Dodaj do ulubionych

Konkurs na logo forum Psychologia!

02.04.11, 12:38
Drodzy Forumowi Przyjaciele,

czas już nawyższy, żeby nasze forum dyskusyjne miało swoje logo.
Mamy do tego przychylność i pełne poparcie administracji portalu.
Dlatego jest mi wyjątkowo miło, ogłosić konkurs na logo forum Psychologia !

Konkurs polega na zaprojektowaniu sympatycznego, pełnego ciepła
rysunku Żyrafy, symbolicznie nawiązujacego do wpólnej wartości, która
nas łączy - asertywnego i równocześnie empatycznego języka
porozumiewania się. Wartości, dzięki której zbliżamy się do
zrozumienia samych siebie oraz do lepszego rozumienia
myśli i emocji innych forumowiczów."

Zasady konkursu:
- projekty wrzucamy na fotoforum z kluczem „psychozyrafa”
- nie przewidujemy wynagrodzenia finansowego dla zwycięskiego projektu
- głosujemy w formie komentarzy na forum pod projektami
fotoforum.gazeta.pl/k/psychozyrafa.html
- ostateczny werdykt musi być zaakceptowany przez administrację portalu (ale to wynika z ogólnego regulaminu)

Zapraszam do zabawy wszystkie osoby mające talent plastyczny (a wiem, że są tu takie osoby), także tych, którzy myślą, że mają uzdolnienia plastyczne, oraz tych, którzy wiedzą, że ich nie mają. :). Oczywiście konkurs jest otwarty i rzecz jasna każdy, także spoza aktywnych uczestników forum może w nim braz udział.
:)
Obserwuj wątek
    • kalllka Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 12.04.11, 14:59
      a kolega opiekun forum moze przekleic decyzje administracji ( jesli mozna z podpisem decydenta)
      bo co to za konkurs na logo z juz podjeta decyzja o logo?
      dzieki
      Kajka
      • to.niemozliwe Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 12.04.11, 15:53
        Jak masz pomysł na coś innego, to może być. Akurat ja jestem za żyrafą z powodów wymienionych powyżej. :)
        • kalllka Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 12.04.11, 16:26
          no widzisz, bo po sposobie w jakim zostales opiekunem forum
          i rozpoczales swoje administrowanie chetnie wylogowalabym maskotke kreta.

a co poczniesz z administracja, ktora juz przyklepala Twoja propozycje?
          • to.niemozliwe Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 12.04.11, 21:29
            Kret mi sie pozytywnie kojarzy, jak z tej czeskiej kreskowki. Zaradny, pracowity. Nie wiem, czy akurat ma cos wspolnego z psychologia?
            Co do moderowania, to "prosta pilka". Zglaszasz sie, jak cie akceptuja, zostajesz moderatorem. Jak masz ochote to sprobuj.
            Nie martw sie o akceptacje logo, jak bedzie sympatyczne, to sie spodoba.
          • y.agni.k Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 13.04.11, 10:04
            Jaka dyskretna złośliwość Kalko ;-)
        • y.agni.k Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 13.04.11, 10:15
          To może od razu trzeba zrobić wizualizację, żyrafa "jedna się" z szakalem oczywiście za pomocą porozumienia? ;-))
          O, albo żyrafa uczy szakala jak się należy porozumiewać, ma tablicę i kredą smaruje słowo "POROZUMIENIE". A może żyrafa z szyją na okrętkę w literze Psi?

Tak tylko podsuwam forumowiczom pomysły bo ja nie biorę udziału w konkursie.
          • to.niemozliwe Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 13.04.11, 11:05
            > Tak tylko podsuwam forumowiczom pomysły bo ja nie biorę udziału w konkursie.
            A szkoda, bo z tego, co pisałaś, to znasz się na grafice....:)
          • kalllka Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 14.04.11, 01:22
            jaka tam dyskretna.
            zwyczajna- min nie stroilam gdy nic byla potrzebna.

ps
            Ty se impossible- IT nie przypisuj, ni prawa udostepniania prawdy, ktorej zrozumienie wymaga tylko szczerosci i wobec innych, a nie siebie.
            • y.agni.k Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 14.04.11, 19:44
              > jaka tam dyskretna.
              > zwyczajna- min nie stroilam gdy nic byla potrzebna.
              >
              >
              > ps
              > Ty se impossible- IT nie przypisuj, ni prawa udostepniania prawdy, ktorej zroz
              > umienie wymaga tylko szczerosci i wobec innych, a nie siebie.

Niczego sobie nie przypisuję.
              Czytam i komentuję, dyskretna żartem niż serio miała być ale widzę żeś nie w sosie chyba.
              • kalllka Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 15.04.11, 00:29
                e nie, ale wycina mnie chlopina i jak morze- orze.
                to przykre.
                • to.niemozliwe Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 15.04.11, 08:08
                  Niepotrzebna złośliwość, prosiłem też, żebyś uwagi o moderacji zamieszczała na dedykowanym temu forum.
                  • kalllka Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 23.04.11, 20:14
                    to nie byla zlosliwosc tylko prawda.
                    i bardzo prosze swoich osobistych animozji mi nie okazywac wycinajac posty bez podania przyczyny- tym samym i samemu lamiac zastane tu juz- zasady dobrego wychowania ( opiekowania sie)
                    tyle.

i jeszcze cos, proba zalogowania publicznego forum to kolejny dowod na Twoja arogancje i brak znajomosci sieci.
          • adriana_ada Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 14.04.11, 11:38
            y.agni.k napisała:

> To może od razu trzeba zrobić wizualizację, żyrafa "jedna się" z szakalem oczyw
            > iście za pomocą porozumienia? ;-))
            > O, albo żyrafa uczy szakala jak się należy porozumiewać, ma tablicę i kredą sma
            > ruje słowo "POROZUMIENIE". A może żyrafa z szyją na okrętkę w literze Psi?
            >
            > Tak tylko podsuwam forumowiczom pomysły bo ja nie biorę udziału w konkursie.

A mnie sie bardzo podoba pomysl z zyrafa i to zestawienie zyrafy z szakalem.
            Przypomina mi to kogos bardzo bliskiego z rodziny, ktorego zone nazywaja zyrafa:)
            Kobieta sympatyczna, empatyczna, zazwyczaj wesola, z dobrym poczuciem humoru a w zestawieniu z szakalem calkiem niezle sie prezentuja:)
        • nom73 Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 03.05.11, 11:48
          Logo chyba powinno być proste, żeby można je było łatwo narysować. :-)
          • shachar Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 04.05.11, 21:10
            ten mózg z rękami nie podoba mi się ,sugeruje porozumienie intelektualne, albo jakiekolwiek inne? Nie zauważam niczego takiego
            • to.niemozliwe Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 04.05.11, 22:46
              Jak dla mnie jest Ok, choc dosc proste. Czekamy na wiecej projektow.
              • shachar Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 05.05.11, 03:02
                proponuję kontur Freuda podświetlonego lampą od tyłu :)
                • kalllka Re: Konkurs na logo- "forum Psychologia ! "? 06.05.11, 14:09
                  przypominam sz.panstwu,
                  ze logo to symbol-skrot, zastrzezonej nazwy wlasnej -wlasciciela.
                  wiec lansowanie nowego logo przy istniejacym juz utrwalonym (wizerunku Gazety Wyborczej) to lamanie praw autorskich.

• y.agni.k Re: Konkurs na logo- "forum Psychologia ! "? 18.05.11, 23:29
                    Bo to nie będzie logo w dosłownym tego słowa rozumieniu ino coś na kształt avatara.
                    Ot taki ozdobnik u góry miast zdjęcia jak to się dzieje na forach prywatnych.
                    Tak mi się przynajmniej wydaje Kalko.
                    • kalllka Re: Konkurs na logo- "forum Psychologia ! "? 28.05.11, 13:18
                      bo to co zasugerowal niemozliwe jako logo, moze byc tylko forumowa maskotka, taka jak na przyklad trupia czaszka na Fobiecie. maskotka- bez mozliwosci skojarzenia z ogolnym wizerunkiem Forow czy GW bo moglby byc zle uzytym- np dla zaspokojenia prywaty.
                      podobne zdanie mam na temat- wymyslnych wymyslow- dotyczacych prywatnych -otwartych forow czy sposobow demokratycznego - tajnego, wybierania opiekunow.
                      • shachar Re: Konkurs na logo- "forum Psychologia ! "? 28.05.11, 14:12
                        dżyzys faken krajst, czyli miemożliwego nie wybrali demokratycznie i masz mu to za złe? ale kogo to w ogóle obchodzi co tu się dzieje? un miał chęć to i się zgłosił, mogłaś zgłosić się i Ty. Niemożliwy jak na razie trzyma balans jako-taki, coś tam zaproponuje nienachalnie od czasu do czasu, po co psy na nim wieszać.
                        • kalllka Re: Konkurs na logo- "forum Psychologia ! "? 28.05.11, 15:32
                          mnie obchodzi. bo tak jak sie dzieje tu, tak sie dzieje w ludzkich glowach- swiadomosci o swiecie, Polsce czy malej spolecznosci interaktywnej jakimi sa fora. wiec uporczywie powtarzam sie, bo wiem jakie znaczenie dla budowania madrej przyszlosci ma internet. powtarzam sie ale bez pretendowania do dzierzawienia berla i jablka.
                          nie wieszam wiec psow, tylko zwracam jawnie uwage, na brak wiedzy o ludziach i sieci bo przez nauzywanie (nachalne) uzywanie instrumentow - np wycinania postow bez podania przyczyny. pokazuje tez, ze niemozliwy jako opiekun forum, nie mial prawa do moderacji. nie mogl wiec utrzymywac w sposob legalny zadnego balansu; tym bardziej ze rownownowaga, o ktorej napisalas zorzyku, zachowana byla juz przed jego entransem.
                          zatem dodatkowe logowanie forum to tylko jego prywatny kaprys i proba przywlaszczenia sobie wspolnie osiagnietych konsensusow.
                          tyle w temacie -dzizus faken krajst.

ps
                          a dobry sposob na przedstawienie sie na forum i jako pretendent do.. pokazal sdf,,,
                          choc jak widac po jego chudym efekcie, malo przekonujaco.
                          • shachar Re: Konkurs na logo- "forum Psychologia ! "? 28.05.11, 22:56
                            Kaleczka, patrze na poprawę w stosunku do tego co było, czyli głupoli typu siwy pascal, i tym się cieszę.
                            • kalllka Re: Konkurs na logo- "forum Psychologia ! "? 29.05.11, 00:35
                              okej ja tez tak sie patrze -porownujac. i dlatego napisalam, ze forum calkiem niezle juz sobie radzilo przed przybyciem ekonoma.
                              i to naprawde tyle w temacie "wyboru" loga ( Zyrafy)
                              • sdfsfdsf Re: Konkurs na logo- "forum Psychologia ! "? 30.05.11, 17:30
                                i o co wy sie ludzie klocicie?
                                o logo???
                                ja proponuje latajaca swinie
                                moge zrobic w 5 minut
                                • to.niemozliwe Re: Konkurs na logo- "forum Psychologia ! "? 30.05.11, 17:45
                                  To zrób, tylko zeby trochę wygladała jak Żyrafa :D
                      • y.agni.k Re: Konkurs na logo- "forum Psychologia ! "? 31.05.11, 22:14
                        > bo to co zasugerowal niemozliwe jako logo, moze byc tylko forumowa maskotka,
                        > taka jak na przyklad trupia czaszka na Fobiecie. maskotka- bez mozliwosci s
                        > kojarzenia z ogolnym wizerunkiem Forow czy GW bo moglby byc zle uzytym- np d
                        > la zaspokojenia prywaty.

Myślę inaczej.
                        Jeśli już wpuszczono na fora społecznych administratorów to wygląda na to że musieli im dać jakąś zabawkę w postaci pewnej decyzyjności co do ozdób takich jak logo.
                        Generalnie jak dla mnie jeśli jest to prywatne forum i właściciel uzna że oto chce je ozdobić po swojemu to ok.
                        W tym momencie Administrator fora otwartego wymyślił sobie żyrafę dodał też że jeśli ona (znaczy się żyrafa) będzie sympatyczna to na pewno ci na górze ją zaakceptują.
                        Tyle tylko że prywatna wizja Społecznego Administratora jest jego prywatą. I rozumiem że o to Ci chodzi, że być może jest to sprzeczne z wizją fora otwartego gazety.pl
                        Być może masz rację, jednak jak dla mnie F Psychologia z logo czy bez to zupełnie jest bez różnicy.

> podobne zdanie mam na temat- wymyslnych wymyslow- dotyczacych prywatnych -otwa
                        > rtych forow czy sposobow demokratycznego - tajnego, wybierania opiekunow.

Zgadza się, no zasady są dziwne, powinno być głosowanie, kto za a kto nie, kto jest chętny itd.
                        Tu się zgodzę.
                        • to.niemozliwe Re: Konkurs na logo- "forum Psychologia ! "? 01.06.11, 08:21
                          > powinno być głosowanie, kto za a kto nie, kto
                          > jest chętny itd.
                          No właśnie w starterze wątku to napisałem, że głosowanie jest w formie komentarzy. Rozumiem, że Tobie jest to obojętne czy będzie logo, czy nie. Jak na razie krytycznych opini nie było, więc zakłądam, że jest to kwestia wyboru, który projekt się podoba.
                          Oczywiście forum jest publiczne, kwestia logo (symbolu) znalazła akceptację administracji portalu. Nie rozumiem, co to znaczy prywatna wizja? Wszystko co tu piszę i proponuję jest moją prywatną, osobistą i autorską wizją i wypowiedzią, nie jakąś "państwową" :D.
                          Pamiętam, że chyba kiedyś wspominałaś o tym, że trochę znasz się na grafice, więc zachęcam Cię do konkursowej zabawy. :)
                          • y.agni.k Re: Konkurs na logo- "forum Psychologia ! "? 12.06.11, 00:24
                            > Oczywiście forum jest publiczne, kwestia logo (symbolu) znalazła akceptację ad
                            > ministracji portalu. Nie rozumiem, co to znaczy prywatna wizja? Wszystko co tu
                            > piszę i proponuję jest moją prywatną, osobistą i autorską wizją i wypowiedzią,
                            > nie jakąś "państwową" :D.

Jak to... prywatna wizja to znaczy Twoja wizja, czyli wizja żyrafy, nie słonia, nie szakala :-D ale żyrafy.
                            Dobrze... Niemożliwy, ja wiem czemu żyrafa Ty to wiesz ale myślę że większość "wdeptujących" niestety wiedzieć nie będzie. Stąd moje wątpliwości czy aby dobrze to było wypisywać zanim się zaczął konkurs swoją sugestię w postaci łaciatej ż.
                            Myślę że mogłoby być ciekawie bez takich podpowiedzi, nie sądzisz?
                            Stąd moje zdanie że prywatna żyrafa być może nie do końca była fair bo idąc Kalki tokiem rozumowania forum prywatne nie jest ino zarządzane przez prywatne osoby.

> Pamiętam, że chyba kiedyś wspominałaś o tym, że trochę znasz się na grafice, wi
                            > ęc zachęcam Cię do konkursowej zabawy. :)

Ociupinkę ;-))

Dobrze, wezmę udział w "zabawie".
                            A do kiedy ona trwa?
                            • to.niemozliwe Re: Konkurs na logo- "forum Psychologia ! "? 12.06.11, 06:21
                              Juz to pisalem, Zyrafa ma glebszy sens komunikacji i postawy asertywnej, a taka chce na forum promowac.
                              Do kiedy? Jeszcze na Ciebie z przyjemnoscia poczekam.:-)
                      • adriana_ada Re: Konkurs na logo- "forum Psychologia ! "? 05.06.11, 10:48
                        kalllka napisała:

> podobne zdanie mam na temat- wymyslnych wymyslow- dotyczacych prywatnych -otwa
                        > rtych forow czy sposobow demokratycznego - tajnego, wybierania opiekunow.

Pewne moce decyzyjne zostaly przekazane w rece innych osob i bynajmniej nie jest to admin To.niemozliwe. Zniknal moj nick uzywany na FP oraz nick, ktorego uzywam na innych forach. Zaskoczona bylam ,bo specjalnie netykiety nie lamie, dawno temu przestalam bawic sie w forumowa prywate typu oko za oko, zab za zab, poza tym w mojej skrzynce pocztowej znajduje sie wiele wartosciowych materialow umozlwiajacych mi doksztalcanie sie. Moze byl to czasowy blad systemu, gdy nie moglam zalogowac sie, ale tez byc moze ktos pokierowal sie zwykla niechecia co do mojej osoby. Konto jednak istnieje i jest OK.
                        • kalllka Re: Konkurs na logo- "forum Psychologia ! "? 07.06.11, 12:23
                          wiesz co ado to juz zupelnie od czapy- sadzic, ze "kwiatek prawny" w stylu: pewne moce decyzyjne zostaly przekazane w rece innych osob [ ,,,] moze byc uznanym za legalne dzialanie. za dzialanie w swietle prawa.
                          uwazasz, zatem ,ze legalnie sprawujacy obowiazki opiekuna- pan niemozliwe nie wycial postow tylko zrobil to za niego po cichu ale poslugujac regulaminem ktos pod innym nickiem? uwazasz, ze gazeta moglaby sobie pozwolic na tak pokretny sposob dzialania? jakies gabinety cieni? do jakich absurdow w mysleniu jeszcze dojdziemy broniac czyjej glupiej postawy?
                          to. niemozliwe wciska nam zyrafe jako logo, podpuszczajac nas bo niepotwierdzonymi zadnym linkiemz administracji,decyzjami.
                          to niemozliwe nadal sobie znaczenie wynikajace z odmiennych obowiazkow moderatora, a bedac tylko opiekunem forum. to niemozliwe forum, ktore samo juz potrafilo sie dogadac , znow podzielil; przypomne tylko szerzaca sie lata temu manie basi wungiel i jej apologetow,ktorych wpisy dreczyly forumowiczow. jakos bez przemocy, bunczucznego przyszpilania i wymachiwania nozyczkami pana niemozliwego, udalo sie pare rzeczy dogadac. udalo sie osiagnac tak trudny w sieci konsensus, cenny zwlaszcza na otwartym forum. przypomne jeszcze, ze forum, na ktorym dzialanie zgodnie z demokratycznym prawem w tak delikatnej materii jakim jest ludzki mozg, uczucia emocje i jego postawy- nie moze pozostawiac watpliwosci.
                          powiadam, tyle na temat przemocowego wyboru zyrafy. co do Twojego konta- jesli nalezalo do innego providera zglos na policje. ja swoje- zglosilam.
    • wichrowe_wzgorza Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 12.04.11, 23:59
      Nie mam zbyt wielkiego talentu plastycznego, ale wezmę udział w koń_kursie;)

Witam bardzo, bardzo serdecznie:)

:))))))
    • koala_tralalala Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 13.04.11, 22:30
      Mozna zapytac po co nam to logo? Bedziemy prowadzc dzialalnosc wydawnicza czy jakas inna wymagajaca znaku towarowego, a moze jest w planach stworzenie marki? Pytam zeby zrozumiec cel akcji.
      • to.niemozliwe Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 14.04.11, 08:33
        Ja nie planuję żadnej działaności wydawniczej :) , nie sądzę, żeby ktokolwiek myślał o naszym forum w tym kontekście. Wiesz, profesjonalizmem nie powalamy ;). Ale za to nadrabiamy zapałem! :)
        Chodzi o to, że znaki, symbolika jest ważna dla funkcjonowania społeczności, grupy.
        Jakoś o tym nie bylo do tej pory okazji pogadać, ale ja mam pewną wizję tego forum, zresztą jest to jeden z powodów dla których chciałem moderować. To jest wizja otwartego i ciekawego forum dla wszystkich, jednakże trzymającego pewien dobry standard i poziom dyskusji. Wiemy, że to trudne do osiągnięcia, bo kazdy może się tu zalogować, trolić albo dawać upust swoim frustracjom. I dlatego właśnie bardzo cenię sobie i będę wspierał forumowiczów takich jak Ty. Inteligentnych, kulturalnych i piszących ciekawie.
        Chcę zbudować drużynę, pakę, bandę ludzi, nazwijmy ich "niemożliwych" ;)
        Ludzi, którzy tu bedą swoją indywidualnością i pasją, choć nie w oderwaniu od swoich codziennych spraw, tworzyć mocną grupę dobrych forumowiczów, ludzi godnych zaufania szacunku, nie pozbawionych poczucia humoru. Nie chcę nikogo specjalnie wyróżniać, bo wszyscy jesteśmy tu na takich samych prawach, ale mam poczucie, że taka grupa tu już funkcjonuje.
        Jednym z elementów tożsamości jest znak, symbol. Tego każda społeczność potrzebuje, to jest element budowania tożsamości. Dobrze, jeśli znak jest czytelny, zrozumiały, uniwersalny, adekwatny do tematyki i miły w odbiorze, oraz gdy budzi pozytywne emocje.
        Chcę prowadzić to forum, z Waszą pomocą, w kierunku pewnego rodzaju elitarnego, w jak najlepszym tego słowa znaczeniu - klubu dyskusyjnego, którego wyróżnikiem będzie uczciwość, otwartość dyskusji, empatyczność, zrozumienie dla innych i jednocześnie szacunek dla wiedzy i prawdy. Tak ja to widzę. :)
        • kalllka Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 14.04.11, 12:59
          powiem tak- szanowny opiekunie.
          powalasz nadmiarem wytluszczonego ego i energicznie przyszpilanych wlasnych nadetych pomyslow oraz blokowaniem i wycinaniem krytycznych.

ps.
          kudy ci do administrowania czy moderacji juz chocby z tego wzgledu, ze jak sam przyznajesz lecz sprytnie chowajac sie za zaimkiem my, nie powalasz profesjonalizmem ni znajomoscia demokratycznego funkcjonowania grup spolecznych bez pomazania elitarnoscia.
          a konkurs ktorys oglosil tylko tego dowodzi, co jak mam nadzieje ostatecznie otworzy oczy redakcji.

• to.niemozliwe Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 14.04.11, 14:14
            Oczywiście zostawiam ten post, żeby zaprzeczyć Twojej tezie o manipulowaniu przeze mnie krytycznymi opiniami.
            Proszę jednak o niedopisywanie się do tego wątku w powyższej sprawie, bo służy on konkursowi. Jest takie forum "O moderacji". Jesli chcesz sie wypowiadac o mnie w kontekście moderacji, to tam zapraszam. :)
        • koala_tralalala Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 19.04.11, 23:25
          Dzieki za wyjasnienie.
    • shachar Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 14.04.11, 16:58
      szkoda,że nie można wklejać propozycji
      od razu pomyślałam o czymś takim....
      tiny.pl/hx4sx
    • to.niemozliwe Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 22.04.11, 09:02
      Mi się podoba na przykład taka...lekko zdziwiona, co odpowiada uczuciu, jakiego zapewne doznaje część forumowiczów czytując wypowiedzi innych...;)
      Co sądzicie?
      www.dreamstime.com/stock-image-giraffe-01-image1929981
    • dingdong Dlaczego zyrafy??? 22.04.11, 19:59
      wedlug mnie, to raczej powinna byc szubienica bez sznura pod ktora jest duze miekkie lozko...
      • adriana_ada Re: Dlaczego zyrafy??? 23.04.11, 15:40
        dingdong napisał:

> wedlug mnie, to raczej powinna byc szubienica bez sznura pod ktora jest duze mi
        > ekkie lozko...

Skoro jestes az tak znudzony i zmeczony, to moze sie w nim poloz:)
    • agent-mulder Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 25.04.11, 22:16
      grecka litera Psi na tle kolorowej tęczy
      (podobnej do tej na np.: www.zarzyccy.pl/barwy.jpg)

Psi to tradycyjny symbol, a kolory najlepiej takie w kształcie koła (lub takie sprawiajacych wrażenie "wirujacych"), żeby nie kojarzyło się z flagą gejowską :)
      • to.niemozliwe Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 04.05.11, 22:49
        wskaz konkretny projekt, glosowanie bedzie pozniej. na razie komentujemy i dyskutujemy projekty.
    • lola_35 Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 27.04.11, 11:01
      Witam,
      Piszę w sprawie propozycji do konkursu na logo forum Psychologia. Mam przygotowane propozycje i chciałabym zamieścić na stronie, jednakże mam problem bo nie mam bladego pojęcia jak to zrobić. Przepraszam za moją nieudolność i proszę o ewentualną pomoc w tej sprawie. Będę wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki.
      Dziękuję i życzę miłego dnia.
      • agent-mulder Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 28.04.11, 18:42
        tutaj nie da sie wstawić grafiki. mozesz wrzucić na jakąś strone www albo nawet bloga, gdziekolwiek i tutaj podac linka.
      • to.niemozliwe Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 28.04.11, 20:33
        Wrzuc zdjecia na jakis serwer i zalinkuj w watku albo otworz swoj profil na gazetowym fotoforum i zamiesc tam prace z tagiem psychozyrafa. Bardzo sie ciesze, ze mamy pierwsze autorskie zgloszenie! :-)
        • sdfsfdsf Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 01.05.11, 14:50
          wzialbym udzial ale nie mam czasu na razie
          mam pare rzeczy do oddania na 13ego
          i dlatego ze jestem zajety siedze na psychologii
          he he he
    • hannaeva Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 26.05.11, 03:09
      proponuję moim skromnym zdaniem
      2.bp.blogspot.com/_PPtfnulC4oU/TC4zUEQ5DNI/AAAAAAAAAEQ/Sh1FQVDOHD8/s1600/gestalt1.gif
    • lernakow Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 03.06.11, 13:47
      Hmm, wygląda na to, że póki co jako jedyny dodałem obrazek zgodnie z procedurą opisaną w poście inicjującym. Tak czy siak - zapraszam do żyrafy dokonującej autoanalizy:
      fotoforum.gazeta.pl/k/psychozyrafa.html
    • lola_35 Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 06.06.11, 12:56
      Witam,
      Udało się. Zamieściłam zdjęcia w necie, bo inaczej nie umiałam :(
      profiles.google.com/107392684797821148275#107392684797821148275/about
      Wiem, że z logo moje prace mają niewiele wspólnego, ale niosą ze sobą bardzo głęboki przekaz sensu istnienia forum połączone z tematyką poruszanych wątków i odzwierciedla spotykane poczucie humoru co poniektórych forumowiczów.
      To raczej postery przypominające nic innego jak plakaty prosto z kampanii w wersji męskiej i żeńskiej.
      Pozdrawiam serdecznie
      • to.niemozliwe Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 06.06.11, 14:03
        Fajne, sama to zrobiłaś? Czy źle zrozumiałem, że to gotowe, cudze projekty?
      • jubale Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 13.06.11, 10:42
        Ale te zyrafy sa juz znane. Tylko czyje one sa?
    • szesc_liter Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 19.06.11, 13:20
      Psychozyrafa
      • to.niemozliwe Re: Konkurs na logo forum Psychologia! 19.06.11, 16:11
        Bardzo, bardzo mi sie podoba Twoj projekt - ten z litera Psi. Naprawde, doskonale nawiazuje do tematyki.
        Jedynie mialbym watpliwosc do "dymku" znad glowy ze skrotem WTF!?. Ten skrot nie odzwierciedla asertywnej postawy, jest w tym rodzaj pretensji "co ty k...a gadasz".
        Jesli zgodzilbys sie pozostawic zyrafe z litera Psi bez "dymku" z ust, to dla mnie ten projekt jest nr1.
        Prosty, przedstawia idee, swietnie sie komponuje z tematyka (litera Psi). Pozdrawiam i dziekuje za fajna prace!
        • szesc_liter Mówisz masz. 19.06.11, 17:05
          Cała przyjemność po mojej stronie a...
          w "dymku" może być cokolwiek.

Pozdrawiam
          • to.niemozliwe Re: Mówisz masz. 19.06.11, 17:51
            Mi sie podoba zarabiscie :-D. Symbol, nienachalna, sympatyczna, ale nie infantylna zyrafa, kolor Psi zgrany z kolorem czcionek na stronie forum. Swietny pomysl i wykonanie, gratuluje! :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka