Gość: 123 IP: *.junisoftex.pl / *.junisoftex.pl 29.01.04, 19:57 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafal Re: Chce sie zakochac!!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.04, 20:03 Wiesz, ja tez. Ale nic na sile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka chęć szczera to połowa sukcesu ;) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 22:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Js. A nie będziesz dążyć do zaprzestania? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 22:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Chce sie zakochac!!!!! IP: *.unl.edu 29.01.04, 23:07 a po co ? to tak jak z piciem alkoholu. zawsze cieszyla mnie jakas zakrapiana impreza, zapominalem jednak o trzezwieniu i urwanej glowie, lezacej obok mnie. teraz juz zmadrzalem. przestalem pic. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka jak to po co? @@ <- moje zdziwione oczy ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 23:31 to jest "napęd egzystencji" proszę Szanownego Pana :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: jak to po co? @@ <- moje zdziwione oczy ;) IP: *.unl.edu 29.01.04, 23:33 nie wiedzialem, ze sie zajmujesz grafika uzytkowa/komputerowa. oczywiscie masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: jak to po co? @@ <- moje zdziwione oczy ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 23:38 Grafiką jak grafiką ;) Akwarelą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka hihihi - nie bojaj się ;) nie krzycz :)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:12 niestety to czysta amatorszczyzna :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: dobradobra:))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:20 hiba ze śmiechu ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Chce sie zakochac!!!!! IP: *.junisoftex.pl / *.junisoftex.pl 30.01.04, 10:33 Zycie bez miłosci traci kolory...Dla kogo mam pracowac, myc zeby, do kogo sie spieszyc , o kim myslec...??? Powiecie ,ze dla siebie mam to robic. To za mała dla mnie motywacja!!! Bliskosc i swiadomisc , ze jest ta druga osoba , ktora czuje tak samo... tego mi potrzeba. Jak to osiagnac- niewymuszenie, spontanicznie....szczesliwie?? Odpowiedz Link Zgłoś
ulena1 Re: Chce sie zakochac!!!!! 30.01.04, 11:06 Najlepiej robić to dla kogoś, ale nie ma odbiorcy trzeba dla siebie - to mniej przygnębia. Zreszta swiadomość tego, że jesteś piękna bo chcesz a nie musisz też podnosi na duchu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Chce sie zakochac!!!!! 30.01.04, 12:06 Gość portalu: 123 napisał(a): > Jak to osiagnac- niewymuszenie, spontanicznie....szczesliwie?? Przestać wierzyć w bajki oraz cuda. To najlepsza metoda. Odpowiedz Link Zgłoś
mybach Re: Chce sie zakochac!!!!! 30.01.04, 12:15 A ja sie zakochalem i zrozumialem to wowczas gdy podas rozmowy z kobieta, ktora kocham, a ktorej powiedzialem ze mam juz tego dosc, i ze mnie meczy, i ze to nie ma sensu. Dziwny jest ten swiat... A do tego mam wielka ochote poznawac inne kobiety, choc wiem ze nie pokocham ich, to moga byc wspaniale romansy, wiele uniesien, ale nie milosc. Pozdrawiam. Mybach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Chce sie zakochac!!!!! IP: *.junisoftex.pl / *.junisoftex.pl 30.01.04, 14:13 Mybach, a nie mozesz tego odkrecic i wyjasnic , ze sie tragicznie pomyliłes?? Ja tez bym chciała powrocic do dawnej miłosci - ale "dawny obiekt mej miłosci" nie daje mi szans... Wiem, ze zycie to nie bajka .Próbowałam "pracowac" nad tym ,zeby cos poczuc- cos znaczy miłosc ...Z oporami ale "cos"- zainteresowanie zaczełam czuc ale daleko było jeszcze do miłosci. "Nowy ewentualny obiekt miłosci" zadecydował ze z czystej logiki nie mozemy byc razem .I zgadzam sie z nim.Bez miłosci dalej brak smaku, sensu zycia...Ilez mozna dawac sobie czasu ,ze uczucie sie rozwinie? Miesiac, dwa...? Nie jestem zainteresowana romansami a czyms głebszym. Romansujac moze zakocham sie bez wzajemnosci ...a nie o to chodzi zeby byc nieszczesliwym. Nie o to chodzi ,zeby miec namiastke bliskosci, miłosci w postaci seksu. To za mało i wiem o tym .Kazdy kto kochał i był kochany wie o tym i nie zadowoli sie substytutem na dłuzsza mete. Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Chce sie zakochac!!!!! 30.01.04, 14:54 Poczekaj, bo nie bardzo rozumiem. Czy oczekujesz tu podania recepty na zakochanie? Czy po prostu wyrażasz swoje głebokie pragnienie ? Tego pierwszego nikt Ci tu nie da, nie licz na to. A to drugie? Życzę Ci z całego serca, ale osoby wierzące i doświadczone powiadają, że przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie... Więc chyba najlepsza rada - nie oczekiwać na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu ja też chcę 30.01.04, 18:48 bateria mi w budziku siadła, kota ani psa nie mam, koguta tym bardziej, potrzebny mi poranny budziciel O ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: ja też chcę IP: *.d1.club-internet.fr 30.01.04, 20:54 daj numer telefonu - obudzimy cie rano ! !:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ja też chcę IP: 213.77.25.* 30.01.04, 21:07 ale jak już pozbyłam się tej brzdąkawki to wolałabym subtelniejsze, haha, więc subtelniejsze formy budzenia, ale skuteczne to brzmi jak reklama proszku od bólu głowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malvvina Re: ja też chcę IP: *.d1.club-internet.fr 30.01.04, 21:13 to moj glos w sluchawce nie jest subtelny ??? nooo nieee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: ja też chcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:14 a co Ty tam jej szepczesz? ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: ja też chcę IP: *.d1.club-internet.fr 30.01.04, 21:15 szepcze czy nie sam glos starczy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: ja też chcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:22 starczy? byłam pewna, że młodzieńczy ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ja też chcę IP: 213.77.25.* 30.01.04, 21:27 jej głos zadźwięczał subtelnym dźwiękiem w słuchawce gdy ja o godzinie środkowonocnej czyli siódmiej rano poddniosłam połowę powieki jeszcze niedobudzona na wpół senna na kolanach do telefonu doczołgałam się mając nadzieję na głosową kawusię i bułeczkę z miodem, a tu nagle WSTAWAJZWYRAJUŻSIÓDMA ;) ech, Oleńka, Ty byś mnie tak nie obudziła, nie potrafisz, idź na kursa do Malwiny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: ja też chcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:31 co Ty, to nie była Malwina ;) to był jakiś jej kolega... z Toronto czy skądś ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ja też chcę IP: 213.77.25.* 30.01.04, 21:41 z Toronto? Nie może być!!! a skąd wiesz? telefonistką w Tepsie jesteś? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: ja też chcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:43 Nie, medium, hihihihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ja też chcę IP: 213.77.25.* 30.01.04, 21:45 aa, medium, to jednak dowiedziałam się jaki rozmiar staników nosisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: ja też chcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:52 i cóż z tą wiedzą uczynisz? ;)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ja też chcę IP: 213.77.25.* 30.01.04, 21:54 sprzedam na allegro jako sensację stulecia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: ja też chcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:57 znaczy dysertację z tego 1 zdania najpierw stworzysz? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ja też chcę IP: 213.77.25.* 30.01.04, 23:08 o, jestem, myślałam, że Kołakowski powie mi jak mam się uszczęśliwić a tu figi ze stanikiem z jednego zdania dysertację właśnie, będzie brzmieć ona "Społeczna percepcja stanika rozmiar M w świecie mistyków" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: ja też chcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 23:13 no wiecie? ale to nie będzie o mnie... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ja też chcę IP: 213.77.25.* 30.01.04, 23:29 to może tak "Obraz stanika polskiej szlachcianki z XVIIwieku w epistemologii mistyków newadzkich" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: ja też chcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 23:35 obawiam się, ze to wynalazek XX-wieczny ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka p.s. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 23:36 a ja w Nevadzie nikogo nie znam ;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: p.s. IP: 213.77.25.* 30.01.04, 23:39 no fakt, zapatrzyłam się na Wisłę to Misourii gdzieś mi odpłynęła ps. a ja nie znam ani w nevadzie ani w nebrasce bo siem stydam, ot co Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: ja też chcę 30.01.04, 21:56 iii, lenistwo mnie bierze logowac mi sie nie chce a wy tu zara toronto ... podtrzymuje oferte telefoniczna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ja też chcę IP: 213.77.25.* 30.01.04, 23:25 telefoniczną, hm, ja siem wstydzam na takom goroncom linie, wolem pisane rzeczy, choć faktycznie na forum to nawet mój ekschibicjonizm wysiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka ale z tego są same kłopoty ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:35 człowiek tylko durnia z siebie robi w poważnym wieku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: Fakt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:42 każdym powyżej 15 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Chcecie sie zakochac?nNo to 123:)))nt IP: 213.77.25.* 30.01.04, 21:49 jak bym jeszcze nogą tupnęła dla wzmocnienia efektu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Chce sie zakochac!!!!! 31.01.04, 13:16 ho,ho,ho chiba wiosna idzie, skoro tak wesoło ptaszki zaczęły świergotać :) dwie wrony i jeden kruk ;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: czyżby już??? 31.01.04, 13:20 wiosna szła, skoro ptaszki mimo tak póżnej pory tak wesoło świergocą??? - dwie wrony i jeden kruk :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: sorry.. 31.01.04, 14:04 coś dzisiaj portal działa powolnie, a ja za szybko i dwa razy kliknęłam, przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
ulena1 Ja też chcę............... 02.02.04, 15:51 się zakochac - ale mi partner nie odpowiada!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polaaa Re: Ja też chcę............... 03.02.04, 11:01 ale jakoś nie mam szczęścia :( i czasu :((( Odpowiedz Link Zgłoś