caorle 05.06.04, 15:18 Zrobiłabym imprezę na najwyższym wiezowcu w NY przy fajnej muzyce z extra żarciem...:-) I Wy...nie wszyscy może, ale sporo...:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oleńka czy ja moge przyjsc? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 15:38 Mam tort cytrynowy, moge się podzielić :) I lody czekoladowe. I napewno znajdę chivaska, bo myślę, ze ryb też przyjdzie ;) A sądzę, ze i ulcus z mi chivaskiem nie pogardzą ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: grzesznicy 05.06.04, 15:41 mile widziani:-))) przyjdż ale najpierw załatw jakiś fajny lokalik ale w NY tylko!!!:-))) Mam ochotę na trochę Hollywood!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: grzesznicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 15:46 ależ prosze sobie wybrać ;) www.murphguide.com/jazz.htm Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: oż ty cholero :-))))) 05.06.04, 15:50 widzę, że się znasz na rzeczy. Bierz to gdzie zawsze przychodzi KeenuR. i kate Moss. I Madonna. mam ochotę na szpan dziś:-))) Masz kaskę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka a gdzie tam ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 15:53 googlnęłam "NY bars" :D Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Nieważne...:-) 05.06.04, 15:55 pytam czy będziesz fundować...:-))) Masz kaskę, że tak spytam dosadnie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: Nieważne...:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 15:59 Jesplisfenkju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulcus_duodeni Re: czy ja moge przyjsc? :) 05.06.04, 15:46 Gość portalu: Oleńka napisał(a): > Mam tort cytrynowy, moge się podzielić :) > I lody czekoladowe. > > I napewno znajdę chivaska, bo myślę, ze ryb też przyjdzie ;) > A sądzę, ze i ulcus z mi chivaskiem nie pogardzą ;)) Mnie trzeba jeszcze w teren a potem gości bez liku przyjmować... zaglądać ino mogę z rzadka. Poezji wycinek Wam dam na ten piknik, /do omówienia może/ o ludziach hihihi forumowych też... "....Nasi ludzie, ludzie trwóg, Kładą krzyż na klęskę swą I drżą. Nasi ludzie, mają w duszy Dwa bezżarne żużle czarne, Żużle czarne, dwa na krzyż Boją się, gdy legnie cień Na ich pól stwardniałej grudzie; Boją się miesięcznych lśnień Nad drętwotą swoich wód - Trupa ptaka u swych wrót, Nawet ludzi już się boją Nasi ludzie. Nasi ludzie są niezdolni, Niedołężni i bezwolni, Choć zaciekli są w uporze Nędzą swoją! Nasi ludzie to biedaki: Jeśli liczą jeszcze kiedy, To plon chyba własnej biedy Na groszaki...." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka mam hymn dla 'naszych ludzi' ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 15:52 Mlody Chinczyk do walki powstaje, Wnet dolacza sie inni , Czarni bracia z Wirginii Bohaterscy dolacza Malaje... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: możesz przyjść 05.06.04, 15:53 świnio obrzydliwa:-))) Dziasiaj piję do dna. Pikutoszczak, Mańka i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: A Ryb IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 05.06.04, 19:32 Juz plyne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: W te pęda! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 05.06.04, 19:37 To jedyne co mam :))) ale to dzieki mojej 50/50 wytrwalosci :))) Wkurzyl mnie ten Facet w watku o kasie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: W te pęda! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 05.06.04, 19:46 To ja sie poloze, cos tak dziwnie mi szumi w glowie, zmeczenie jak nic...wroce jak wstane :))) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Masz to 05.06.04, 19:48 ty węża w kieszenie...:-))))))))) Tylko nie pokazuj się z pustymi rękami:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Masz to IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 05.06.04, 19:51 :))) Nigdy z pustymi nie przychodze. W lewej skarbonka a w drugiej taca, ale ladnie dziekuje, warto posluchac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Luty!!!!!!!! IP: *.dialup.mindspring.com 05.06.04, 22:01 Carolka zapraszam do East Willage, bo to moj teren, obsikalem tutaj kazdy zzawegiel...kaska jest, nie boj nic...kolesiow zabierz jakich chcesz, bedziem pili do rana, naszego rana , nie waszego...hy hy ... Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re:Miło Cię 05.06.04, 22:04 widzieć, naprawdę!:-) Wiedziałam, że jestes facet z klasą:-) A miuzik jaki proponujesz? Wal smiało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re:Miło Cię IP: *.dialup.mindspring.com 05.06.04, 22:07 No wiesz, ja to przy tym jazzie zostane, ale na zywo, kurde zobaczysz w jakie miejsca Cie zaprowadze, buty pogubisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re:Miło Cię IP: *.dialup.mindspring.com 05.06.04, 22:11 Do Patryka Cie zaprowadze tez, to sie za nasze grzechy pomodlisz...Hi Hi, ale to dopiero raniutko, na pierwszym niesmialym kacu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Luty!!!!!!!! IP: *.dialup.mindspring.com 05.06.04, 22:05 Carolka, bylem na Harry Potterze-cz.III, kurde, podobal mi sie, zajebiscie zajebisty...Czary mary...to co lubie najbardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Ty mnie tu nie czaruj, 05.06.04, 22:09 pójdę i tak. Chociaż nie powinnam:-)) Byłam coś na drugiej części i tam jakas paniena w kibelku siedziałą zamknięta na wieki. To mi się strrrasznie podobało:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Ty mnie tu nie czaruj, IP: *.dialup.mindspring.com 05.06.04, 22:13 Idz Carolka idz...fajny film ... Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Tak rześko dziś i przestrzennie 05.06.04, 20:58 kaski nie mam, ale za to mam kaśkę. To chyba to samo Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: ooooooooo... 05.06.04, 21:11 oczu tu nam nie zamydlisz...:-))) A Kate Moss i Szwarcusia to tak za darmochę chcesz zobaczyć? Nie kotku, najpierw zarób - uczciwie!!! - a potem kaska do ręki i jazda:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: ooooooooo... 05.06.04, 22:13 buuu, niedobra. Nawet nie wiem jak to się zaróbia, a Ty mi kar żesz Ty ps. nie mam kaski, ale mam kaski. Może być? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: chcesz zarobić 05.06.04, 22:22 na walkach ?...no dobrze... Masz łeb do biznesu...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: chcesz zarobić 05.06.04, 22:56 skąd wiesz, że mam łeb na wałkach do biznesu? Jak mi się we łebie zakręci to wałki shandluje i zaróbię wrezscie na.. na co to? ja nie chcę na Moss ani na Czarusia ps. ja zaróbiłam zaczynam być wybredna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: tak,tak 05.06.04, 23:16 pewnie i naleśniki już bedziesz podżerać nożem i widelcem, co ?:-))) A na przyjęciu sama śmietanka będzie...a ją jak będziesz wtranżolać? Na stojaka po szwedzku czy jak? No, ja też mam wymagania...ze względu na towarzystwo...same gwiazdy będą...Nawet Ryb kasy trochę wystawi...funt kłaków pewnie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: tak,tak IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 05.06.04, 23:26 ale klaki beda super, krecone z rybim zapachem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: oooo... 05.06.04, 23:34 wyrafinowane smaczki!:-)O to,to...jesteś genialny! A te kłaczki to jak spaghetti się nawija na palce czy jak...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: oooo... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 05.06.04, 23:37 Nieeeee!!! To tylko dekoracja do kawioru :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: tak,tak IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 05.06.04, 23:35 eeeeeh, wracam do lozka, leb mnie boli...Dobranoc :))) Odpowiedz Link Zgłoś