Gość: ryb IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.02.04, 22:25 Czapeczke na glowke musialem wlozyc, kto tu znowu narozrabial? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: az Re: Zimno tutaj... IP: *.magtel.net.pl 17.02.04, 22:34 Co masz na myśli pisząc "tutaj"? > Czapeczke na glowke musialem wlozyc, kto tu znowu narozrabial? Czapka to dobry wynalazek, zwłaszcza dla tych co nie mają za wiele naturalnego okrycia. Ktoś narozrabiał? Chodzą pogłoski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Zimno tutaj... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.02.04, 22:38 Dzisiaj bylem u fryzjera...pozbyc sie naturalnego okrycia, teraz mnie nikt nie rozpozna... Jakie pogloski? Mozna wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Zimno tutaj... IP: *.magtel.net.pl 17.02.04, 22:47 > Dzisiaj bylem u fryzjera...pozbyc sie naturalnego okrycia, teraz mnie nikt nie > rozpozna... Taki stary, a... ;-) Na forum zmienia się nicki, nie fryzury! > Jakie pogloski? Mozna wiedziec? Poczytaj... Jako i ja czynię. Mógłbyś wyjaśnić słowo "tutaj" z pierwszego postu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Zimno tutaj... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.02.04, 22:54 Znowu mi sie pomylilo, nick mialem zmienic a nie fryzure...juz za pozno, musze troche poczekac... Tutaj, to jest moje slowo, ktore dla mnie znaczy: wszedzie i nigdzie...to tak na wszelki wypadek jakbym musial sie gdzies wycofac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Zimno tutaj... IP: *.magtel.net.pl 17.02.04, 22:56 Tutaj, to jest moje slowo, ktore dla mnie znaczy: wszedzie i nigdzie...to tak n > a > wszelki wypadek jakbym musial sie gdzies wycofac:) Szkoda, że pisząc, nic nie piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Zimno tutaj... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.02.04, 22:59 Teraz Ci powiem, mialem na mysli atmosfere forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Zimno tutaj... IP: *.magtel.net.pl 17.02.04, 23:09 > Teraz Ci powiem, mialem na mysli atmosfere forum... Dzięki. Też tak skojarzyłem, ale wolałem się upewnić. Atmosfera forum to Twoje subiektywne odczucie. Po czym poznać jego temperaturę? Co ma wpływ na tę temperaturę? Osobiście dobrze mi tu teraz. Nawet jeśli wrzucić muszę kamyczek do czyjegoś ogródka. Proszę, pisz jasno co myślisz. Z takich zawoalowań jakimi rozpocząłeś ten wątek rodzą się nieporozumienia, a potem nawet zgrzyty, czy rozróby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Zimno tutaj... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.02.04, 23:31 Temperature na forum mozna poznac nagla zapascia, jak wiekszosc ludzi przestaje pisac i odchodzi zeby prawdopodobnie zwymiotowac...mozna rowniez poznac zmiana tonu wypowiedzi tych co pozostali, nagle tworza sie jawne frakcje. Za i przeciw. Niestety, wplyw maja na to ludzie tacy jak ja, ktorzy zdobywajac sympatie innych, zaczynaja ja uzywac w perfidny sposob. Pisze o sobie, zeby nie bylo nieporozumien. To co zrobilem bylo nieladne, bardzo brzydkie, tzw. Tree shake. Wtedy poznajesz kto jest kim, bardzo przydatne dla obu przeciwnikow...duzo mozna z tego wyniesc. Pisze o tym otwarcie, poniewaz wielu ludzi robi sobie tutaj rozne doswiadczenia, zazwyczaj bardzo brzydkie... Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Zimno tutaj... 17.02.04, 23:33 Przestan sie obwiniac, byles i jestes w porzadku. Prawda jest, ze zimno i smutno tu teraz. Ale przeciez nie z twojej winy. Jak by teraz ciebie jeszcze tu zabraklo, to juz koniec...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Zimno tutaj... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.02.04, 23:37 Melanie,bardzo mile co napisalas, ale ja do tej konfrontacji doprowadzilem, mozna powiedziec ze z premedytacja...i niestety manipulowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Zimno tutaj... IP: *.magtel.net.pl 17.02.04, 23:46 > Temperature na forum mozna poznac nagla zapascia, jak wiekszosc ludzi przestaje > pisac i odchodzi zeby prawdopodobnie zwymiotowac...mozna rowniez poznac zmiana > tonu wypowiedzi tych co pozostali, nagle tworza sie jawne frakcje. Za i przeciw E. Jak znam to forum to zawsze był tu ruch, niesnaski. Ludzie odchodzili z niesmakiem. A i frakcje też były. Tak że, po mojemu, podtrzymuję swoje zdanie o Twoim subiektywnym odczuciu. Z mego punktu widzenia nic się nie zmieniło. Choć... o tym niżej. > Niestety, wplyw maja na to ludzie tacy jak ja, ktorzy zdobywajac sympatie > innych, zaczynaja ja uzywac w perfidny sposob. Pisze o sobie, zeby nie bylo > nieporozumien. To co zrobilem bylo nieladne, bardzo brzydkie, tzw. Tree shake. > Wtedy poznajesz kto jest kim, bardzo przydatne dla obu przeciwnikow...duzo mozn > a > z tego wyniesc. Ooo. Byłeś brzydki? Za to teraz jesteś wielki. Nie wiem o czym piszesz, ale dziękuję i za to info. Ja tam poznaję ludzi czytając ich wypowiedzi. W nosie mam jakieś podchody, bo zawsze piszę co uważam. Wystawianie na próbę może jest i dobre, ale nie bardzo widzi mi się w miejscu publicznym. > Pisze o tym otwarcie, poniewaz wielu ludzi robi sobie tutaj rozne doswiadczenia > , > zazwyczaj bardzo brzydkie... Niech robią. Jedni dla jaj, inni może dla jakichś poważniejszych badań. Trzeba się z tym liczyć. A najlepszą metodą obrony jest nie zawracanie sobie tym głowy. Mam na myśli przede wszystkim jasne wygłaszanie swoich poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Zimno tutaj... 18.02.04, 08:25 troszke poczytalam ale nic nie zrozumialam. Na czym polega twoja zbrodnia , rybie ? Ja nie bywam bo latam gdzie indziej - centrum zainteresowania mi sie przemiescilo :-) pa pa - przyslij zdjecie w czapeczce :-) > Temperature na forum mozna poznac nagla zapascia, jak wiekszosc ludzi przestaje > pisac i odchodzi zeby prawdopodobnie zwymiotowac...mozna rowniez poznac zmiana > tonu wypowiedzi tych co pozostali, nagle tworza sie jawne frakcje. Za i przeciw > . > Niestety, wplyw maja na to ludzie tacy jak ja, ktorzy zdobywajac sympatie > innych, zaczynaja ja uzywac w perfidny sposob. Pisze o sobie, zeby nie bylo > nieporozumien. To co zrobilem bylo nieladne, bardzo brzydkie, tzw. Tree shake. > Wtedy poznajesz kto jest kim, bardzo przydatne dla obu przeciwnikow...duzo mozn > a > z tego wyniesc. > > Pisze o tym otwarcie, poniewaz wielu ludzi robi sobie tutaj rozne doswiadczenia > , > zazwyczaj bardzo brzydkie... Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Zimno tutaj... 17.02.04, 22:40 oj Rybie trza bylo mowic pojdz w me ramiona tulne Cie do piersi przygniote :)) od razu bedzie cieplej ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Zimno tutaj... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.02.04, 22:42 :))) Taaa, a ten Twoj mnie mlotkiem w leb i do gara. Ale cos mnie sie wydaje ze warto zaryzykowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Zimno tutaj... 17.02.04, 22:46 pamietam, ze ikry naszej sie wyrzekles wiec niech nic Ci sie nie wydaje Malenki ;))) dorazne tulniecie to sama przyjemnosc dla obu stron ma sie rozumiec :)) ale nic wiecej! ;))) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Zimno tutaj... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.02.04, 22:49 Glupia ze mnie ryba...ale tulenia nie odmowie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Zimno tutaj... 17.02.04, 22:58 ale na powaznie pytales o rozrabianie myslisz, ze mozna wiecej? ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Zimno tutaj... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.02.04, 23:01 Mozna o wiele wiecej, oh mozna...ale to bylby juz szczyt manipulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Zimno tutaj... 17.02.04, 23:15 oj, bez przesady, nie dajmy sie zwariowac ;)) dla mnie szczytem manipulacji by bylo gdybys Ty ja zaczal uprawiac ;)) pozdr.cossa Gość portalu: ryb napisał(a): > Mozna o wiele wiecej, oh mozna...ale to bylby juz szczyt manipulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Zimno tutaj... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.02.04, 23:32 Nietety, musze sie przyznac bez bicia ze to wlasnie zrobilem :( Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Zimno tutaj... 17.02.04, 23:38 jak Cie lutne! ino raz! za chwile luknij @ :) nie chce tu konczyc wyzwiskami :) tam (na @) bede dalej Cie opieprzac :))))) pozdr.cossa Gość portalu: ryb napisał(a): > Nietety, musze sie przyznac bez bicia ze to wlasnie zrobilem :( Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Zimno tutaj... 17.02.04, 22:47 cossa napisała: > tulne Cie > do piersi przygniote :)) > > od razu bedzie cieplej ;) > > pozdr.cossa > Przepraszam, że się wtrącę... ehm... Nie wtrącę się W każdym razie miło:) Pozdrowienia. Pozdrowienia!!! Cossa puść go na moment, coby choć jedno ucho odsłonić MM Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Zimno tutaj... 17.02.04, 22:51 w czapeczce to mial oba przytepione chyba, ze beretke jakas skadys wytrzasnal ;)) ale nie bede taka ;) jak bedzie chcial sie puscic to sie pusci ;)) przecie nic na sile:)))) pozdr.cossa m.malone napisał: Cossa puść go na moment, coby choć jedno ucho > odsłonić > MM > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Zimno tutaj... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.02.04, 22:56 Witaj Malone:)))Moge czapeczke zdjac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Zimno tutaj... 17.02.04, 23:25 Witaj:) I nie już przeszkadzam w tym Cos sypiersitu leniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Zimno tutaj... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.02.04, 23:35 :))) Malone, Druchu, zaraz zmienisz o mnie zdanie, jak przeczytasz posty ktore wyslalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Zimno tutaj... 18.02.04, 00:27 :) Nie, nie, DRUHU:) Nie tak szybko. Czytałem zresztą. Ale to chyba nie tak i nie tu. Przyznaję, że lubię wiedzieć. Tyle że niekoniecznie muszę:))) Pozdrowienia RybCossy MM ps. Ale żeś Ty sie tej ikry wyrzekł! No, no:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Zimno tutaj... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 18.02.04, 00:46 Druh to przez samo "h" ??? Zawsze mialem problem jak alkohol napisac, dlatego pisze chivasek, bo to stoi obok mego kompa i moge bezczelnie zerznac z etrykietki :))) Z Cossa to nie tak bylo, wtedy zona siedziala obok mnie, niby przegladala rachunki, ale ja sie na tych jej numerach znam, to co mialem innego napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Wszyscy... 18.02.04, 00:53 no prawie wszyscy znają te numery - jedno oko na Maroko, drugie... ha ha ha:) Rozumiem. A Ty mi wybacz, że tak Ci ten alkochol pokazałem. W końcu to wszystko jedno. Ważne jak smakuje, zgodzisz się. MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Wszyscy... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 18.02.04, 01:00 Dobrze ze mi pokazujesz bledy, nastepny wyraz mi utkwil w glowie:))) A smak jest najwazniejszy, tego nie da sie oszukac... Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Wszyscy... 18.02.04, 01:17 Tam nie ma lekko, a do tego jeszcze lewą stroną trzeba jeździć! A Ty Ryb nie robisz błędów (no, ortograficznych):))) A ile dają za jazdę pod prąd? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Wszyscy... 18.02.04, 01:20 A może Ty wcale nie chciałeś napisać druh tylko coś na c? Teraz zapamiętasz na całe życie:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Wszyscy... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 18.02.04, 01:32 hihihi:))) 25 lat temu ortografia byla moim mocnym punktem, czas robi swoje, dzieki za internet, gdzie mozna poczytac, popisac i powoli moze uda mi sie wrocic do starych czasow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Wszyscy... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 18.02.04, 01:29 Policja jest OK, nie rzucaja mandatami na prawo i lewo, to raczej ci od parkowania pozwalaja sobie... Pod prad zdarza sie turystom, zreszta mnie tez, jak wyjezdzam na kontynent. Kilka razy wywalilem taki numer. Horror...Ale wiesz, dziwna rzecz. Jak prowadze samochod z kierownica po odpowiedniej stronie to jest OK. Tylko jak tym swoim wyjade to musze sie pilnowac. :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Wszyscy... 18.02.04, 01:39 Rozumiem - domyślam się. A znasz ten kawał? Jeszcze za komuny chodził: Anglik właśnie(!) pyta: "Co to znaczy pierwszy etap reformy? I gdzie drugi?". No to mu odpowiadają: "A to jakby u was przechodzili na ruch prawostronny. W pierwszym etapie - autobusy...":))) No i dziękuję, że mi wyjaśniłeś jak z tą Cossą:))) No i to t@m MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Wszyscy... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 18.02.04, 01:59 hihihi :))) z ciezarowkami znalem, Angole wszystko przekreca...Kiedys mialem dyskusje z takim jednym, dlaczego jezdzi sie po lewej stronie. Tlumaczyl mi ze jest lepiej i bezpieczniej, poniewaz trzymasz kierownice prawa reka, ktora jest sprawniejsza a lewa zmieniasz biegi. W zwiazku z tym masz wieksza kontrole nad samochodem i jest mniej wypadkow...Po czym wyjal kartke, dlugopis i napisal mi LEWA reka swoj numer telefonu i adres...Dalo mi to duzo do myslenia jako ze leworecznosc jest tutaj nagminna. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Wszyscy... 18.02.04, 02:27 Ładne:))) Bo u nich nie tępią u dzieci leworęcznosci. I słusznie. No, ale chyba czas na kimono dobranoc MM Odpowiedz Link Zgłoś
vanie ciemno wszendzie, glucho wszendzie, 17.02.04, 23:47 srebrnej nici nikt nie przendzie zlote Ribki poznikaly w czerni topi sie aksamit Forum plynie, Forum milknie, jeden Ribek czasem skrzypnie MM w dali oceanu sam tez nie znajduje planu dmuchmy, chuchmy - palmy Ogien moze wroca czasy blogie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Ale bedzie cieplej, wiosna idzie... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 18.02.04, 23:28 Tym milym akcentem zegnam sie Wami na zaaawsze:))) Pozdrawiam Wszystkich zyczac Wszystkiego Najlepszego :) ryb PS. Wlasnie udalo mi sie skasowac konto w Gazecie (to chyba cud) w zwiazku z tym nie mam juz dostepu do maili... Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Ale bedzie cieplej, wiosna idzie... 18.02.04, 23:31 Ryb! Co Ty, chyba żartujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Ale bedzie cieplej, wiosna idzie... 18.02.04, 23:50 tos teraz Rybie zmrozil ;) jak juz wykasowales konto to prosze podeslij cos z innego chyba, ze zrywasz z wszystkim co z forum zwiazane.. :) chlip.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
tea_time Re: Ale bedzie cieplej, wiosna idzie... 19.02.04, 00:00 Ryb-ie, nie wiem, co sie zadzialo ostatnimi czasy, zerkam na dzisiejsze posty i zauwazylam Twoje pozegnanie, kolejna osoba mowi by, hm, decyzja Twoja, racje za tym przemawiajace musisz miec powazne, zastanawiam sie tylko, czy konieczne jest stawianie sprawy tak na ostrzu ( noza)? Nie zegnaj sie, nie mow do widzenia, odpocznij, wez urlop i...wroc albo i nie, jesli potrzeby w sobie nie znajdziesz:) Tylko nigdy nie mow nigdy, Bond, James Bond:) Tea Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Ale bedzie cieplej, wiosna idzie... 19.02.04, 01:51 ;-( No to do niewidzenia.... Z mojej strony także. Wszystkich ciepło ściskam, pa :-))) Gość portalu: ryb napisał(a): > Tym milym akcentem zegnam sie Wami na zaaawsze:))) > > > > Pozdrawiam Wszystkich zyczac Wszystkiego Najlepszego :) > > > ryb > > PS. Wlasnie udalo mi sie skasowac konto w Gazecie (to chyba cud) w zwiazku z ty > m > nie mam juz dostepu do maili... > > Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: dżem!!! 19.02.04, 13:13 Daj spopkój. Nie rób tego. Kto będzie mnie prześladował w zw. z paleniem:((( Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Ale bedzie cieplej, wiosna idzie... 19.02.04, 10:13 Oooooooooooooooo.., rybie, tuś zaskoczył, przynajmniej mnie! Jeśli to szczere wyznanie to jestem pełna podziwu za konsekwencję i karność wobec siebie oraz własnych czynów. Jednakże przemyśl, proszę, wszystko jeszcze raz , czy to nie był zbyt wielki gest 'odsiębierny' w kierunku malutkich człowieczków i ich malusieńkich sprawek? Jakkolwiek postanowisz.. pozostaję z szacunkiem ogromnym i z żalem Cię żegnam, przykro mi że Cię już nie przeczytam. moc_ca Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Ale bedzie cieplej, wiosna idzie... 19.02.04, 18:17 wyobrazasz sobie ! to wszystko po to zeby otrzymac gratulacje za karnosc !!!! > Oooooooooooooooo.., rybie, tuś zaskoczył, przynajmniej mnie! Jeśli to szczere > wyznanie to jestem pełna podziwu za konsekwencję i karność wobec siebie oraz > własnych czynów. > Jednakże przemyśl, proszę, wszystko jeszcze raz , czy to nie był zbyt wielki > gest 'odsiębierny' w kierunku malutkich człowieczków i ich malusieńkich sprawek > ? > Jakkolwiek postanowisz.. pozostaję z szacunkiem ogromnym i z żalem Cię żegnam, > przykro mi że Cię już nie przeczytam. > moc_ca Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Ale bedzie cieplej, wiosna idzie... 19.02.04, 19:22 malvvina napisała: > wyobrazasz sobie ! to wszystko po to zeby otrzymac gratulacje za karnosc !!!! Napisałam:'jestem pełna podziwu za konsekwencję i karność..' Czy znalazłaś, malwino, gratulacje w moim poście? 'Czuć podziw' i 'gratulować' - różne są znaczenia tych słów ale na pewno nie ma w nich ironii tak jak w Twoich, malwino. Niepotrzebnej ironii, przykrej dla ryba i dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Ale bedzie cieplej, wiosna idzie... IP: *.dialup.mindspring.com 19.02.04, 19:49 A ja lubie ironie malwiny i jest to jedyna odpowiedz,ktora pasuje do tego forum...gdybys moc_ca poczytala o Sokratesie(np. Uczte- Platona)...ej zadziwilabys sie kunsztem ironicznego dialogu...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Ale bedzie cieplej, wiosna idzie... 19.02.04, 20:28 Gość portalu: zocha napisał(a): > A ja lubie ironie malwiny i jest to jedyna odpowiedz,ktora pasuje do tego > forum...gdybys moc_ca poczytala o Sokratesie(np. Uczte- Platona)...ej > zadziwilabys sie kunsztem ironicznego dialogu...Pozdrawiam zocho, kiedy już wszystko "poczytasz o Sokratesie"...ej nie porównasz już, zocho, nigdy tego co przeczytasz.. z malwiną... Też Cię pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Ale bedzie cieplej, wiosna idzie... IP: *.dialup.mindspring.com 19.02.04, 20:50 Zagadkowa to dla mnie odpowiedz, czuje tez gorycz w Twoich slowach i niepokoi mnie, czy aby ,nie przesadzasz z tym porownywaniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Ale bedzie cieplej, wiosna idzie... IP: *.magtel.net.pl 19.02.04, 21:05 > Czy znalazłaś, malwino, gratulacje w moim poście? Malwina nic o tym nie pisze. A Ty niepotrzebnie (chociaż...?) doczytujesz sobie. Malwina gromkim głosem wyraziła jedynie swoje zdziwienie celem jaki rybowi według niej przyświecał. Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Ale bedzie cieplej, wiosna idzie... 20.02.04, 09:29 Gość portalu: az napisał(a): > > Czy znalazłaś, malwino, gratulacje w moim poście? > Malwina nic o tym nie pisze. A Ty niepotrzebnie (chociaż...?) doczytujesz sobie. > Malwina gromkim głosem wyraziła jedynie swoje zdziwienie celem jaki rybowi > według niej przyświecał. hmm.., azecie :)) jednak zamieściłeś w nawiasie (chociaż...?).Właśnie owo 'chociaż' spowodowało moją interpretację jej słów. Na pewno mój lub Twój odbiór jest nieprawidłowy, jeśli mój wówczas przepraszam malwinę za brak zrozumienia. Nie lubię zawoalowanych złośliwości, zazwyczaj wypływają z niskich pobudek być może więc błędnie odczytałam ten tekst ulegając złudzeniu że takowe zawiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Ale bedzie cieplej, wiosna idzie... IP: *.magtel.net.pl 20.02.04, 09:50 > Nie lubię zawoalowanych złośliwości Nie cenię takiego (Malwinowego) pisarstwa. Teraz do Ciebie: Jesteś malutka i głupiutka. Nie masz zmysłu tekstu. Wykazałaś sporo złej woli nadinterpretując tekst Malwiny i dopatrując się w nim złośliwości pod swoim adresem. Fe, nieładnie. Łyso Ci? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Ale bedzie cieplej, wiosna idzie... 20.02.04, 12:47 Gość portalu: az napisał(a): > > Nie lubię zawoalowanych złośliwości > > Nie cenię takiego (Malwinowego) pisarstwa. > Teraz do Ciebie: > Jesteś malutka i głupiutka. Nie masz zmysłu tekstu. Wykazałaś sporo złej woli > nadinterpretując tekst Malwiny i dopatrując się w nim złośliwości pod swoim > adresem. Fe, nieładnie. > > Łyso Ci? ;-) Nie, nie jest mi łyso! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Ale bedzie cieplej, wiosna idzie... 22.02.04, 00:30 no naprawde jest z czego sie turlac ! z igly widly potraficie .... > Gość portalu: az napisał(a): > > > > Nie lubię zawoalowanych złośliwości > > > > Nie cenię takiego (Malwinowego) pisarstwa. > > Teraz do Ciebie: > > Jesteś malutka i głupiutka. Nie masz zmysłu tekstu. Wykazałaś sporo złej w > oli > > nadinterpretując tekst Malwiny i dopatrując się w nim złośliwości pod swoi > m > > adresem. Fe, nieładnie. > > > > Łyso Ci? ;-) > > Nie, nie jest mi łyso! ;) > > Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Tak sie nie robi Rybie! 19.02.04, 10:54 Gość portalu: ryb napisał(a): > Tym milym akcentem zegnam sie Wami na zaaawsze:))) > Pozdrawiam Wszystkich zyczac Wszystkiego Najlepszego :) > ryb > PS. Wlasnie udalo mi sie skasowac konto w Gazecie (to chyba cud) w zwiazku z > tym nie mam juz dostepu do maili... Zabrałeś swoje zabawki Odwróciłeś sie do nas plecami Tak najłatwiej najprościej najprędzej Myśleć "wszystko zostało za nami" Zamknąć drzwi klucz wyrzucić na zawsze Wziąć walizkę bilet kupic i w drogę Tak jest lepiej dla wszystkich - powiadasz Zostać z wami tu dłużej nie moge Uciekając od innych nie zmylisz Drogi temu co w duszy się czai... Odpowiedz Link Zgłoś
procesor PS na drogę 19.02.04, 10:55 DANUTA WAWIŁOW Wędrówka Pewnego dnia wyjdę z domu o świcie, tak cicho, że nawet się nie zbudzicie. I pójdę, i będę wędrować po świecie, i nigdy mnie nie znajdziecie. I nie wezmę ze sobą nikogo, tylko tego małego chłopaka, co wczoraj na schodach płakał i bał się wrócić do domu, a dlaczego to tego nie chciał powiedzieć nikomu. I jeszcze weźmiemy ze sobą tego czarnego kotka, co miauczy zmarznięty na progu i każdy odpycha go nogą, i nie chce go wpuścić do środka. I będziemy tak szli i szli drogami, lasami, polami, i każdy dzieciak, i każdy pies będzie mógł iść razem z nami. I będziemy tak szli i szli aż kiedyś, po latach wielu, staniemy wreszcie u celu. I będzie tam ciepła ziemia i dużo, dużo nieba, i każdy będzie miał to, czego najbardziej mu trzeba. I będzie wspaniale. Tak! I niczego nie będzie nam brak! I tęsknić nie będę wcale! I tylko czasami, czasami pomyślę, że byłoby dobrze, gdybyście wy byli z nami Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: PS na drogę 19.02.04, 11:13 Procesor_ko, z jakiego zbiorku ten wiersz?? Wychowałam moje dzieci na Danucie Wawiłow, jest cudna. Ale tego nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Ryb! 19.02.04, 13:15 Gość portalu: ryb napisał(a): > Tym milym akcentem zegnam sie Wami na zaaawsze:))) Ryb to moze tak sprobuje Plea' Plea' don't hurt...us!!!!* *pamietasz jak w sierpniu 2002 zginely w sierpniu dwie male dziewczynki, porwane przez ciecia z ich szkoly i tak krzyczal w naglowku na cala strone Evening Standard???? (z tym ze oni pisali don't hurt'em) Ja tez jestem zniesmaczony gleboce tym co sie dzialo tutaj ostatnimi czasy, ale... no wlasnie musze najpierw siebie przekonac pozdrawiam, Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: powariowali :(((( 19.02.04, 13:34 wcale mi się to nie podoba!!!!! pewnie mogę sobie krzyczeć, jak kot na puszczy no dobra, wyraziłam się i idę stąd, nic tu po mnie Odpowiedz Link Zgłoś
otryt Żegnaj, Rybie 20.02.04, 10:40 Żegnaj Rybie:) Wszyscy kiedyś stąd odejdą. Taka normalna kolej rzeczy. Miło było Cię poznać. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego:) otryt, też ryba (astrologiczna) Odpowiedz Link Zgłoś