Dodaj do ulubionych

Chce sie zakochac!!!!!

IP: *.junisoftex.pl / *.junisoftex.pl 29.01.04, 19:57
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafal Re: Chce sie zakochac!!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.04, 20:03
      Wiesz, ja tez.
      Ale nic na sile.
    • Gość: Oleńka chęć szczera to połowa sukcesu ;) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 22:45
    • Gość: Js. A nie będziesz dążyć do zaprzestania? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 22:51
    • Gość: Imagine Re: Chce sie zakochac!!!!! IP: *.unl.edu 29.01.04, 23:07
      a po co ? to tak jak z piciem alkoholu. zawsze cieszyla mnie jakas zakrapiana
      impreza, zapominalem jednak o trzezwieniu i urwanej glowie, lezacej obok mnie.
      teraz juz zmadrzalem. przestalem pic.
      Imagine.
      • Gość: Oleńka jak to po co? @@ <- moje zdziwione oczy ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 23:31
        to jest "napęd egzystencji" proszę Szanownego Pana :))))))
        • Gość: Imagine Re: jak to po co? @@ <- moje zdziwione oczy ;) IP: *.unl.edu 29.01.04, 23:33
          nie wiedzialem, ze sie zajmujesz grafika uzytkowa/komputerowa. oczywiscie masz
          racje.
          • Gość: Oleńka Re: jak to po co? @@ <- moje zdziwione oczy ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 23:38
            Grafiką jak grafiką ;)

Akwarelą :)
            • m.malone AKWARELĄ!!!!! 30.01.04, 21:07
              ...a jednak
              (miałem rację:)
              MM
              • Gość: Oleńka hihihi - nie bojaj się ;) nie krzycz :)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:12
                niestety to czysta amatorszczyzna :))))))))
                • m.malone dobradobra:))))))) 30.01.04, 21:17
                  A krzyknąłem z radości:)
                  • Gość: Oleńka Re: dobradobra:))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:20
                    hiba ze śmiechu ;))))))
    • jmx A po co? ;-) n/txt 29.01.04, 23:17

• Gość: 123 Re: Chce sie zakochac!!!!! IP: *.junisoftex.pl / *.junisoftex.pl 30.01.04, 10:33
      Zycie bez miłosci traci kolory...Dla kogo mam pracowac, myc zeby, do kogo sie
      spieszyc , o kim myslec...???
      Powiecie ,ze dla siebie mam to robic. To za mała dla mnie motywacja!!!
      Bliskosc i swiadomisc , ze jest ta druga osoba , ktora czuje tak samo... tego
      mi potrzeba.
      Jak to osiagnac- niewymuszenie, spontanicznie....szczesliwie??
      • ulena1 Re: Chce sie zakochac!!!!! 30.01.04, 11:06
        Najlepiej robić to dla kogoś, ale nie ma odbiorcy trzeba dla siebie - to mniej
        przygnębia. Zreszta swiadomość tego, że jesteś piękna bo chcesz a nie musisz
        też podnosi na duchu.

Pozdrawiam
      • qw5 Re: Chce sie zakochac!!!!! 30.01.04, 12:06
        Gość portalu: 123 napisał(a):

> Jak to osiagnac- niewymuszenie, spontanicznie....szczesliwie??

Przestać wierzyć w bajki oraz cuda. To najlepsza metoda.
    • mybach Re: Chce sie zakochac!!!!! 30.01.04, 12:15
      A ja sie zakochalem i zrozumialem to wowczas gdy podas rozmowy z kobieta, ktora
      kocham, a ktorej powiedzialem ze mam juz tego dosc, i ze mnie meczy, i ze to
      nie ma sensu.

Dziwny jest ten swiat...

A do tego mam wielka ochote poznawac inne kobiety, choc wiem ze nie pokocham
      ich, to moga byc wspaniale romansy, wiele uniesien, ale nie milosc.
      Pozdrawiam.
      Mybach.
    • Gość: 123 Re: Chce sie zakochac!!!!! IP: *.junisoftex.pl / *.junisoftex.pl 30.01.04, 14:13
      Mybach, a nie mozesz tego odkrecic i wyjasnic , ze sie tragicznie pomyliłes??
      Ja tez bym chciała powrocic do dawnej miłosci - ale "dawny obiekt mej miłosci"
      nie daje mi szans...
      Wiem, ze zycie to nie bajka .Próbowałam "pracowac" nad tym ,zeby cos poczuc-
      cos znaczy miłosc ...Z oporami ale "cos"- zainteresowanie zaczełam czuc ale
      daleko było jeszcze do miłosci. "Nowy ewentualny obiekt miłosci" zadecydował
      ze z czystej logiki nie mozemy byc razem .I zgadzam sie z nim.Bez miłosci
      dalej brak smaku, sensu zycia...Ilez mozna dawac sobie czasu ,ze uczucie sie
      rozwinie? Miesiac, dwa...?
      Nie jestem zainteresowana romansami a czyms głebszym. Romansujac moze zakocham
      sie bez wzajemnosci ...a nie o to chodzi zeby byc nieszczesliwym.
      Nie o to chodzi ,zeby miec namiastke bliskosci, miłosci w postaci seksu.
      To za mało i wiem o tym .Kazdy kto kochał i był kochany wie o tym i nie
      zadowoli sie substytutem na dłuzsza mete.
      • qw5 Re: Chce sie zakochac!!!!! 30.01.04, 14:54
        Poczekaj, bo nie bardzo rozumiem. Czy oczekujesz tu podania recepty na
        zakochanie? Czy po prostu wyrażasz swoje głebokie pragnienie ?
        Tego pierwszego nikt Ci tu nie da, nie licz na to.
        A to drugie? Życzę Ci z całego serca, ale osoby wierzące i doświadczone
        powiadają, że przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie...
        Więc chyba najlepsza rada - nie oczekiwać na siłę.
    • r.richelieu ja też chcę 30.01.04, 18:48
      bateria mi w budziku siadła, kota ani psa nie mam, koguta tym bardziej,
      potrzebny mi poranny budziciel
      O
      ;)
      • Gość: Malwina Re: ja też chcę IP: *.d1.club-internet.fr 30.01.04, 20:54
        daj numer telefonu - obudzimy cie rano ! !:-)
        • Gość: Richelieu* Re: ja też chcę IP: 213.77.25.* 30.01.04, 21:07
          ale jak już pozbyłam się tej brzdąkawki to wolałabym subtelniejsze, haha, więc
          subtelniejsze formy budzenia, ale skuteczne

to brzmi jak reklama proszku od bólu głowy ;)
          • Gość: Malvvina Re: ja też chcę IP: *.d1.club-internet.fr 30.01.04, 21:13
            to moj glos w sluchawce nie jest subtelny ??? nooo nieee
            • Gość: Oleńka Re: ja też chcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:14
              a co Ty tam jej szepczesz? ;))))))))
              • Gość: Malwina Re: ja też chcę IP: *.d1.club-internet.fr 30.01.04, 21:15
                szepcze czy nie sam glos starczy ;-)
                • Gość: Oleńka Re: ja też chcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:22
                  starczy? byłam pewna, że młodzieńczy ;DDD
                  • Gość: Richelieu* Re: ja też chcę IP: 213.77.25.* 30.01.04, 21:27
                    jej głos zadźwięczał subtelnym dźwiękiem w słuchawce gdy ja o godzinie
                    środkowonocnej czyli siódmiej rano poddniosłam połowę powieki jeszcze
                    niedobudzona na wpół senna na kolanach do telefonu doczołgałam się mając
                    nadzieję na głosową kawusię i bułeczkę z miodem, a tu nagle

WSTAWAJZWYRAJUŻSIÓDMA

;)

ech, Oleńka, Ty byś mnie tak nie obudziła, nie potrafisz, idź na kursa do
                    Malwiny
                    • Gość: Oleńka Re: ja też chcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:31
                      co Ty, to nie była Malwina ;)

to był jakiś jej kolega... z Toronto czy skądś ;D

• Gość: Richelieu* Re: ja też chcę IP: 213.77.25.* 30.01.04, 21:41
                        z Toronto? Nie może być!!!
                        a skąd wiesz? telefonistką w Tepsie jesteś? ;))
                        • Gość: Oleńka Re: ja też chcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:43
                          Nie, medium, hihihihi ;)
                          • Gość: Richelieu* Re: ja też chcę IP: 213.77.25.* 30.01.04, 21:45
                            aa, medium, to jednak dowiedziałam się jaki rozmiar staników nosisz ;)
                            • Gość: Oleńka Re: ja też chcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:52
                              i cóż z tą wiedzą uczynisz? ;))))))))))))))))))))
                              • Gość: Richelieu* Re: ja też chcę IP: 213.77.25.* 30.01.04, 21:54
                                sprzedam na allegro jako sensację stulecia ;)
                                • Gość: Oleńka Re: ja też chcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:57
                                  znaczy dysertację z tego 1 zdania najpierw stworzysz? ;D
                                  • Gość: Richelieu* Re: ja też chcę IP: 213.77.25.* 30.01.04, 23:08
                                    o, jestem, myślałam, że Kołakowski powie mi jak mam się uszczęśliwić a tu figi
                                    ze stanikiem

z jednego zdania dysertację właśnie, będzie brzmieć ona
                                    "Społeczna percepcja stanika rozmiar M w świecie mistyków"
                                    • Gość: Oleńka Re: ja też chcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 23:13
                                      no wiecie? ale to nie będzie o mnie... ;D
                                      • Gość: Richelieu* Re: ja też chcę IP: 213.77.25.* 30.01.04, 23:29
                                        to może tak
                                        "Obraz stanika polskiej szlachcianki z XVIIwieku w epistemologii mistyków
                                        newadzkich"
                                        ;)
                                        • Gość: Oleńka Re: ja też chcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 23:35
                                          obawiam się, ze to wynalazek XX-wieczny ;))))))))))))
                                        • Gość: Oleńka p.s. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 23:36
                                          a ja w Nevadzie nikogo nie znam ;DDDDD
                                          • Gość: Richelieu* Re: p.s. IP: 213.77.25.* 30.01.04, 23:39
                                            no fakt, zapatrzyłam się na Wisłę to Misourii gdzieś mi odpłynęła

ps. a ja nie znam ani w nevadzie ani w nebrasce bo siem stydam, ot co
                              • malvvina Re: ja też chcę 30.01.04, 21:56
                                iii, lenistwo mnie bierze logowac mi sie nie chce a wy tu zara toronto ...

podtrzymuje oferte telefoniczna ;-)
                                • Gość: Richelieu* Re: ja też chcę IP: 213.77.25.* 30.01.04, 23:25
                                  telefoniczną, hm, ja siem wstydzam na takom goroncom linie, wolem pisane
                                  rzeczy, choć faktycznie na forum to nawet mój ekschibicjonizm wysiada
    • m.malone Chcecie sie zakochac? No to 123:))))nt 30.01.04, 21:32

• Gość: Oleńka ale z tego są same kłopoty ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:35
        człowiek tylko durnia z siebie robi w poważnym wieku ;)
        • m.malone Fakt! 30.01.04, 21:38
          A o jakim wieku muvimy:P
          • Gość: Oleńka Re: Fakt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:42
            każdym powyżej 15 ;)
    • m.malone Chcecie sie zakochac?nNo to 123:)))nt 30.01.04, 21:33

• Gość: Richelieu* Re: Chcecie sie zakochac?nNo to 123:)))nt IP: 213.77.25.* 30.01.04, 21:49
        jak bym jeszcze nogą tupnęła dla wzmocnienia efektu ;)
    • agresja4 Re: w jedną stronę? 30.01.04, 23:33
      czy z wzajemnością?
    • aretha04 Re: Chce sie zakochac!!!!! 31.01.04, 13:16
      ho,ho,ho chiba wiosna idzie, skoro tak wesoło ptaszki zaczęły świergotać :)
      dwie wrony i jeden kruk ;DDDDD
    • aretha04 Re: czyżby już??? 31.01.04, 13:20
      wiosna szła, skoro ptaszki mimo tak póżnej pory tak wesoło świergocą???
      - dwie wrony i jeden kruk :DDDDD
    • aretha04 Re: sorry.. 31.01.04, 14:04
      coś dzisiaj portal działa powolnie, a ja za szybko i dwa razy kliknęłam,
      przepraszam
    • ulena1 Ja też chcę............... 02.02.04, 15:51
      się zakochac - ale mi partner nie odpowiada!!!!!!!!!!!!!
      • polaaa Re: Ja też chcę............... 03.02.04, 11:01
        ale jakoś nie mam szczęścia :( i czasu :(((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka