1 Re: wiem, ze nic nie wiem.... 08.01.04, 15:37 Neźle sie to rozwija. Brakuje tu jeszcze tylko kilku niknejmów i anatomia forum gotowa. Najbardziej zalezałoby mi jeszcze na zdaniu cossy, imagina, procesorki, kwieta, komandosa, malwiny, jagnieszki, ivka, kvinny....wiecej grzechów nie pamietam. No i ciekawym co wy na to, że Gianluca Vialli był najlepszy.Jestem pewien że kwietosław i pro maja odmienny pogląd Odpowiedz Link Zgłoś
zlewozmywak1 Re: ;))))))))))))))) n/t 08.01.04, 15:40 Szkoda ze Państwo tego nie słyszą !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Nie mam.... 08.01.04, 19:44 Bo nie mam pojecia kto to byl Giantuca Vialli :( Z pilkarzy (o to idzie, sadzac po Maradonie?) to rozpoznaje Bonka i Pelle'go :"P Odpowiedz Link Zgłoś