Gość: Dextra IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 10:34 Czy faceci wolą mieć dziewczynę od początku dla siebie, tzn. "nietykaną"? Czy to bez różnicy... Może którąś bardziej szanują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Dziew - ka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.02.02, 11:55 Dziewczyno, to chyba nie tędy droga aby podjąć decyzję czy stracić z chłopakiem dziewictwo, najpierw zastanów się nad swoimi uczuciami do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dextra Re: Dziew - ka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 17:41 Ja nie chcę z nikim stracić, nie mam chłopaka, bo ten na którym mi b. zależy jak na razie nie jest MÓJ, nawet mu chyba to przez myśl nie przechodzi. Chodzi o to, że mam 23 lata i chcę czekać do ślubu i się zastanawiam czy to może zostać kiedyś przez kogoś docenione. Założę się, że wszyscy, któży mnie słabo znają myślą, że nie mam chłopaka, bo nie mam stałego. Niczego mi w zasadzie nie brakuje, ale nie wiem czy się kiedyś do tego przyznawać... może będzie koleś sobie za dużo myślał... tak było z mężem mojej koleżanki, który po 2 latach małżeństwa (szczęśliwego) zaczął opowiadać, że ona nie spała z nikim (prześliczna dziewczyna) dlatego, że nikt jej nie chcał, stąd moje obawy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dextra Re: Dziew - ka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 17:42 oczywiście którzy pisze się tak: KTÓRZY, pardon za błąd!!!! :'( Odpowiedz Link Zgłoś
_kami Re: Dziew - ka 10.02.02, 01:48 Wiesz, na to chyba nie ma reguły... Teraz, jak patrzę z perspektywy iluś tam lat, to chyba wolałabym (_ja_ wolałabym) być dla mojego Mężczyzny "czysta" i nietknięta. Piszę _ja_, bo on przeszłość dość grubą kreską ;-) oddziela, mówiąc, że teraz jesteśmy dla siebie i tyle. Ale chyba wolałabym, bo tak sobie myślę, że te poprzednie doświadczenia wcale nie były mi niezbędne. Z drugiej strony wiem, że wtedy nierealnym byłoby nasze spotkanie - tak czysto praktycznie. Bo poznaliśmy się przez mojego byłego wieloletniego partnera. Więc... to chyba nigdy nie wiadomo, jak się komu ścieżki życia poukładają i co komu pisane. Ale - odpowiadając na Twoje pytanie - owa "czystość" przez ostatnie dziesięciolecia ogromnie straciła na wartości. Przez rozluźnienie obyczajów, ale i przez wzrost tolerancyjności, bo ważniejsze od kawałka skóry są emocje i uczucia. O! :-) Kami --------------------------------------------------------- Znasz już mnie? Poznaj moich przyjaciół. Zajrzyj na: stare-forum.wp.pl/cgi-bin/roznosci.cgi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEXTRA Re: Dziew - ka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 02:11 Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś