Dodaj do ulubionych

Gdybyś mogła...

IP: *.crowley.pl 25.02.04, 12:00
być samochodem, to która ze znanych marek odpowiadałaby Twojemu charakterowi,
temperamentowi, wyglądowi.????
A może pokusiłabyś się o porównanie kogoś z tu piszących do jakiegoś autka?
Odpowiedzi mężczyzn równiez mile widziane..:):)
Mam nadzieję, że mój wpis nie jest zbyt agresywny?:(:(:(
Obserwuj wątek
    • brzozak Re: Gdybyś mogła... 25.02.04, 12:35
      Gość portalu: Mi napisał(a):

> A może pokusiłabyś się o porównanie kogoś z tu piszących do jakiegoś autka?

:):) Czy, chodzi Ci o idiotę, co dupę wsadza w Toyotę???? :):)

>Mam nadzieję, że mój wpis nie jest zbyt agresywny?:(:(:(
      Ja też mam taką nadzieję :(:(
    • marusia_ogoniok Re: Gdybyś mogła... 25.02.04, 12:47
      O cieee... ja tu sobie podmywam podwozie i reguluję wtryski paliwa, w przerwie
      rzut oka na empatycznych... a tu wątek o autach. Powiem króciótko bo czas mnie
      goni: słabiutko się znam na markach. Gdybym natomiast, miała wybrać sobie
      jakieś autko z forum czy z poza niego, to tylko i wyłacznie marki "Nówka".
      Szkoda słów nawet na używane, zajeżdżone.... ba, jedna jazda próbna przez pt
      klienta, już dyskwalifikuje. Mówię oczywiście o tym pięknym czasie, kiedy to
      wybiera się autko na całe zycie. Niestety, hihihihi dla wielu marka taka jest
      nieosiągalna, zwyczajnie ich nie stać. Szkoda tylko, że zamiast się do tego
      przyznać /w końcu ten rodzaj ubówstwa nie jest aż tak znowu naganny/ próbują
      wciskać nam reklamę wersji szrotowej. :(:(
      • Gość: Mi Re: Gdybyś mogła... IP: *.crowley.pl 25.02.04, 13:17
        Taaaa. marusiu, myślę, że o takiej "nówce" prosto z taśmy produkcyjnej to już
        nawet nie tylko nie ma co mówić, ale i marzyć. Dzisiaj same "mercedesy" z taką
        lekkością prowadzą się po naszych drogach ekspresowych i poboczach. Dzisiejszy
        klient nie dokona zakupu autka, nie odbywszy uprzednio jazdy próbnej, aby
        ocenić komfort jazdy, sprawność resorów, drążka zmiany biegów, etc.
        No cóż.... reklama jaka jest każdy widzi...
    • marusia_ogoniok Re: Gdybyś mogła... 25.02.04, 13:45
      To też ma swoje dobre strony. Przybywa na intelektualistów, i to jaaakich....
      Weźmie ci taki w oparciu o Kanta, m malone, Froma czy imagine'a zacznie
      tłumaczyć, dlaczego zajeżdżony gruchot jest lepszy od "Nówki", dołoży do tego
      genetykę, dogłębną znajomość behawioru zwierzęcego, zmiesza z socjologią,
      archeologią i piwoznawstwem i marsz na szrot. Może i jest w tym trochę racji. Z
      góry wiesz ile ciągnie, jak ciągnie, czy rzęźi, a może nawet pierdzi w trakcie
      użytku, czy się nie dławi....itd. To jest racjonalizm. Bierzesz sobie np. takie
      autko marki "malonowa", pytasz poprzednich użytkowników i wiesz dokładnie czy
      po wlewie 50- tki paliwa nie zadławi się i nie wypluje przypadkiem. Myślę, że
      wielu całe zycie siedzi w książkach, kinach... aby szukać uzasadnienia swego
      wyboru. A to cholernie dobrze wpływa na łeb. Dzięki temu możemy czytać potem
      takie rozprawy filozoficzne jak:
      Za jedyne 30 dni:)))))
      • brzozak Re: Gdybyś mogła... 25.02.04, 14:02
        Hihihi..... powiedzmy sobie szczerze :):)
        Czy, chodzi oto, że "Nówka", to dla wielu marzenie??????:(:(
        bo, na tym forum,większość :):)stawia ponad wszystko, pie.....nie :(:(

>Mam nadzieję, że mój wpis nie jest zbyt agresywny?:(:(:(
        • Gość: Mi Re: Gdybyś mogła... IP: *.crowley.pl 25.02.04, 14:21
          Brzozaku, widzę, że trafnie postrzegasz to forum:):)
      • Gość: Mi Re: Gdybyś mogła... IP: *.crowley.pl 25.02.04, 14:32
        Wiem, że już za moment wyruszasz w drogę:):). WŁącz długie swiatła:)
        i ....zielonej drogi:):)
    • jan_stereo Re: Gdybys mogl....? 25.02.04, 14:19
      Gdybym tylko mogl...,ale moj charakter jest nie markowy,temperament malo
      znany,nie mam wiec w czym wybierac,gdybym tylko mogl....

ps.jakkolwiek jestem samochodem,bo sam chodze.
      • Gość: Mi Re: Gdybys mogl....? IP: *.crowley.pl 25.02.04, 14:27
        Myślę, że najważniejsze jest to, aby samemu móc stworzyć swój autoportret.:):)
        • jan_stereo Re: Gdybys mogl....? 25.02.04, 14:30
          A jak juz sie stworzy,to darowac sobie porownywania ;-)))

Samochod,marki jan_stereo
        • marusia_ogoniok Re: Gdybys mogl....? 25.02.04, 14:31
          Wylatuję na Alaskę... da się poszczać w konewkę?.... :) dodam tylko w biegu, że
          rzęchy też mają swoją psychologię zwaną "obronną". Silna to psychologia bo
          masowa. Rzęch rzęcha zawsze poprze, weźmie go na hol, narzędzi użyczy. A jak
          trafi się "Nówka" między nimi to ją zepchną na pobocze, zablokują, zawarczą,
          zarzężą....... Ich siła tkwi w tłumie. Bo i muszą coś mieć, żeby choć raz
          jeszcze wyjechać na szosę. Co taki zajeżdżony trup ma powiedzieć, że już tylko
          szrot? Śmietnik? A od czego warsztaty, lepsi czy gorsi mechanicy? I to forum
          powinno nazywać się: "Psychologia rzęchów"
          • jan_stereo Re: Gdybys mogl....? (polemicznie) 25.02.04, 14:44
            Dobrze prowadzony samochod,nie zmienia sie w rzecha, a co wiecej, czesto jest w
            lepszym stanie niz zasniedziala w garazu "Nowka",ktorej to nie sposob zepchnac
            na pobocze,gdyz ona caly czas na tym poboczu sie kisi lub we spomnianym
            garazu,stad w ruchu nie uczestniczy. A brak ruchu dobrze na kondycje fiyczna
            nie wplywa.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka