Dodaj do ulubionych

Dziew - ka

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 10:34
Czy faceci wolą mieć dziewczynę od początku dla siebie, tzn. "nietykaną"? Czy
to bez różnicy... Może którąś bardziej szanują?
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Dziew - ka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.02.02, 11:55
      Dziewczyno, to chyba nie tędy droga aby podjąć decyzję czy stracić z chłopakiem
      dziewictwo, najpierw zastanów się nad swoimi uczuciami do niego.
      • Gość: Dextra Re: Dziew - ka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 17:41
        Ja nie chcę z nikim stracić, nie mam chłopaka, bo ten na którym mi b. zależy
        jak na razie nie jest MÓJ, nawet mu chyba to przez myśl nie przechodzi. Chodzi
        o to, że mam 23 lata i chcę czekać do ślubu i się zastanawiam czy to może
        zostać kiedyś przez kogoś docenione. Założę się, że wszyscy, któży mnie słabo
        znają myślą, że nie mam chłopaka, bo nie mam stałego. Niczego mi w zasadzie nie
        brakuje, ale nie wiem czy się kiedyś do tego przyznawać... może będzie koleś
        sobie za dużo myślał... tak było z mężem mojej koleżanki, który po 2 latach
        małżeństwa (szczęśliwego) zaczął opowiadać, że ona nie spała z nikim
        (prześliczna dziewczyna) dlatego, że nikt jej nie chcał, stąd moje obawy!!!
      • Gość: Dextra Re: Dziew - ka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 17:42
        oczywiście którzy pisze się tak: KTÓRZY, pardon za błąd!!!! :'(
    • _kami Re: Dziew - ka 10.02.02, 01:48
      Wiesz, na to chyba nie ma reguły... Teraz, jak patrzę z perspektywy iluś tam
      lat, to chyba wolałabym (_ja_ wolałabym) być dla mojego Mężczyzny "czysta" i
      nietknięta. Piszę _ja_, bo on przeszłość dość grubą kreską ;-) oddziela,
      mówiąc, że teraz jesteśmy dla siebie i tyle. Ale chyba wolałabym, bo tak sobie
      myślę, że te poprzednie doświadczenia wcale nie były mi niezbędne. Z drugiej
      strony wiem, że wtedy nierealnym byłoby nasze spotkanie - tak czysto
      praktycznie. Bo poznaliśmy się przez mojego byłego wieloletniego partnera.
      Więc... to chyba nigdy nie wiadomo, jak się komu ścieżki życia poukładają i co
      komu pisane.
      Ale - odpowiadając na Twoje pytanie - owa "czystość" przez ostatnie
      dziesięciolecia ogromnie straciła na wartości. Przez rozluźnienie obyczajów,
      ale i przez wzrost tolerancyjności, bo ważniejsze od kawałka skóry są emocje i
      uczucia. O! :-)

Kami
      ---------------------------------------------------------
      Znasz już mnie? Poznaj moich przyjaciół.
      Zajrzyj na: stare-forum.wp.pl/cgi-bin/roznosci.cgi
      • Gość: DEXTRA Re: Dziew - ka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 02:11
        Dzięki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka