Dodaj do ulubionych

Motywacja w pracy

22.11.11, 16:56
Jakie macie sposoby, aby motywować się do codziennego wykonywania obowiązków w pracy? A może Wasz pracodawca ma na to jakieś cudowne sposoby? :)
Obserwuj wątek
    • aknat Re: Motywacja w pracy 30.12.12, 01:37
      Dla mnie najlepsza motywacja to konkretny i wymagajacy szef i wysoka premia za dobre wykonanie obowiązków
    • mirek954 Re: Motywacja w pracy 29.05.14, 13:43
      A ja polecam darmowe forum, na którym możemy dzielić się naszymi sposobami motywacji. Znajdować nowe skuteczne. Dodatkowym plusem jest to, że możemy sobie robić mini dzienniczki z każdego dnia i po czasie sprawdzić jak zrealizowaliśmy i nasze plany. Czy zmieniliśmy coiś na lepsze i jak to się odbiło na naszym życiu.

Jakie ja miałem i mam problemy z motywacją to głowa mała. Pomogły mi za to pewne audycje i filmy na youtube, fora zagraniczne, szczególnie niektóre tam osoby z podobnymi problemami.

Warto mieć dobrego przyjaciela, jeśli rodzine ma się "spoko" to też może pomóć.
      W moim przypadku rodzina jest typowo toksyczna, a na wileu przyjaciołach po prostu się mocno przejechałem.

Zrobiłem bloga. Mimo wrednej choroby się nie poddaję.
      Wczoraj przypiąłem forum, typowo o motywacji, sposobach na osiąganie sukcesów, metodach organizacji czasu itd.

Cel forum, to stworzenie mini encyklopedii i sposobów motywacji i osiągania sukcesów, założonych sobie ambitnych planów. Wzajemne wspieranie się przez innych to również cel forum.

Tak więc zapraszam do wpisywania się, bo z czasem na pewno różne techniki i metody zaowocują u osób z brakiem sił, chęci, odwagi do spełniania swoich życiowych planów.
    • konwalia.kowalska Re: Motywacja w pracy 20.04.15, 23:46
      u mnie w firmie szef nad motywuje specjalnymi grami, które wprowadza. Grywalizacja pojawiła się jakiś czas temu u nas. Zaczęło się niewinnie zrobiono wielką rywalizację o wygranie zestawu gier planszowych. Ponieważ każdy nas lubił grać, konkurować, rywalizować, zaczęliśmy kombinować jak zdobyć jak największa ilość punktów. Grywalizacja w firmie powinna być przemyślanie, i odpowiednimi zasadami. Mam nadzieję, że nie zostanę zlinczowana ale poczytuajcie www.businessway.pl/businessway/grywalizacja-czyli-w-co-gramy/ oraz warto poczytać książkę Pawła Tkaczyka
    • magda.pruchniewska Re: Motywacja w pracy 28.10.15, 14:58
      Kilka pomocnych wskazówek możecie znaleźć na blogu magdapruchniewska.tubmlr.com lub na facebooku www.facebook.com/beeffectiveblog :)
    • mich.u88 Re: Motywacja w pracy 11.07.16, 11:18
      Mnie motywują premie w Skoku i możliwości rozwoju (szkolenia itp.)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka