Gość: Kassandra IP: 80.48.118.* 11.06.04, 01:16 Jak oceniacie szanse takiego związku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jmx Re: Ekstrawertyczka + Introwertyk ? 11.06.04, 01:19 Chyba macie większe szanse jak dwoje introwertków ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tea_time Re: Ekstrawertyczka + Introwertyk ? 11.06.04, 01:27 Czyli 3/4 zwiazkow:) Moim zdaniem wieksze szanse jak w zestawie intro-intro, extra-extra. Tea Odpowiedz Link Zgłoś
seksuolog Ekstra + Intro 11.06.04, 09:04 Gość portalu: Kassandra napisał(a): > Jak oceniacie szanse takiego związku? Dobor na zasadzie przeciwienstw jest logiczny. ALE sprawa zasadnicza jest stopien nasilenia tych cech osobowowsci. Zasada naczelna jest taka ze z osobnikami skrajnymi trudno wytrzymac, albo trzeba ogromnej wyrozumialosci. Jezeli osobnik jest skrajny czyli malo socjalny, rozmowny, nie wyraza uczuc, zyje calkowicie we wlasnym swiecie, nie wiadomo co mu chodzi po glowie to trudno bedzie z nim zyc a szczegolnie trudno skrajnemu ekstrawertykowi. Natomiast umiarkowane cechy tego typu moga sie harmonijnie uzupelniac. Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Ekstrawertyczka + Introwertyk ? 11.06.04, 15:43 tego nie da sie ustalic na "szybki rzut oka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Ekstrawertyczka + Introwertyk ? IP: 81.210.47.* 19.06.04, 09:40 ja ekstraertyczka on introwertyk po 4 latach nie dałam rady być energią napędową, wyrozumiałą i otwartą. Zamknęłam się i zerwałam. jestem znowu szczęśliwa Odpowiedz Link Zgłoś