poiso-nivy
14.11.11, 19:41
Witam, proszę o poradę. Od ponad 3,5 roku jestem z kimś w udanym związku, były i cięże chwilę-od roku jesteśmy za granicą, gdzie przezylismy takżę i bardzo ciężkie chwile. Generalnie jednak związek daje mi wiele satysfakcji i zadowolenia. Do czego jednak daze.
Otoz przez dluzszy czas korzystalismy z jedngo komputera i kiedy byłam na jego gg (zalatwialismy pewne sprawy z jego znajomym wktora tez ja bylam zwiazana, stad moja obecnosc na jego gg o ktorej on doskonale wiedzial) pewna kobieta wyslala mu wiadomość. Nigdy nie slyszalam o kims takim wiec zajrzalam w tresc wiadomosci a tam buziak.
Zdziwilo mnie to, wiec spojrzalam na archiwum. Powiem tak, z kobietą tą pisze od bardzo danwa. nie wiem czy znają się jeszcze przed naszym poznaniem czy w trakcie. jesli w trakcie to mam problem, gdyz podejrzewam zdrade.
Kobieta jest mlodsza ode mnie o 4 lata i delikatnie go kokietuje. spowiada mu sie z problemow ze swoim facetem/moj partner odpowiada jej generalnei zdawkowo. wiekszosc rozmow, jesli nie wszystkie ona inicjuje. jedna rzecz mnie zastrzelila, kiedy moj partner zwierzal jej sie z mojego beznadziejnego stylu, ze ubieram sie jak wiesniak! zatkalo mnie! tzn wiem, ze moj styl mu nei odpowiada, wiele razy o tym rozmawialismy, jednak... po jakiego ch... pisze to jakiejs babie.
ona mu wyslala fotke swojej twarzy, zakutalnioną. generalnie rozmowa jest o pie...ch, o pogodzie ale, wiem, ze sie spotkali. napisala, ze wspomina ich spotkania. jakie, kiedy? czy jak byl ze mna? zwierza mu sie z problemow ze swoim chlopakiem, pyta kiedy wroci do kraju-bo jest samotna ze swoimi problemami. to tyle na razie.
Prosze o opinie. piki co sledze ich watki, czekam, moze na cos powaznego trafie. wiem, ze to chamstwo z mojej strony, ale jesli on gra na dwa fronty to czegos takiego mu nie daruje!
Prosze o rade.