Dodaj do ulubionych

dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 17:18
Bo Cossa pragnie zawsze sobie udowodnić urodę kogoś, kto wyglada na pozór na
brzydkiego.

Bo Cossa nie lubi, jak wszyscy yntelygentni i dobrze wycho(do)wani grają w
sforę.

Bo Cossa ma ładną formę. Cossa to Rania w kiecce od Helmuta Langa ;) I Cossa
to nie dama do towarzystwa Emilii Korczyńskiej, wypindrzona donatelloidalnie
jak nowyje russkije ;)

Bo Cossa nie omija tych, ktorych inni omijają.

Bo Cossę najmniej ona sama ciekawi, a najbardziej świat.

Bo Cossa się nie kreuje, nie mówiąc już o pretensjonalnych kreacjach.

Bo Cossa to personifikacja matematyki ;)

dość czy jeszcze? ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Luty Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) IP: *.dialup.mindspring.com 04.06.04, 17:23
      Wlasnie tak!, dodam jeszcze, ze Cossa budzi we mnie czulosc...jezeli wiecie
      jeszcze, co to jest ...
      • malvvina Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 04.06.04, 17:26
        mi sie pazury automatycznie chowaja na jej widok :-))

-
    • Gość: ryb Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 04.06.04, 17:27
      Krotko. Bo Cossa to dobry czlowiek, ktory chce pomagac i pomaga ludziom. I to w
      dodatku bezinteresownie.

Nikt i nic mnie do Cossiatka nie uprzedzi :)))
    • moc_ca Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 04.06.04, 17:45
      .. bo Cossa jest ciepła, czuła i wyrozumiała.Wiem co mówię. :-))
      .. bo Cossa widzi człowieka nawet wówczas kiedy jest go mniej w człowieku.

ps.
      ale nie lubię kiedy wszyscy na hasło 'bij wroga' napadają na kvinnę. Bez
      względu na to czy jest czemuś winna czy nie to nie powód aby ją przypierać do
      muru, próbować zbiorowo zaszczuć słowami bo się naraziła także, słowem złym.
      • Gość: Oleńka bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 17:53
        Nikt zbiorowo nie napada na kvinne - to kvinna przy wsparciu miecia et
        consortes napada (wulgarnie, uparcie i nieadekwatnie do sytuacji) na Cossę, na
        co kilka osób postanowiło zareagować.
      • Gość: Luty Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) IP: *.dialup.mindspring.com 04.06.04, 17:54
        Przesadzilas. Jezeli dalem kwinnie prztyczka w nos,to dlatego, ze zasluzyla,
        podszywajac sie pod czytelniczke Dziennikow Gombrowicza...mogla by krytykowac
        gdyby czytala, w koncu Gombrowicz w grobie lezy i sam bronic sie nie moze....
        • moc_ca Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 04.06.04, 18:19
          Gość portalu: Luty napisał(a):

> Przesadzilas. Jezeli dalem kwinnie prztyczka w nos,to dlatego, ze zasluzyla,
          > podszywajac sie pod czytelniczke Dziennikow Gombrowicza...mogla by krytykowac
          > gdyby czytala, w koncu Gombrowicz w grobie lezy i sam bronic sie nie moze....

Niechże więc daje prztyczka ten komu się naraziła, np. ten komu dawała do
          zrozumienia że czytała Gombrowicza nie czytając Go [:-)], ale przyznaj że
          zbiorowy napad, którego jesteśmy świadkami, ma posmak zaszczuwania, totalnego
          potępienia - nieadekwatnego do przewinienia. Tu jest miejsce dla wszystkich,
          także tych którzy oszukują i mówią tylko prawdę, bluzgają obelgami i ciepłym
          słowem raczą zbolałych, plotą od rzeczy i przekonują nas do odkrytej przez
          siebie WIELKIEJ PRAWDY, mają się za bardziej elokwentnych niz pozostali
          forumowicze i tych którzy bez grymasu akceptują błędy innych, inteligentnych
          z IQ powyżej 140 i głupawych, agresywnych i cichych ...
          Nie przesadziłam, Luty.Pozdrawiam. :-)
          • Gość: Luty Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) IP: *.dialup.mindspring.com 04.06.04, 18:36
            No wlasnie mnie sie narazila, bo mowi o Dziennikach Gombrowicza, a nie ma o tym
            pojecia...Czyli nie ma tu miejsca na spontanicznosc, niezgode i prztyczki...?
            • Gość: ryb Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 04.06.04, 18:44
              Ona ma pojecie, tylko nie mozecie wspolnego jezyka znalezc. A ze jej sie troche
              myli, to tak jak kazdemu. ja np. mam bardzo kiepska pamiec i nie pamietam nawet
              co czytalem. Jak w ogole czytalem, ale za to dobrze pamietam numerki...:)
              • Gość: Oleńka Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 18:51
                jakie numerki? czyje? ;)
                • Gość: ryb Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 04.06.04, 18:58
                  aaaa, teraz to juz wkraczamy w bardzo prywatne terytorium :)))
              • Gość: Luty Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) IP: *.dialup.mindspring.com 04.06.04, 18:54

Gość portalu: ryb napisał(a):

> Ona ma pojecie, tylko nie mozecie wspolnego jezyka znalezc. A ze jej sie
                troche
                >
                > myli, to tak jak kazdemu. ja np. mam bardzo kiepska pamiec i nie pamietam
                nawet
                >
                > co czytalem. Jak w ogole czytalem, ale za to dobrze pamietam numerki...:)

O Dziennikach Gombrowicza nie ma pojecia...sama przyznala, ze nie czytala...
                Numerki tez lepiej pamietam...
            • moc_ca Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 04.06.04, 18:45
              Jest miejsce na pojedyńcze prztyczki, spontaniczność i niezgodę ale czy jest
              na zbiorowy, solidny kopniak w dupę?
              • Gość: Luty Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) IP: *.dialup.mindspring.com 04.06.04, 18:50

moc_ca napisała:

> Jest miejsce na pojedyńcze prztyczki, spontaniczność i niezgodę ale czy jest
                > na zbiorowy, solidny kopniak w dupę?

Jestem indywidualista...,znaczy...nie do mnie ten post moc-ca adresowalas...?
                • moc_ca Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 04.06.04, 18:54
                  Nie do Ciebie. :-))
                  • Gość: Luty Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) IP: *.dialup.mindspring.com 04.06.04, 18:57
                    Jeeezuuu, a czy ja Ci fraszke przeslalem, bo nie pamietam...?
                    • moc_ca Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 04.06.04, 19:33

> Jeeezuuu, a czy ja Ci fraszke przeslalem, bo nie pamietam...?

Przepraszam, musiałam wyjść ...
                      ale fraszki mi nie przesłałeś! :-)
                      • Gość: Luty Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) IP: *.dialup.mindspring.com 04.06.04, 19:41
                        Widzisz jaki matol ze mnie...?
          • jmx Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 04.06.04, 19:54
            moc_ca napisała:

> Niechże więc daje prztyczka ten komu się naraziła, np. ten komu dawała do
            > zrozumienia że czytała Gombrowicza nie czytając Go [:-)], ale przyznaj że
            > zbiorowy napad, którego jesteśmy świadkami, ma posmak zaszczuwania, totalnego
            > potępienia - nieadekwatnego do przewinienia. [...]

O, jakże szczytne i wzniosłe ideały. Ciekawe, co Ty robiłaś w takim razie na
            wątku o języku polandzkim i kilku innych? To nie było zaszczuwanie? A co?
            Walka o Prawdę oraz Czystość Języka Polskiego?

I trochę faktów - owszem Cossa powiedziała kilka niepochlebnych słów do/o
            Kvinny nie tworząc osobnego watku reagując w miejscu i na słowa, które ją
            zdenerwowały (nota bene broniące tu obecnego Lutego :-)).

Kto sieje wiatr zbiera burze. Niestety.
            Ładnie jest zalamywać ręce i ustawiać się w roli sprawiedliwego arbitra ale,
            żeby to robić trzeba znać całość zagadnienia, z przyległościami, że tak powiem.
            • Gość: Luty Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) IP: *.dialup.mindspring.com 04.06.04, 20:11
              Cholera!jakie nota bene...? Cossa...bronilas mnie...? przed kwinna?!
              jmx, nie chcesz chyba, abym popadl w jakies pomieszanie, a moze juz
              popadlem ...moze jest juz za pozno...bo Olenki tez mi sie pomieszaly...
              • jmx Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 04.06.04, 20:16

No, kochany, masz męski mózg i zwinne palce? Radź sobie sam! ;-)))))))
                • Gość: Luty Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) IP: *.dialup.mindspring.com 04.06.04, 20:24
                  Do tej pory myslalem, ze sobie radze, a teraz okazuje sie, ze ktos mnie przed
                  kims bronil i wyszla z tego chryja. Eeee... Tobie jmx cos sie pokickalo...one
                  od dawna mialy ze soba cos na pienku...
                  • jmx Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 04.06.04, 20:37

Eeee, bo to nie jest takie proste ;-). Poszło bokiem ale i Tobie się rykoszetem
                    dostało.
              • cossa Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 05.06.04, 01:03
                alez skad ;)
                silne chlopie jestes
                dajesz sobie swietnie sam rade ;))

pozdr.cossa

Cossa...bronilas mnie...? przed kwinna?!
            • moc_ca Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 04.06.04, 20:25
              jmx napisała:

> O, jakże szczytne i wzniosłe ideały.

Piszę o czymś czego twój malutki rozumek nie pojął, jmx!
              A poza tym .. nie do ciebie i nie o tobie piszę, jesteś złośliwą, mściwą małpą,
              plujacą jadem na oślep! :-)
              I raz na zawsze odczep się ode mnie, szukasz następnego pochyłego drzewa?
              Ze mna ci się nie uda.Żegnaj.
              • Gość: Oleńka mocca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 20:26
                siad i nie szczekać! ;)
                • Gość: Luty Co !!!!!!!!! IP: *.dialup.mindspring.com 04.06.04, 20:30

Gość portalu: Oleńka napisał(a):

> siad i nie szczekać! ;)

Czy my tutaj mamy pieska jakigos...?
                  • Gość: Oleńka mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 20:33
                    o ile wściekła mućka to piesek ;))))
                • moc_ca oleńkA! 04.06.04, 20:34
                  Odpłacając pięknym za nadobne mogłabym napisać używając ulubionej przez Ciebie
                  zwierzęcej metafory:
                  stul ryja i do chlewika wróć! ...
                  ale nie napiszę :-)))))))))))))))
                  • Gość: Oleńka :))))))) IP: 83.25.217.* 04.06.04, 20:36
                    napisz, napisz, bez krempacji :)

moze znow Cie wyrzną w pień jak zwykle? :D
                    • moc_ca Re: :))))))) 04.06.04, 20:39

> napisz, napisz, bez krempacji :)
                      >
                      > moze znow Cie wyrzną w pień jak zwykle? :D

Tylko wtedy kiedy Ciebie cytuję. Nigdy kiedy piszę od siebie! :-))
                      • Gość: Oleńka Re: :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 20:47
                        pamietasz jak zestawiłam w 1 posta całą Twoją twórczośc "od siebie" z 1 dnia?
                        wyrzneli tego posta i potem metodycznie, wszystkie jego "części składowe" :)

oj, lala...
                        • moc_ca Re: :))))))) 04.06.04, 20:52

> pamietasz jak zestawiłam w 1 posta całą Twoją twórczośc "od siebie" z 1 dnia?
                          > wyrzneli tego posta i potem metodycznie, wszystkie jego "części składowe" :)
                          >
                          > oj, lala...

Nie, nie pamiętam. Szczerze. (Nie masz nic lepszego do roboty niż grzebanie
                          w moich postach? Chyba mnie lubisz, prawda? :-)))
                          Pamiętam jednak kilometry Twoich postów i wątków na oślej ławie i rownej
                          długości 'wycięte w pień' takie ktore nie doczekały rana na psychologii.
                          Ale twórz, twórz .. bez Ciebie tu nic się nie dzieje! :-))))
                          • Gość: Oleńka jasne, hihi, nie pamietasz :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 20:55
                            o tak kocham cię ;)
                            takiej drugiej na całym świecie nie ma...

grzebanie w Twoich postach? to smieci? dobrze, nie bedę wiec ich czytać, ale
                            może jestes nadmiernie samokrytyczna? :)
                            • moc_ca Re: jasne, hihi, nie pamietasz :D 04.06.04, 20:58

> o tak kocham cię ;)
                              > takiej drugiej na całym świecie nie ma...
                              >
                              > grzebanie w Twoich postach? to smieci? dobrze, nie bedę wiec ich czytać, ale
                              > może jestes nadmiernie samokrytyczna? :)

Może ... a może tez Cię kocham?? :-))
                              Pa! :-)
                              • komandos57 [...] 04.06.04, 21:00
                                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                              • Gość: Oleńka Re: jasne, hihi, nie pamietasz :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 21:01
                                > Może ... a może tez Cię kocham?? :-))

jestes kvinka czyżby? ;)))))

daaach (z Amsterdamu mówiła Alina Dragan)
                                • moc_ca Re: jasne, hihi, nie pamietasz :D 04.06.04, 21:05

> > Może ... a może tez Cię kocham?? :-))
                                  >
                                  >
                                  > jestes kvinka czyżby? ;)))))
                                  >
                                  > daaach (z Amsterdamu mówiła Alina Dragan)

No cóż.. Ty piszesz że mnie kochasz więc dlaczego ja mam nie odwzajemniać
                                  Twego uczucia?
                                  A propos .. jesteś kvinka czyżby? ;-))))

ps"...śpieszmy się czytać komandosa.. tak szybko go tną ..!" hihihihi
                    • Gość: Luty Aaa... kto was tam kobity zrozumie... IP: *.dialup.mindspring.com 04.06.04, 20:42
                      gadacie slodko...a tu nagle o jakis ryjach,psach, mordach...
                      eeee....znismaczony jestem!!!! Powiem wiecej...wstrzasniety jestem, tak samo
                      jak wtedy, kiedy Komek na rodzicow gingera tak strasznie bluzgal...
                      • jmx Re: Aaa... kto was tam kobity zrozumie... 04.06.04, 20:44

> gadacie slodko...a tu nagle o jakis ryjach,psach, mordach...
                        > eeee....znismaczony jestem!!!! Powiem wiecej...wstrzasniety jestem, tak samo
                        > jak wtedy, kiedy Komek na rodzicow gingera tak strasznie bluzgal...

Hihi, nie trzeba było dlugo czekać, zeby Mocca pokazała swoje oblicze
                        delikatnej i wrażliwej na krzywdę innych niewiasty.

podpisano: złośliwa małpa ;-)
                      • moc_ca Re: Aaa... kto was tam kobity zrozumie... 04.06.04, 20:48

> gadacie slodko...a tu nagle o jakis ryjach,psach, mordach...
                        > eeee....znismaczony jestem!!!! Powiem wiecej...wstrzasniety jestem, tak samo
                        > jak wtedy, kiedy Komek na rodzicow gingera tak strasznie bluzgal...

eeetam! To tylko takie damskie czułe słówka! :-))
                        Wypowiadasz się w jakimś temacie a tu nagle personalna zaczepka ...,
                        no i pooooooooooszło!
                        ps.
                        Ja nie zaczynam ale nazwana psem - nie zdzierżam! :-)
                      • Gość: Oleńka Luty :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 20:48
                        Wszystko ma swój początek i Ty go nie widzisz :)
                        Remember :)
                        • komandos57 [...] 04.06.04, 20:49
                          • Gość: Oleńka cześć Komandos :) IP: 83.25.217.* 04.06.04, 20:53
                            A ja myślę, że on, ten Luty, jest tylko nieco starszy i młodych nie zawsze
                            rozumie ;)
                            • komandos57 [...] 04.06.04, 20:57
              • jmx Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 04.06.04, 20:35
                moc_ca napisała:

> Piszę o czymś czego twój malutki rozumek nie pojął, jmx!
                > A poza tym .. nie do ciebie i nie o tobie piszę, jesteś złośliwą, mściwą
                małpą,
                >
                > plujacą jadem na oślep! :-)
                > I raz na zawsze odczep się ode mnie, szukasz następnego pochyłego drzewa?
                > Ze mna ci się nie uda.Żegnaj.

Możesz to przetłumaczyć na j. polski...?
                Nie kumam ;-)
                • moc_ca Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 04.06.04, 20:37
                  jmx napisała:

> > I raz na zawsze odczep się ode mnie, szukasz następnego pochyłego drzewa?
                  > > Ze mna ci się nie uda.Żegnaj.
                  >
                  > Możesz to przetłumaczyć na j. polski...?
                  > Nie kumam ;-)

Nie zawiodłaś mnie, wiedziałam od dawna że nie kumasz! :-))
                  >
                  • jmx Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 04.06.04, 20:40

Cóż, taka już Twoja uroda ;-).
                    • moc_ca Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 04.06.04, 20:43
                      jmx napisała:

>
                      > Cóż, taka już Twoja uroda ;-).

Strasznie dowcipnie to ujęłaś ale więcej już się sil na dowcipy tej miary.
                      Już cię nie przeczytam.Jesteś niewidoczna dla mnie.. (chyba że się przestaniesz
                      logować) hihihihi..
                      • jmx Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 04.06.04, 20:45
                        moc_ca napisała:

> Już cię nie przeczytam. [...]

DZIĘKI BOGU!!
                        • Gość: Oleńka przeczyta, przeczyta :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 20:57
                          wszak wlazła w ten wątek, mimo ze mnie tez obiecała nieczytanie :DDDDDDDD
                          • moc_ca Re: przeczyta, przeczyta :D 04.06.04, 21:00

> wszak wlazła w ten wątek, mimo ze mnie tez obiecała nieczytanie :DDDDDDDD

To było dawno i siem zmieniło! teraz Cię szukam ze świeczką po forum!
                            No, teraz już pa! :-))
                          • jmx Re: przeczyta, przeczyta :D 04.06.04, 21:04

Ty się nie logujesz... chociaż i mnie do tej formy pisania zapraszała ;-)
              • Gość: Luty Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) IP: *.dialup.mindspring.com 04.06.04, 20:35
                Tutaj tez jakies partyzanckie podziemie...uciekam, zeby w leb nie oberwac
                • jmx Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 04.06.04, 20:42

Idź po kask ;-D
    • Gość: Imagine Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) IP: *.unl.edu 04.06.04, 17:49
      bo jest najbardziej naturalna z naturalnych. bo ona wie, gdzie jej serce bije.
      bo ona znalazla to, czego my ciagle szukamy.
      Imagine.
      • Gość: Luty Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) IP: *.dialup.mindspring.com 04.06.04, 18:01
        Ale nie przesadzmy z tymi pochwalami, bo Cossa nam nie uwierzy.Mam jedna uwage
        do Cossy, wyrazilem to w watku fraszkowym, ale powtorze...

Cossa........

Niedosyt czuje do jasnej hollery
        Gdy w dwa slowa bierzesz
        Co powinnas w cztery...
        :)))))):))):))):)):)

• cossa Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 05.06.04, 01:05
          dziekuje Luty za fraszke ;)
          nie wiem czy bede umiala sie zrewanzowac.. :)

i w ogole
          jak sobie tak mysle
          to wszystko zaczelo sie od Ciebie! ;))

pozdr.cossa
          • Gość: Luty Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) IP: *.dialup.mindspring.com 05.06.04, 01:09
            A iiidz Ty, wszystko na mnie tera...Ja Ci mowilem nie cofaj sie przed uczuciem,
            a nie chamstwem, chamstwu zawsze trzeba zejsc z drogi...dzewczyno (nie) madra
    • Gość: Richelieu* Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) IP: 217.98.107.* 04.06.04, 19:00
      oo, setno/sedno/set. Nie mogę patrzeć na ten długi wątek to przynajmniej tutaj
      sobie powdycham zdrowe powietrze
      • Gość: Oleńka ja Ci streszczę ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 19:55
        Kvinka z mieciem z pianą na pysku walą na odlew a "nasi" się im dziwią ;DDD

Poczytaj tam jmx. Warto.
        • jmx :-) 04.06.04, 20:05

> Poczytaj tam jmx. Warto.

Nooo, i to mi sie podoba! A nie tytuły "dlaczego Cossa ładniejsza"...
          ;-DDDDDDDD
        • Gość: Luty Re: ja Ci streszczę ;) IP: *.dialup.mindspring.com 04.06.04, 20:13

> Kvinka z mieciem z pianą na pysku walą na odlew a "nasi" się im dziwią ;DDD
          >
          > Poczytaj tam jmx. Warto.

A kto to miecio...? chyba nie kwieto...? A ktora teraz jestes Olenka...?
          • Gość: Oleńka Re: ja Ci streszczę ;) IP: 83.25.217.* 04.06.04, 20:18
            Mieczysław Kwieciński, w rzeczy samej ;)

Na oleńkach musisz się sam wyznawać ;P
    • joanna_1 Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 04.06.04, 20:44
      Lubię Cossę, i to bardzo. Wydobywa z ludzi to co najlepsze, stara się. Ciepły
      jest aż ekran monitora jak się ją czyta. Przypomina mi kogoś z forum, kto już z
      rzadka pisze. Szkoda. Tacy ludzie zatrzymują się przy człowieku, bez nadmiernej
      autokreacji.
    • komandos57 Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 04.06.04, 20:46

> Bo Cossa pragnie zawsze sobie udowodnić urodę kogoś, kto wyglada na pozór na
      > brzydkiego.
      >
      > Bo Cossa nie lubi, jak wszyscy yntelygentni i dobrze wycho(do)wani grają w
      > sforę.
      >
      > Bo Cossa ma ładną formę. Cossa to Rania w kiecce od Helmuta Langa ;) I Cossa
      > to nie dama do towarzystwa Emilii Korczyńskiej, wypindrzona donatelloidalnie
      > jak nowyje russkije ;)
      >
      > Bo Cossa nie omija tych, ktorych inni omijają.
      >
      > Bo Cossę najmniej ona sama ciekawi, a najbardziej świat.
      >
      > Bo Cossa się nie kreuje, nie mówiąc już o pretensjonalnych kreacjach.
      >
      > Bo Cossa to personifikacja matematyki ;)
      >
      >
      >
      > dość czy jeszcze? ;)
      xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
      Pieknie GF.Ty tez jestes oki!
    • otryt Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 04.06.04, 21:03
      Ładnie napisałaś, Oleńko:)
      To przemawia do wyobraźni.A najbardziej lubię matematykę.

pzdr:)
      • komandos57 Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 04.06.04, 21:05
        otryt napisał:

> Ładnie napisałaś, Oleńko:)
        > To przemawia do wyobraźni.A najbardziej lubię matematykę.
        >
        > pzdr:)
        xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        buiziaczki Otritio na paralotni.Staraj sie masz szanse.....
        • otryt Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 04.06.04, 21:06
          Jestem facetem. Zmień rodzaj na męski.:)
          • komandos57 Re: dla...... 05.06.04, 12:31
            otryt napisał:

> Jestem facetem. Zmień rodzaj na męski.:)
            xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
            Kochanie,pamietam,pamietam.Tu wszyscy tak mowia.Ze sa faciami.No
            wiesz.....Kochasz mnie choc troszeczke?Ciut,ciut?Podobasz mi sie.E tam,zapomnij
            zes facio....na chwile.Daj mi nasycic sie Twoim cialem.Buzka
            • otryt Grypsera 05.06.04, 14:04
              W więzieniu największą obelgą jest powiedzenie do kogoś "kochany". Za coś
              takiego można dostać nożem między żebra. Homoseksualizm jest wymuszony
              sytuacją. A ty się gościu opamiętaj, tu nie jest pierdel i nie wprowadzaj
              stosunków więziennych na forum. Twoja grypsera bawi co prawda parę osób, ale
              ode mnie się odpierdol.
              • Gość: Oleńka uuu....Otryt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 14:06
                a może lepiej się nauczyć dystansu do swojej prześwietnej osoby? :)
                • otryt Re: uuu....Otryt 05.06.04, 14:10

>do swojej prześwietnej osoby? :)

Ja tak nie uważam. Ale nie odpowiadają mi takie obleśne homoamory. Chyba nie
                  odmówisz mi tego prawa, jeśli mi się to nie podoba?
                  • Gość: Oleńka Re: uuu....Otryt IP: 83.25.242.* 05.06.04, 14:31
                    Prawa to Ci nie odmowię, ale dziwię się.

Wyobraź sobie, że Twoim sasiadem jest człowiek niepełnosprawny umysłowo. Często
                    go spotykasz i on Ci wtedy mówi rzeczy, od ktorych robi Ci się niedobrze.

Co byś zrobił?
                    Zwołał zebranie współmieszkańców i głosował za przymusową hospitalizacją?
                  • Gość: Luty Re: uuu....Otryt IP: *.dialup.mindspring.com 05.06.04, 14:48
                    otryt napisał:

> Ja tak nie uważam. Ale nie odpowiadają mi takie obleśne homoamory. Chyba nie
                    > odmówisz mi tego prawa, jeśli mi się to nie podoba?

To po co go czytasz...? Przeciez widzisz nicka...conie?
                    • otryt Dziękuję Oleńko i Luty :-) n/t 05.06.04, 16:29
    • cossa Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 05.06.04, 00:42
      ale kwiatka znalazlam!
      nie-do-wiary

komentarz dla prasy:
      "a dajcie Wy mi wszyscy swiety spokoj!"

pozdr.cossa
      • Gość: Luty Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) IP: *.dialup.mindspring.com 05.06.04, 00:47
        namieszalas, a teraz sie wypinasz...
        • Gość: Oleńka Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:59
          Cossa namieszała? hehe :D
      • otryt Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 05.06.04, 13:57
        Lubię nie tylko matematykę, ambitne kino również:-)

• Gość: Oleńka Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:59
          a jakie (kino)?

tak tylko, bo ja też :)
          • otryt Re: dlaczego Cossa jest ładniejsza niż inni :) 05.06.04, 14:05

> a jakie (kino)?
            >
            > tak tylko, bo ja też :)

Jeśli tak, to o co ta wojna?
            • Gość: Oleńka wojna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 14:32
              ktorą masz na mysli? :)
              • otryt Re: wojna? 05.06.04, 16:30
                Między matematyką i ambitnym filmem. Jedno i drugie uwielbiam, Ciebie również:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka