Dodaj do ulubionych

Blogoslawiona samotnosc

11.04.04, 01:38
czytam sobie na forumach roznych o samotnosci kobiet. Jak to im jest zle,
akby chcialy miec kogokolwiek. Stwierdzam autorytatywnie, ze ja kocham swoja
samotnosc. Jest mi z nia dobrze i wcale nie przeszkadzaja mi swieta. Jestem
sama, zaden dupek nie placze sie po moim domu (przepraszam wszystkich nie
dupkow - znam kilku), nie mowi mi, ze dlugo spie, ze nie posprzatane, ze
skarpetek nie ma i cos podobnego. Jest mi dobrze, czego i wam zycze:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Richelieu* Re: Blogoslawiona samotnosc IP: 217.98.107.* 11.04.04, 02:08
      też kocham swoją samotność, był tylko jeden dupek co chciał ze mnie zrobić
      broszkę w klapie swojej marynarki, a niech go dunder świśnie, więc kocham swoją
      samotność i kocham i kocham i jak tak kocham to się zastanawiam czy z tego
      współżycia z kobietą nie poczną się jakieś dzieci?
      • klotylda_w_papilotach Re: Blogoslawiona samotnosc 11.04.04, 09:19
        Jak kazda przebiegla dziura, obszyta gesto nicia (grubo szyta!)mozesz dochowac
        sie potomstwa. Cale przescieradlo mozna powycinac, wiesz? Tylko kto bedzie
        obszywal taka wielka ilosc potomstwa?
        Wiesz, spelniaja sie najsmielsze marzenia - czas juz na niesmiale. Hafciarka
        potrzebna.
      • Gość: frustro Re: Blogoslawiona samotnosc IP: *.future-net.pl 11.04.04, 20:04
        nie poczną się pocztą
    • Gość: joanna_1 Re: Blogoslawiona samotnosc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.04, 20:10
      przeszkadzające święta są chyba aktem zgorzknienia
      tak sobie tylko głośno myślę
    • Gość: ree Re: Blogoslawiona samotnosc IP: *.acn.waw.pl 12.04.04, 09:57
      No, jeśli ma się w alternatywie samotne święta, albo święta z dupkiem to się
      zgadzam, nie wzięłas pod uwagę trzeciej możliwości!
      • klotylda_w_papilotach Re: Blogoslawiona samotnosc 12.04.04, 15:44
        Wyobraz sobie, ze to juz piec lat spedzam swieta samotnie/niesamotnie. Wole by
        bylo tak jak teraz, niz tak jak poprzednio. I jeszcze jedno - mam z kim spedzac
        swieta ale nie chce. Dmuchanie na zimne? Moze i tak. Ja nie narzekam i znam
        kilka kobiet, ktore by chcialy robic to, co ja robie. Rozumiem tez inne, ktore
        chca inaczej. Ja juz, powiedzmy, otrzezwialam :)
        • Gość: balbina Re: Blogoslawiona samotnosc IP: *.bredband.comhem.se 12.04.04, 16:11
          Tak, wole samotne swieta niz te ktore byly tylko czekaniem i niepewnoscia , czy
          on jest czy znow go nie ma...
          • Gość: mm Re: Blogoslawiona samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 16:47
            a ja bardzo bym chciała spędzić samotnie święta, nie ruszać się z domu,
            spokojnie odpocząć, wyspać się, zrobić wreszcie akieś porżadki, umyć okna w
            niedzielę lub w poniedziałek, potem napić się spokojnie wina i wziąć długą
            kąpiel. A tu rodzina czeka - w innym mieście i muszę jechać, i siedzieć przy
            stole, udawać, że dobrze się bawię, że lubię tu być i pomiędzy jedną a drugą
            telenowelą, którą oglądają, wysłuchiwać dyskusji na temat tego co będzie w
            następnej. A przecież jestem sama, singiel, samotna ... tylko jak powiedzieć,
            że na te święta nie przyjeżdżam. Chciałabym być sama.
          • melitka Re: Blogoslawiona samotnosc 14.04.04, 17:44
            Hej, dziewczyny! A ja myślałam, że mój oblubieniec, to jedyny taki
            egzemplarz... ;) Pozdrawiam serdecznie
    • sex_time Re: Blogoslawiona samotnosc 14.04.04, 07:37
      klotylda_w_papilotach napisała:

> czytam sobie na forumach roznych o samotnosci kobiet. Jak to im jest zle,
      > akby chcialy miec kogokolwiek. Stwierdzam autorytatywnie, ze ja kocham swoja
      > samotnosc. Jest mi z nia dobrze i wcale nie przeszkadzaja mi swieta. Jestem
      > sama, zaden dupek nie placze sie po moim domu (przepraszam wszystkich nie
      > dupkow - znam kilku), nie mowi mi, ze dlugo spie, ze nie posprzatane, ze
      > skarpetek nie ma i cos podobnego. Jest mi dobrze, czego i wam zycze:)

Gdybyś jeszcze od czasu do czasu bzyknęła się ze mną, bylibyśmy parą idealną,
      bo ja myślę podobnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka