czizass 07.11.11, 16:32 Oglądacie...? Co sądzicie? Wiernie pokazuje pracę psychoterapeuty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zasmucony.z.quarth Re: Serial "Bez tajemnic" 08.11.11, 16:23 nie wiem, czy wiernie, bo nie chodzilem nigdy na psychoterapie i w sumie nie mam punktu odn iesienia. ale nie jestem pewien, czy u psychoterapeutow takie powszechne jest emocjonalne reagowanie na pacjentow... bo andrzej zdaje sie to wszystko bardzo przezywac. Odpowiedz Link Zgłoś
jedr-ek28 Re: Serial "Bez tajemnic" 08.11.11, 17:27 Raczej tak. Teraz nieźle się dzieje jak się wydało, że zadużył się w swojej pacjentce mając żonę i dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
jedr-ek28 Re: Serial "Bez tajemnic" 12.11.11, 21:26 W odcinku 16, 17, 18 to to już nie jest psychoterapia. Facet jest cienki no i poza tym ma przesrane przez romans z pacjentką Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna-z-drewnaa Re: Serial "Bez tajemnic" 17.11.11, 16:40 cienki? raczej po prostu też jest czlowiekiem. to psychoterapeuta w ciężkim, trudnym do przejścia momencie swojego życia. przecież każdy - czy lekarz, czy prawnik, czy spawacz - pod wpływem silnych emocji może popełniac błędy, również w pracy. ogółem - wspaniały serial. pokazuje prawde o nas. Odpowiedz Link Zgłoś
motylkowa07 Re: Serial "Bez tajemnic" 29.02.12, 18:43 Oglądam i dla mnie jest genialny. Uwielbiam ten serial i mogę śmiało zaryzykować ze jest to najlepszy polski serial. Ale zreszta wszystkie te które sa puszczane na HBO sa warte uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś