mausi12 25.07.11, 09:56 Czy jest tutaj jakis informatyk na forum,albo przynajmniej osoba,ktora sie zna na komputerze dosyc dobrze????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elzbieta007 Re: Kto jest informatykiem?????? 25.07.11, 10:42 A jaki masz problem? Odpowiedz Link Zgłoś
mausi12 Re: Kto jest informatykiem?????? 25.07.11, 11:24 ....a na czym sie znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta007 Re: Kto jest informatykiem?????? 25.07.11, 12:03 > ....a na czym sie znasz? To była zła odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: Kto jest informatykiem?????? 27.07.11, 18:47 elzbieta007 napisała: > A jaki masz problem? Pewnie czuje się szpiegowana przez kogoś, kto wykorzystuje do tego celu jej komputer podpięty do internetu. PS. do autorki wątku: a informator może być? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lorusza Re: Kto jest informatykiem?????? 25.07.11, 11:53 heh, jakbym sie nawet znala to bym nie chciala pomoc, strasznie zaczepne to proszenie o pomoc... o ile o to chodzi... nie wspominajac, ze to zumpelnie nie to formu. w tym wypadku mysle, ze moderator moze spokojnie skasowac ten watek Odpowiedz Link Zgłoś
mausi12 Re: Kto jest informatykiem?????? 25.07.11, 14:45 ..........tak,skasowac mozna np.bilet w autobusie;) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Kto jest informatykiem?????? 26.07.11, 20:21 mausi12 napisała: > Czy jest tutaj jakis informatyk na forum,albo przynajmniej osoba,ktora sie zna > na komputerze dosyc dobrze????? A jaki masz problem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mausi12 Re: Kto jest informatykiem?????? 26.07.11, 23:40 .....a znasz sie?:) prawdziwy informatyk nie pyta o problem;) Odpowiedz Link Zgłoś
lorusza Re: Kto jest informatykiem?????? 26.07.11, 23:59 mylisz sie, to jak facet z syfilisem pyta czy na sali jest lekarz... odzywa sie na to okulista, tez lekarz... myslisz , ze ja wyleczy??? moj maz jest informatykiem ale nie zna sie na wszystkich chorobach komputerowych :D wiec wierz mi, problem jest wazny wybaczcie ale mnie baba wkurza na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
mausi12 Re: Kto jest informatykiem?????? 28.07.11, 13:53 "lorusza".........bez szkoly tez potrafisz pisac??????:):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
lorusza Re: Kto jest informatykiem?????? 28.07.11, 17:52 zabilas mi cwieka, teraz to sie zrobil temat psychologiczny, bo nie wiem czy bez szkoly bym potrafila pisac.... wszystko zalezy gdzie bym sie znalazla jako dziecko i jakie mialabym mozliwosci no i przede wszystkim czy bym chciala.... od razu mysle sobie o tarzanie, ktory wychowal sie wsrod zwierzat i potem juz nie mogol sie nauczyc pisac i czytac... a moze mogl??? nie pamietam jak to w sumie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta007 Re: Kto jest informatykiem?????? 27.07.11, 02:01 > prawdziwy informatyk nie pyta o problem;) O! Widzę, że świetnie znasz zwyczaje informatyków! To o co pyta informatyk? Usiłujesz BEZPŁATNIE i bez wysiłku uzyskać jakąś informację od uczestników forum i na zgłoszenie chęci udzielenia Ci jej, reagujesz żądaniem referencji lub wręcz kwestionujesz kompetencje. Nie sądzisz, że jest to... hmmm... co najmniej nietaktowne? I że taka postawą skutecznie działasz na swoją szkodę? Pomyśl o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Kto jest informatykiem?????? 27.07.11, 08:24 mausi12 napisała: > .....a znasz sie?:) > prawdziwy informatyk nie pyta o problem;) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mausi12 Re: Kto jest informatykiem?????? 28.07.11, 13:50 o boze!!!!!!!...............jaki informatyk...............nie zna sie na wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta007 Re: Kto jest informatykiem?????? 28.07.11, 15:02 >o boze!!!!!!!...............jaki informatyk...............nie zna sie na wszystkim. Informatyka to szeroka dziedzina wiedzy, podobnie jak medycyna. Szkoda, że tego nie wiesz, uchroniłoby Cię to przed ośmieszaniem się. No i nie musiałabyś wzywać niebios na pomoc:P Odpowiedz Link Zgłoś
mausi12 Re: Kto jest informatykiem?????? 28.07.11, 21:39 ......gdybym prosila niebiosa o pomoc to mialabym odpowiedz.........ale ja pytam kogos,kto sie nie zna na informatyce:) Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta007 Re: Kto jest informatykiem?????? 28.07.11, 21:42 >ale ja pytam kogos,kto sie nie zna na informatyce:) Skąd wiesz, że się zna? Na pewno to wiesz tylko tyle, że Ty się nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mausi12 Re: Kto jest informatykiem?????? 28.07.11, 21:47 Ja sie nie znam?????............jaka Ty jestes durna!!!!!:).........przeciez ja jeszcze nie napisalam o co mi chodzi!!!!!!!:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta007 Re: Kto jest informatykiem?????? 29.07.11, 01:44 >jaka Ty jestes durna!!!!!:). Jeśli myślisz, że obrażając innych, poprawiasz swój wizerunek, to chyba... Nie myślałaś o psychoterapii dla siebie? Chyba by Ci się przydała. >........przeciez ja jeszcze nie napisalam o co mi chodzi!!!!!!!:):):) Ale za to ilością wykrzykników i emotek wyszłaś ponad średnią Gaussa. Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Kto jest informatykiem?????? 29.07.11, 05:00 Caly ten watek pokazuje mechanizm wzbudzania agresji. Mausi zalezy z jakiegos powodu by odczuc agresje innych, zachowuje sie zatem niekonwencjonalnie i po czesci prowokacyjnie. Osobom, ktore juz sie wkurzyly proponuje chwile poswiecic na nazwanie swojej emocji i przesledznie, co ja wywolalo. Intetesujacy eksperyment. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Kto jest informatykiem?????? 29.07.11, 06:18 Trudno sie zirytowac na brykajace dziecko---chyba ze przechodzi do indywidualnego obrażania. Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Kto jest informatykiem?????? 29.07.11, 08:13 Calkiem mozliwe, ze zacznie obrazac wprost. Jak dla mnie, to jest rodzaj projekcji gniewu. Jak sie wypiera swoje emocje, to wyraza sie siebie w zlosci poprzez wywolanie ich w innych ludziach. W ten sposob ma mozliwosc poczucia tej zlosci, ale w innych, a wiec "bezpiecznie". Gdyby chodzilo naprawde o kwestie informatyczne, to problem by juz zostal sformulowany, albo wujek Google by pomogl. Coz mozna zaproponowac Mausi12? Chyba przede wszystkim nazwanie swojej emocji (dla siebie samej), jesli to zal, to go wyrazic, jesli gniew, to przyznac sie do swojego gniewu, potem obiektywnie zastanowic sie, czy uzasadniony, wreszcie poszukac najlepszego - w danych warunkach - rozwiazania. Odpowiedz Link Zgłoś
anbale Re: Kto jest informatykiem?????? 29.07.11, 09:37 Ja bym zaproponowała mausi, żeby stuknęła się w głowę. Przecież ten wątek jest debilny w formie i treści, a mausi infantylna do bólu. Gniew i żal zanudzonej gimnazjalisty na wakacjach. Dziwię się, że ktoś w ogole jeszcze ciągnie ten wątek, chyba sezon ogórkowy Odpowiedz Link Zgłoś
mausi12 Re: Kto jest informatykiem?????? 01.08.11, 15:23 ....to lepiej nie miej dzieci,bo posiadanie dziecka wymaga cierpliwosci;) Odpowiedz Link Zgłoś
lorusza Re: Kto jest informatykiem?????? 29.07.11, 10:08 haha, prosze cie to.niemozliwe, nie baw sie tu w psychoterapeute, poradzimy sobie ;) a kobitka sie zakrecila, podejrzewam, ze nie zdaje sobie sprawy . mi juz dawno przeszlo ;) teraz sie tylko usmiecham Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Kto jest informatykiem?????? 29.07.11, 11:11 Kto my? :-) I jak sobie zamierzacie poradzic? Odpowiedz Link Zgłoś
lorusza Re: Kto jest informatykiem?????? 29.07.11, 11:23 ok, ja sobie poradze ;) jak sie juz musisz czepiac slowek... ale nie sadze by sie ktos tutaj jakos specjalnie zdenerwowal by potrzebowal pomocy psychoterapuetycznej a jak ? nie zamierzam na nie odpowiadac... Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Kto jest informatykiem?????? 29.07.11, 11:45 Pytalem o tych Was, bo czasem ludzie, nie bedac pewni slusznosci swojego zdania uzywaja okreslenia, jakby twierdzili cos w imieniu pewnej zbiorowosci. A gdybys musiala cos odpowiedziec, bo...dajmy na to pelniona funkcja wymusza reakcje, to co bys powiedziala? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lorusza Re: Kto jest informatykiem?????? 29.07.11, 12:56 to bym powiedziala, ze naruszasz moja prywatna strefe i nie zamierzam ciebie tam wpuszczac Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Kto jest informatykiem?????? 29.07.11, 14:54 Czyli Mausi12 narusza Twoja prywatnosc? A nie czujesz sie w jakis sposob nabrana przez nia, kiedy wraz z gronem kilku osob, usilowaliscie dopytac jej w czym problem, a ona to zlekcewazyla? Odpowiedz Link Zgłoś
lorusza Re: Kto jest informatykiem?????? 29.07.11, 15:14 , zmieniasz moje slowa i wyciagasz wlasne pasujace ci wnioski..wiecej komantarzy nie bedzie na ten tematz mojej strony milego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Kto jest informatykiem?????? 29.07.11, 15:33 To moze sie nie zrozumielismy, chodzilo mi o odpowiedz do Mausi12. Milego! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mausi12 Re: Kto jest informatykiem?????? 01.08.11, 15:20 ooooooooooooo........bidulka!;)..........ja cie przeciez nie obrazam,tylko pokazuje,ze nie masz racji.A propo.......kto tutaj jest obrazany???..............obraza nie potrzebuje wykrzyknikow;)..... Odpowiedz Link Zgłoś
mausi12 Re: Kto jest informatykiem?????? 28.07.11, 21:44 szkoda,ze nie wiesz,iz medycyna i informatyka...........to nie to samo;) Odpowiedz Link Zgłoś
lorusza Re: Kto jest informatykiem?????? 28.07.11, 21:56 przepraszam ale siedze i rycze ze smiechu przed ekranem :) wybacz mausi ale to co piszesz jest zabawne chociaz domyslam sie, ze nie jest ci do smiechu przeczytaj jeszcze raz w jaki sposob piszesz, czasem tekst pisany znieksztalca rzeczywistosc twoje posty brzmia jakbys pozjadala wszystkie rozumy i miala kazdego kto nie jest informatykiem za nic. nikt nie lubi jak sie go traktuje w ten sposob. (no prawie nikt, moze to temat na nowa dyskusje) domyslam sie, ze nie dotrze ale sprobowac nie zaszkodzi... a noz widelec.... Odpowiedz Link Zgłoś