Dodaj do ulubionych

co jest temu gingeru? :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 20:04
Hipoteza neurologiczna: hektolitry piwa zabiły mu 99% neuronów i uszkodziły
hipokampa.

Hipoteza psychologiczna: biedaczek chciałby poprosić o namiar na jakiegoś
magika od anger management, ale wstydzi sie poprosić :)))

Hipoteza psychiatryczna: to nie ginger, tylko mokka, ktorej sie merdaja nicki
w chwili słabości ;)

Hipoteza teologiczna: szatan przez niego przemawia! apage!

Hipoteza polityczno-gospodarcza: to Adam Michnik, który wkłada kij w mrowisko
w celach handlowych.

Zapraszam do dyskusji tudzież udzielania porad wszelkich na tą gingerowa
przypadłość - wścieklicę plamistą. Może jakieś zioła? Tylko zeby się tak od
razu nie przekręcił ;)
Obserwuj wątek
    • m.malone a może jakie zaklęcia...? 30.01.04, 20:15

• Gość: Oleńka Re: a może jakie zaklęcia...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 20:19
        kiedy to jakieś diabelskie nasienie - mogą się nie imać ;))))
    • moc_ca Do Ginger 30.01.04, 21:04
      > Hipoteza psychiatryczna: to nie ginger, tylko mokka, ktorej sie merdaja nicki
      > w chwili słabości ;)

Mój drogi Gingerze, to przypuszczenie wyrażone przez Oleńkę, schlebia mi
      niezmiernie choć zastrzec muszę iż Imagine czytam sobie z przyjemnością ogromną,
      wielce łapczywie wgryzajac się w tematykę przezeń przedstawianą a jego teorie
      głoszone uparcie od dawien dawna, zdają się mnie coraz bardziej przekonywać.
      Imagine wrósł w to forum i nie wyobrażam sobie jego nieobecności w forumowym
      menu, byłoby niestrawne z owym sosem teściowo-zdradliwym!

Co do pozostałych przypuszczeń, pomówień, inwektyw ... na tyle na ile Cię znam,
      Ginger (z czytania, a jakże) wiem że Cię ani ziębią ani grzeją ani obchodzą
      w stopniu nawet najmniejszym bowiem jesteś o klasę lub kilka klas, ponad tę
      która je artykułuje.
      pozdrawiam
      moc_ca
      • Gość: Oleńka hihihi, pchło ;) cóż cię w mój wątek pchło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:10
        byłbyż to nałóg? masochizm? turpizm? safizm? ;D
        • moc_ca Re: hihihi, pchło ;) cóż cię w mój wątek pchło? 30.01.04, 21:16
          Gość portalu: Oleńka napisał(a):

> byłbyż to nałóg? masochizm? turpizm? safizm? ;D

Pchła mnie pchła! A co! ;D
          • Gość: Oleńka no jak tam bieżący stan sfałdowania kory ? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:19
            lubisz Jędrusia a nie przeszkadzają ci rzygi gingera na niego w innym wątku???
            • moc_ca Re: no jak tam bieżący stan sfałdowania kory ? ;) 30.01.04, 21:35
              Gość portalu: Oleńka napisał(a):

> lubisz Jędrusia a nie przeszkadzają ci rzygi gingera na niego w innym wątku???

O jaką korę chodzi, dębową? Tak na dębie kora jest mocno pofałdowana!
              A Imagine lubię, i owszem, nic mi jednak tu, na forum Psychologia, nie
              przeszkadza.Każdy tu sterem, żeglarzem, okrętem a jam po takiej zaprawie bojowej
              iż moja skóra forumowa ma grubość porównywalną ze skórą słoniową.Nic mnie rani,
              nie dziwi, nie przeszkadza. No i co? :)
              ps.Imagine i Ginger to silne i tzw.'osobne osobowości', dadzą sobie radę bez
              obrońców, sprzymierzeńców, popleczników i kogo tam jeszcze!
              ps.II Lubię obu, a co nie wolno?
              • Gość: Oleńka Re: no jak tam bieżący stan sfałdowania kory ? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:39
                Zaraz, zaraz, na czym polega osobowośc gingera poza obszczekiwaniem Jędrka?
                Ginger bez niego nie ma racji bytu i to jest żałosne. To żadna silna osobowość,
                to co tu pokazuje sprowadza się do agresywnej (że bezpodstawnej już nie
                wspomnę) krytyki Jędrka. Poza tym nie ma nic w repertuarze.
    • Gość: Oleńka no dobra wiem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:17
      wypchnięcie kotleta sprzed ponad 2 miesięcy, który już w momencie pierwszego
      podania był gumowaty, świadczy dobitnie o NARCYZMIE.

:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka