adriana_ada 12.02.11, 00:48 Milego weekendu, przyjemnych snow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona.blue Re: aufwiedernacht 12.02.11, 01:10 adriana_ada napisała: > Milego weekendu, przyjemnych snow dzięki, wzajemnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
adriana_ada Re: aufwiedernacht 12.02.11, 12:44 mona.blue napisała: > adriana_ada napisała: > > > Milego weekendu, przyjemnych snow > > dzięki, wzajemnie :-) Dobrze sie wyspalas Monia? Bo ja zle ale sie wyspie Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: aufwiedernacht 12.02.11, 12:52 adriana_ada napisała: > Dobrze sie wyspalas Monia? > Bo ja zle ale sie wyspie Dobrze, jeszcze trochę leniuchuję przy kompie, ale czas wziąć się za sprzątanie :( Też Cię męczyły złe sny? Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: aufwiedernacht 12.02.11, 11:28 Sen był męczący, chyba rozładowuję jakieś moje obawy ostatnio w snach;) Odpowiedz Link Zgłoś
adriana_ada Re: aufwiedernacht 12.02.11, 12:39 A ja sie napilam piwa za duzo ale czasem trzeba sie napic Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: aufwiedernacht 12.02.11, 12:53 adriana_ada napisała: > A ja sie napilam piwa za duzo > ale czasem trzeba sie napic za dużo nigdy nie trzeba masz jakieś problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
adriana_ada Re: aufwiedernacht 12.02.11, 13:03 mona.blue napisała: > adriana_ada napisała: > > > A ja sie napilam piwa za duzo > > ale czasem trzeba sie napic > > za dużo nigdy nie trzeba > > masz jakieś problemy? Musze isc do sklepu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: aufwiedernacht 12.02.11, 22:26 adriana_ada napisała: > mona.blue napisała: > > > adriana_ada napisała: > > > > > A ja sie napilam piwa za duzo > > > ale czasem trzeba sie napic > > > > za dużo nigdy nie trzeba > > > > masz jakieś problemy? > >jakbyś miała to możesz napisać, może bedę umiała pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
adriana_ada Re: aufwiedernacht 13.02.11, 11:24 Po prostu wczoraj za mocno popiwkowalam. Bylo mi to potrzebne do powiedzenia wszystkiego, co lezy mi na sercu, na trzezwo bym tego nie zrobila. Zbyt dlugo dusilam w sobie i plakalam w kacie, jak nikt nie widzial. Nie mozna dac soba pomiatac, o tym trzeba pamietac, nie mozna robic dobrej miny do zlej gry, bo to za duzo zdrowia kosztuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś