kropelka_no1 26.04.04, 19:49 co mam myslec jak moj luby zaklada w domu na gg (raptem ni z tego ni z owego) haslo dostepu? Gdy go o to zapytalam zaczal sie metnie tlumaczyc jakbym gg nie znala... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qw5 Re: gadu-gadu 26.04.04, 20:11 Każdy ma prawo do prywatności. Zawsze możesz założyć konkurencyjne gg z hasłem dostępu. I tyle. Choć wiem, że są różne opinie na ten temat. Ja żeby nie było problemu, wszystko co zakładam ma od razu hasło. Nikogo to nie dziwi. Potem mi się te hasła mylą, zwłaszcza że dla ostrożności ciągle muszę je zmieniać. Ale to inna opowieść... W każdym razie gdybym tak nagle z tego zrezygnowała, dopiero zaczęłoby być podejrzane. A tak serio hasła czy nie, tak jakoś mam wpojone, że cudzych pism nie czytam. Traktuję to bowiem jako coś pośredniego między piractwem a przekraczaniem 7 przykazania. Mniej filozoficznie to się nazywa chyba brakiem kultury. I miłość /jako usprawiedliwienie/ nie ma tu nic do rzeczy. Bardziej zaufanie w związku i szacunek do siebie samej. Odpowiedz Link Zgłoś
kropelka_no1 Re: gadu-gadu qw5 26.04.04, 20:19 dzieki za normalna odp... doskonale rozumiem to co piszesz i popieram z calegpo serca w momencie kiedy tak jest od zawsze (z tymi haslami) ale dziwi mnie nagla zmiana i dziwne tlumaczenia. Akurat z tego powodu z ktorego on zalozyl haslo tego sie nie robi.... A moj chlopak glupi nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
kropelka_no1 to dziwne... 26.04.04, 20:22 przed chwila ten watek mial 6 odpowiedzi a teraz tylko 3??? ktos sie bawi w czysciciela - ciekawe od kiedy.... Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: to dziwne... 26.04.04, 20:25 Tak i zobacz jak mu to szybciutko idzie. Ale wiesz co Psychos, ten wierszyk Komandosa, sprzed kilku dni, wiesz który conie, wcale nie był zły, no można go było trochę ocenzurować, ale żeby całkiem wywalać?? Tyle pracy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro nigdy nie opieraj się na jednym filarze IP: *.future-net.pl 26.04.04, 20:54 bo Cię kiedyś opaczność ukarze... wnioski wyciągaj na podstawie repertuaru zachowań, a nie na bazie pojedynczej przesłanki, bo źle partnera skalibrujesz i zamiast trafić spudłujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: gadu-gadu 26.04.04, 21:12 Ja mam pelne zaufanie do mojego meza i on do mnie tez. pomimo tego lubie czytac co on pisze,chocby juz tylko z tego powodu , ze zawsze zapomina polowe mi powiedziec jak rozmawia na gg z rodzina albo znajomymi. jednak, sa momenty, ze mowi mi prosto w oczy. " Tego nie musisz wiedziec" i na moje pytania dlaczeo ? przeciez zawsze wszystko wiedzialam, odpowiada ze on tez musi miec soich tajemnic....I tu ma racje, poniewaz ja tez mu wszystkiego nie mowie. Faktem jest ze jestem pewna iz na 100 % nic glupiego nie zrobi a jesli juz to sam mi o tym powie. Pozdrawiam noie Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: gadu-gadu 26.04.04, 22:13 pewnikiem nie lubi wścibstwa u kobiet i potem całej sterty pytań wywiadowczo-pogrążających Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: gadu-gadu 27.04.04, 08:01 skoro znasz gg a jest tam haslo to sciagnij sobie lamacza hasla i sprawdz co tez maz wypisuje... bo naprawde to bardzo nie w porzadku, zawsze wszystko moglas wiedziec a teraz?.. to naprawde dziwne, warto go poobserwowac, nowe perfumy ma moze? lepiej sie ubiera? dluzej pracuje? sms-y ktorych nie daje przeczytac?..fu fiu fiu... to wyglada bardzo bardzo zle, takie tajemnice miedzy kochajacymi sie liudzmi, nieprawdopodobne.... Odpowiedz Link Zgłoś
kropelka_no1 Re: gadu-gadu kropel 27.04.04, 08:07 Ty mi tu moze nie zbukuj!!! bo Cie znowu wymaza :-O Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: gadu-gadu kropel 27.04.04, 08:10 Bo Komandos to chorobliwy czyscioch, bardzo dba zeby go wymazac :"P Odpowiedz Link Zgłoś
kropelka_no1 Re: gadu-gadu kropel 27.04.04, 08:15 ...tanie zagranie (dot. komandosa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: gadu-gadu kropel 27.04.04, 08:24 Sprytne, zamiast sam sie czyscic inni go czyszcza :"P Odpowiedz Link Zgłoś