witch_back
24.07.12, 22:56
I co was te przekleństwa w.0 tak mocno podnieciły, że prawda, o tej której owe zostały poświęcone jakoś tak umknęły we tle. Nagle jajo pierwsze przed kurą...
Pasiecie i poklepujecie takie miernoty intelektualne, chodujecie je na własnej głupocie, a póżniej się dziwicie, że gdy macie problemy i chcecie je z kimś sobie serio omówić, to dostajecie odpowiedź od takich renek, led16, janosikow ze stearyny, czy innych cyrylków z glinką w odbycie.
Trzeba sie zastanowić nad soba i co ma wartość dla was Towarzysze Forumowi...w.0 napisła ostry post do reńki, a ta jej odpisała w odwecie.Jednak w.0 nie załóżyła wątka, abyście mogli w reńkę kamieniami celować...Tylko oddała ją wam na pastwę. Bo was dobrze zna, macie wspólnego producenta pampersów...
I jakoś ta odpowiedź reńki wam umknęła. Mi nie! Właśnie ta odpowiedź mnie zastanowiła.
Renkaforever, zareplikowała podobnym strzałem w bramkę. Bingo!
czyli reńka jak jej nie widzą potrafi być wulgarna,używać szmatławego stylu, ale za zasłoną parawanu, przed osłoną jest cacy i do rany przyłóż, jedynie jej poradnictwo jakoś tak kuleje. Nie umie zrozumieć, współczuć, wzamian dokopie, dowali i umniejszy, wymyśli i doda nowych fantazji do swoich teorii które innym uparcie serwuje, jednym słowem skłamie na swoją korzyść. Dowali z zimną krwią leżącemu!
Ale wtedy jakoś tak mało kto tutaj reaguje. Natomiast na odgłos "KOP W DUP" wszystkim uszy stają...To są bardzo niedobre cechy, swiadczące o znieczulicy i braku wrażliowści oraz umiejętności oceny właściwej sytuacji. W Iraku was by wybili jak pchły w sekundę...
No a teraz p i e r d o l c i e sie dobrze...