Dodaj do ulubionych

Kolor samochodu a osobowosc

16.07.11, 22:55
Jak myslicie, czy wybor koloru samochodu da sie powiązac z osobowoscią wlasciciela. Wasz ulubiony kolor auta to jaki jest?
Obserwuj wątek
    • eulalia11 Re: Kolor samochodu a osobowosc 17.07.11, 00:07
      Gdzieś kiedyś czytałam, że panowie z męskimi kompleksami najchętniej kupują czerwone autka:) Ja ostatnio lubię takie pastelowe wozy pomarańcz (może bardziej orange) żółte i białe - tkie na ful kolor.
      • tibarngirl Re: Kolor samochodu a osobowosc 18.07.11, 22:36
        Jestem panią z męskim kompleksem, bo wsiadła bym w brum brum czerwone :D
        na drugim miejscu jest bru brum czarne.
    • adriana_ada Re: Kolor samochodu a osobowosc 17.07.11, 10:08
      To zalezy jaki kolor do jakiego auta. Ja do malych samochodow wybieram srebrny, do srednich ciemno czerwony metalik a do duzych czarny mat.
      Ale spojrz na przyklad na panow kupujacych auta klasy hyunday atos, opel agila, czy daewoo matiz w kolorze pastelowego fioletu. Coz mozna powiedziec... pasuje do osobowosci dyzmicznej w tanio kupionym garniturze z bazaru w kolorze sliwki:)
      Mozna wiecej przykladow znalezc:)))
      • to.niemozliwe Re: Kolor samochodu a osobowosc 17.07.11, 10:14
        To ja mam skłonnosć do barw nietypowych, np. mialem juz złoty metalik, brąz jasny metalik, a teraz mi sie podoba błękit metalik. Czarny jest za banalny, srebrny strasznie "trumienny", zresztą jest za duzo srebrnych autek na ulicach, czerwony sie szybko nudzi.
        • adriana_ada Re: Kolor samochodu a osobowosc 17.07.11, 10:35
          to.niemozliwe napisał:

> To ja mam skłonnosć do barw nietypowych, np. mialem juz złoty metalik, brąz jas
          > ny metalik, a teraz mi sie podoba błękit metalik. Czarny jest za banalny, srebr
          > ny strasznie "trumienny", zresztą jest za duzo srebrnych autek na ulicach, czer
          > wony sie szybko nudzi.

Czarny mat jest ciekawy, poza tym tez sa rozne odcienie czerni, srebrnego, czerwonego, poza tym srebrny kolor i wielu wlascicieli srebrnych aut pozwala na wtopienie sie w ten tlum i bycie niewidzialna/ym.
          Z innej beczki, osobowosc alfonsiana- posiadacz czarnego 10-12 merca takiej beki alfonsianej, profitujacy z bogatych kobiet, ktore ulegaja jego pseudowdziekom:)
          • to.niemozliwe Re: Kolor samochodu a osobowosc 17.07.11, 11:00
            Cos pokrecilas, chyba chodzi Ci o żigolaka, nie alfonsa? :D
            • adriana_ada Re: Kolor samochodu a osobowosc 17.07.11, 12:03
              to.niemozliwe napisał:

> Cos pokrecilas, chyba chodzi Ci o żigolaka, nie alfonsa? :D

Nie pokrecilam, chodzi mi o osobowosc:)
              No bo patrz, ta wspomniana przeze mnie osobowosc alfonsiana, jakby to powiedziec... to tkwi w mentalnosci. To tez nie zigolo, bo zigolo to cos na zasadzie meskiej prostytutki, a mnie chodzilo o jeszcze cos innego. Taki typ szuka sobie takiej, pod ktora sie podczepi i bedzie bossem, a jak ta zmadrzeje, to poszuka kolejnej, ktora dolozy mu do auta, zaplaci za paliwo, za jedzenie, a ten sobie bedzie profitowal, jak rzep na konskim tylku:)
    • jubale Kolor idzie w parze z forma... 17.07.11, 11:28
      Lubie kolor złoty-jasny brąz-beż-metal...No i na oponki zwracam uwagę...:-)
      • to.niemozliwe Re: Kolor idzie w parze z forma... 17.07.11, 17:38
        I jakie opony, oprocz czarnych Ci pasuja..:D ?
    • dekadencja1 Re: Kolor samochodu a osobowosc 17.07.11, 14:39
      to.niemozliwe napisał:

> Jak myslicie, czy wybor koloru samochodu da sie powiązac z osobowoscią wlascici
      > ela.

Jasne że się da! Pokaż mi twój samochód a powiem Ci kim jesteś to niemożliwe!
      • adriana_ada Re: Kolor samochodu a osobowosc 17.07.11, 15:00
        dekadencja1 napisała:

> to.niemozliwe napisał:
        >
        > > Jak myslicie, czy wybor koloru samochodu da sie powiązac z osobowoscią wl
        > ascici
        > > ela.
        >
        > Jasne że się da! Pokaż mi twój samochód a powiem Ci kim jesteś to niemożliwe!

A co jak nie ma samochodu?:)))
        • dekadencja1 Re: Kolor samochodu a osobowosc 17.07.11, 15:49
          A to może sugerować poważne problemy! No chyba, że da się jakoś zdiagnozować dajmy na to , po kolorze majtek.
          • to.niemozliwe Re: Kolor samochodu a osobowosc 17.07.11, 17:44
            :D
            Pozostanmy przy samochodzie...błękitny metalik, slucham....
            • dekadencja1 Re: Kolor samochodu a osobowosc 17.07.11, 18:29

to.niemozliwe napisał:

> :D
              > Pozostanmy przy samochodzie...błękitny metalik, slucham....

Kontekst (.......) kontekst .
    • naturally_soft Re: Kolor samochodu a osobowosc 17.07.11, 16:53
      A to ciekawe - jaka osobowosc kojarzy sie z wlascicielem srebrnego forda focusa kombi? ;)
      Po lekturze niektorych postow boje sie przyznac, jakie auta mi sie podobaja:)
      • to.niemozliwe Re: Kolor samochodu a osobowosc 17.07.11, 17:48
        Mainstreemowiec...najpopularniejszy kolor samochodu na swiecie. Konformista, bez polotu, praktyczne myslenie o przedmiotach uzytkowych, wyparte pragnienia, troche wycofany w sobie, najwazniejsze, to niew wyrozniac sie, niezbyt wladczy. Wygodny. :D
        • naturally_soft Re: Kolor samochodu a osobowosc 17.07.11, 18:03
          Hihihi, bardzo wladczy i od czasu do czasu z polotem, reszta wydaje sie pasowac :D

Wlasnie doszlam do wniosku, ze ja jako srodek transportu najmocniej lubie samolot, obojetnie jakiego koloru. O czym TO swiadczy? :D
          • to.niemozliwe Re: Kolor samochodu a osobowosc 17.07.11, 18:19
            Jakiego koloru? To jest wazne! :D
            • naturally_soft Re: Kolor samochodu a osobowosc 17.07.11, 19:23
              Biały, absolutnie NIE rozowy! Moze miec jakiej duperele na ogonie:)
              • naturally_soft Re: Kolor samochodu a osobowosc 17.07.11, 19:24
                Aaa, i moze byc boeing lub airbus, byle by byl DUZY!
    • shachar Re: Kolor samochodu a osobowosc 17.07.11, 19:42
      Neee, dlaczego Niemożliwy zmieniłeś zdjęcie i okulary?:) bo już chciałąm napisać na podstawie okularów, że jesteś posiadaczem auta koloru czerwonego!

a kto wybiera kolor samochodu najtańszy?:)
      białe nie budzą mojej estymy, wyglądająjak sprzęt AGD.
    • bez_seller Zielony 18.07.11, 01:02
      Bardzo ciemny zielony, najlepiej jaguar.
      • renkaforever Re: Zielony 18.07.11, 05:03
        Ja bym chciala miec takiego fotochemicznego pilota i zmieniac kolor samochodu kazdego dnia.
        Mysle, ze barwy zawsze mialy cos wspolnego z wabieniem. Tak jest w przyrodzie, wiec i wsrod ludzi, mniemam. To ze zadowalam sie tym co mam... a co mam zrobic ? Nic juz nie zmienie, musze sie cieszyc tym co mi dadza za darmo. Starosc nie jest lekka. Ciesze sie tym co mam, brudu na nim nie widac , zarysowan tez. Muzyka jest , dach otwarty, tylko glowa mi sie grzeje od slonca, ;)) I byle do przodu:)
        • d.m.a.1965 Re: 18.07.11, 11:12
          Biały podobno najłatwiejszy do dobrania np. poprawek (obecnie mam czerwony ale kupowałem samochód na dojazdy do pracy a nie kolor). Jasny- beż, kremowy, zdecydowanie nie czarny choć kto wie jaki się trafi następny :) I co to o mnie mówi?
    • paco_lopez Re: Kolor samochodu a osobowosc 20.07.11, 20:17
      jak dotyczczas wybierałem albo srebrny a to ostatnio total neutral albo granatowy prawie czarny, bo mi do kurtki pasował.
      • to.niemozliwe Re: Kolor samochodu a osobowosc 20.07.11, 22:18
        czyli esteta z Ciebie, artystyczna dusza :)
        Auto do kurtki! :D
        • paco_lopez Re: Kolor samochodu a osobowosc 21.07.11, 11:17
          a wiesz mnie to zastanawia, ze o ile pasażer autobusu czy też zwykły uliczny przechodzień - co poniekąd na jedno wychodzi, to gość swój - typ oryginalny, a kierowca to najczesciej bałwan sklonowany.
      • adriana_ada Re: Kolor samochodu a osobowosc 21.07.11, 10:54
        paco_lopez napisał:

> jak dotyczczas wybierałem albo srebrny a to ostatnio total neutral albo granato
        > wy prawie czarny, bo mi do kurtki pasował.

A ja na poczatkek kupie sobie dobry dres, a pozniej dobiore do niego auto, powaga, pewnie bedzie to cos w granacie, cos na podobienstwo corrado vr6:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka