kvinna 14.06.04, 10:41 Padło kiedyś w rozmowie "każdy ma swoje zabawki*". Czym lubicie się bawić? * rzeczy, którymi lubi się manipulować (ale nie stawiam granic w rozumieniu) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 [...] 14.06.04, 10:44 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: hehe:) 14.06.04, 14:10 Ja mietole ostatnio literki. Ale pewnie dzisiaj skoncze :( Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Kwieto? 14.06.04, 14:14 Dzisiaj w nocy w Trójce była audycja o rozwoju duchowym (m.in.), gościem był psycholog i buddysta zarazem. Prawił szeroko o tym, że zmywanie naczyń jest (może być) czynnością duchową (było o tym w piątek, pamiętasz?). Od razu pomyślałem, że to Ty. Przyznaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Kwieto? 14.06.04, 14:24 Hehe - musze Cie rozczarowac: zmywanie naczyn to dosc oklepany przyklad, zwlaszcza ze poslugiwal sie nim w swojej ksiazce Thich Nhat Hanh, dosc znany mnich zen dzialajacy na rzecz pokoju (nie jestem pewny czy nie byl nawet kandydatem do Nobla Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Twoje i moje zabawki 14.06.04, 14:11 www.fun.from.hell.pl/2004-05-18/christina.jpg hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Twoje i moje zabawki 14.06.04, 14:28 oj iwan, ja tu tak niesmialo pokazauje sie ze swoimi zabawkami a ty od razu chcesz wszystko wiedziec ;( Odpowiedz Link Zgłoś
miriah Re: Twoje i moje zabawki 14.06.04, 14:31 kurde, lubię się bawić, a jakoś nie mogę sobie przypomnieć jak się ostatnio bawiłam. M. Odpowiedz Link Zgłoś
miriah Re: Twoje i moje zabawki 14.06.04, 14:34 przypominałam sobie ostatnią moją zabawą jest aqua aerobic :-) dobre i to M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: WODA IP: *.dialup.mindspring.com 14.06.04, 15:08 To Ty trampoliny uzylas,aby wskoczyc taaak wysoko...? no no, sprytna jestes, ale nie odpowiedzialas mi na pytanie, czy ja jestem jak ten Kastek, czy nie...? Nie kaz mi czekac tak dlugo, jak poprzednio... bo wsciekne sie chyba...odpowiedz mi prosze... Odpowiedz Link Zgłoś