Dodaj do ulubionych

jestem ta trzecia

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.03.02, 22:33
Mój romans trwa 1,5 roku. Zapewnien o wielkiej miłości i niepowtarzalnym
zwiazku mi nie brakuje. Obietnice bycia razem i rozstania z zona słysze od roku.
Było juz kilka terminów złozenia papierów rozwodowych - zaden z nich nie został
zrealizowany i jakby z własnej woli nie ma powrotu do tematu. Momentem
oficjanego rozstania z zona i wyprowadzenia sie z dotychczasowego domu ma byc
kupno dla nas mieszkania ( pierwsza rata na mieszkanie zostala wplacona ) w
terminie blizej nieokreslonym. Wierze - moze to naiwne - ale przychodza dni gdy
brakuje mi tej wiary ze kiedykolwiek bedziemy tak naprawde razem. Jak na romans
to mam duzo, jak na ulozenie sobie zycia we dwoje ( po rozwodzie z zona )nie
widze perspektyw. Co mam robic?
Obserwuj wątek
    • Gość: barabasz Re: jestem ta trzecia IP: *.pppool.de 15.03.02, 22:45
      wyleczyc sie z naiwnosci.

b.
    • debe Re: jestem ta trzecia 16.03.02, 00:43
      jesli chcesz marnowac swoje zycie to nie rob nic...
      a serio, to podpisuje sie pod powyzszym postem

mamy jedno zycie, od nas zalezy jakie bedzie...
      pozdrawiam
      • Gość: niunia Re: jestem ta trzecia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.03.02, 19:56
        Ja jestem w bardzo podobnej sytuacji i też brakuje mi sił ,ale czekam
        Życzę wytrwałości
      • Gość: Wanda Re: jestem ta trzecia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.03.02, 20:00
        Czekaj, ale nie za długo.Czas w tym wypadku nie jest sprzymierzencem
        Jeśli naprawdę nie dasz rady znosić tego dłużej,to przerwij i zaciśnij zęby.
        Ja czekałam 8 lat, a miało być pół roku
      • Gość: 3 Re: jestem ta trzecia IP: *.pl / 10.1.2.* 17.03.02, 22:24
        Ja tez byłam w takim związku, skończył sie tydzień temu. Zapewniał i o miłości
        i o rozwodzie, ale też o tym że kocha dziecko i żonę. Cóż ja przegrałam, on
        stchórzył, odszedł do niej. Po tygodniu wrócił do mnie, ale znowu za kilka
        godz. zmienił zdnaie. Ja tego miałam dość-wyniosłam się z jego życia, a on jest
        chyba szczęsliwy, ja mam czyste sumienie i święty spokój, choć wiem ,że
        niedługo będzie chciała wrócić- za późno.
    • Gość: Metaxa Re: jestem ta trzecia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 22:32
      Moze to jest tak, ze boi sie odejsc od zony, bo nie macie gdzie zamieszkac?
      Jesli bedziecie mieli "gniazdko" to zdobedzie sie na odwage? Moze..

P.S. Polecam ostroznosc w sprawach prawnych.. jesli pieniadze na mieszkanie
      wplacilas Ty i bedziesz placic za nie raty, to dorze by bylo, zeby mieszkanie
      bylo wylacznie na Ciebie.. wiesz, roznie w zyciu bywa..
    • Gość: Anka Re: DO CESKI I NIUNI IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.03.02, 23:39
      Dziewczyny dlaczego wy sie tak nisko cenicie??? Zlitujcie sie nad soba i dajcie
      sobie szanse w zyciu. Mieszkanie to tylko pretekst przeciez. No i jak wyglada
      to wasze zycie? Ciagle na cos czekacie, przytajone , ukrywajace sie calkiem
      jakbyscie w jakims podziemiu pracowaly. A on ??? Idzie do domku, zonke w
      usteczka cmok, cmok,dzieci na spacerek wyprowadzi, potem z zonka do supermaketu
      rozesmiany poleci, bo przeciez taki przez was dowartosciowany. A wy cichutko
      jak myszki sie przemkniecie, bo przeciez nie jestescie zonami, tylko
      oczekujacymi na cud litosci z jego strony kochankami. Kazdy dzien takiego
      ukladu to dzien dla was stracony aby poznac kogos dla siebie, kogos z kim wy
      bedziecie szly usmiechniete pod reke do tego supermaketu. Przepraszam, za ten
      supermaket, ale chce wam uswiadomic fakt ze on prowadzi podwojne zycie i wy dla
      niego jestescie tylko na deser. Tacy faceci to podwojni oszusci i jak widac
      dobrzy oszusci, bo nadal po takim dlugim czasie potrafia naklamac i jednej i
      drugiej i zyja sobie dzieki wam z ta adrenalinka i nie musza nikomu placic za
      seks. Rzuccie ich dzisiaj, bedziecie mialy satysfakcje, ze to wy ich
      rzucilyscie i zorientujecie sie jak im na was zalezy. Pozdrawiam
    • Gość: Iwa Re: jestem ta trzecia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.03.02, 18:16
      Niestety,chyba Anka ma rację.Odkryłam to za późno i boli nawet
      teraz.Ceska,napisz coś dokładniej bo tak to trudno Ci radzić
      • renorma Re: jestem ta trzecia 19.03.02, 23:35
        A ja ci powiem, ze byłam w zyciu tą... drugą - zoną. O romansie mojego męża
        nigdy bym się nie dowiedziała, gdyby nie jakis tam przypadek. Znaczy to tylko
        tyle, ze mój mąz nie dał mi przez 1,5 roku odczuc, ze coś z naszym małżeństwem
        jest nie tak. Wręcz przeciwnie. A co naobiecywal na boku, to ja się
        dowiedziałam ostatnia, gdy zrozpaczona i zniecierpliwiona panienka wzięła
        sprawę w swoje ręce... Wybrał dom, nie dlatego, że mnie bardziej kochał, ale
        dlatego, że kochał mnie dłużej...
        Nie liczyłabym na Twoim miejscu na zbyt wiele, myslę, ze nie ma na swiecie
        faceta, który nie czuł by się dobrze w dwóch domach jednoczesnie... Nie w jego
        interesie jest tracic jedną z was... To tylko twoje pragnienie.
    • Gość: Ilona Re: jestem ta trzecia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.03.02, 22:33
      A ja jednak uważam,że powinna dać sobie szansę.
      Mnie się udało
      • Gość: Irena Re: jestem ta trzecia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.03.02, 22:20
        Ja też jestem żoną i myślę ,że mi się nie uda.Dowiedziałam się całkiem
        przypadkiem , niedawno, że mój mąż ma romans(nie pierwszy zresztą)i to chyba
        koniec.Tylko jak dam sobie radę bez pracy, bez pieniędzy i z dzieckiem?Jestem
        przerażona
        • lastka Re: jestem ta trzecia 26.03.02, 14:23
          Gość portalu: Irena napisał(a):

> Ja też jestem żoną i myślę ,że mi się nie uda.Dowiedziałam się całkiem
          > przypadkiem , niedawno, że mój mąż ma romans(nie pierwszy zresztą)i to chyba
          > koniec.Tylko jak dam sobie radę bez pracy, bez pieniędzy i z dzieckiem?Jestem
          > przerażona

A ja myślę że poradzisz sobie. Wnieś sprawe o alimenty na ciebie bo pracowałaś
          dla niego prze tyle lat oprócz tego na dzieci a gwarantuje że sąd przyzna ci
          alimenty tylko we wniosku napisz o wiele większe niż chcesz dostać bo zawsze
          dają mniej. Znajdziesz jakąś pracę i zobaczysz będzie dobrze. Możesz przecież
          nawet opiekowac się dzieckiem u siebie w domu. Bedzie dobrze
          Trzymaj się!

• Gość: Inka Re: jestem ta trzecia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.03.02, 22:24
        Ceska, każda sytuacja jest inna i trudno Ci coś radzić.
        Zdaje się,że jak większość ,,trzecich" nie masz wyboru i musisz czekać na jego
        decyzję.Chyba,ze sama to zerwiesz,ale będziesz się bardzo męczyla.
        A mieszkanie jest tylko uspokojeniem Ciebie.I tak decyzja należy do niego.
    • Gość: puma Re: jestem ta trzecia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.03.02, 17:24
      Może niech to zostanie dobrym romansem.Lepsze to , niż złe małżeństwo , a każde
      takim zazwyczaj się staje.
      • Gość: Danka Re: jestem ta trzecia IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.03.02, 17:52
        Jak dlugo trwa ten dobry romans? Zazwyczaj krocej niz dobre malzenstwo.
    • lastka Re: jestem ta trzecia 26.03.02, 14:16
      Przestań wierzyć w to co on ci mówi. Może napiszę ci historię mojej koleżanki
      to zobaczysz jak jest naprawdę. To była jej pierwasza wielka miłość, ona miała
      17 lat on 21 oczywiście był już żonaty bo ożenił się jak to powiedział do niej
      z wielkiej miłośći w wieku 20 lat. Najpierw spotykali się raz w tygodniu tak
      tylko na jakąś kawkę pogadać potem doszło do czegoś. Kochali się on twierdził
      że żony nie kocha że nie śpią razem, że kocha tylko ją ale dziwnym zbiegiem
      okoliczności urodziło mu się dziecko. Przyznał się do tego że to jego i że to
      dziecko to on poprostu uwielbia jego oczko w głowie. Mówił o rozstaniu z żoną,
      o wszystkim że nie układa się im ale oczywiście zapewniał o swojej miłości do
      niej. Spotykali się wciągnął dziewczynę w lata, pomimo tego że tłumaczyłam jej
      ona nie słuchała. Twierdziła że to kwestia czasu. On się rozwiedzie już
      niedługo. Sam poprosił żeby postawiła mu warunek albo ona albo żona i kiedy
      doszło do tego wycofał się. Po jakimś czasie powiedział że już ma tego dosyć
      rozstaje się z żoną ale co się okazało nie może Zrobić tego ze względu na
      dziecko, ale jak podrośnie to wtedy a jak podrośnie to powie że wstyd bo
      dziecko jest zbyt duże i może je stracić a nie chce bo je uwielbia ale będą się
      nadal spotykać kolejne 10 lat. Ona będzie nadal mieszkać z rodzicami on będzie
      dochodzącym. Ona terza płacze i nie może zerwać bo nie ma siły bo to już trwa
      10 lat, większość koleżanek wyszła za mąż, reszta jest zaręczona a ona na
      sylwestra siedzi sama bo on idzie na bal z żoną a ona nie ma prawa nigdzie iść
      bo on o północy zadzwoni, święta prosi nas żebyśmy do niej przyszli bo sama nie
      wytrzyma bo on święta spędza z żoną i dzieckiem i tak jest za każdym razem a są
      już ze sobą 10 lat. Ostatnio zadałam jej pytanie czy za 10 lat też tak będzie
      próbowalam sprowadzić ją na ziemię i powiedziałam że do 40 tak będzie sidzieć i
      czekać bo on ostatnio jej powiedział że on z żoną nawet nie ma o co się kłócić
      bo wszystko jest super obiad na czas poprane posprzątane a żona wyprzedza jego
      myśli i pierwsza wie czego on chce. Moja koleżanka wpadła w histerię
      powiedziała że ja nie wiem jak jest naprawdę ale zapomniała jak jeszcze dwa
      tygodnie temu przy mnie płakała bo ma już tego dosyć.
      Tak będzie cały do czasu kiedy on pozna sobie młodszą, albo żona się dowie,
      chociaż wątpie czy nie wie bo mieszkamy w tej samej dzielnicy, albo poprostu
      znudzi się. Dlatego radzę opamiętać się póki czas i rozejrzec w śród wolnych
      panów.
      Pozdr i trzymaj się cieplutko
    • Gość: frik Re: jestem ta trzecia IP: *.gda-pro.leased-e.ids.pl 26.03.02, 15:08
      Zostaw go. Im dalej, tym będzie gorzej.
    • Gość: k Re: jestem ta trzecia IP: *.inet.pl 27.03.02, 13:36
      wyznacz konkretny termin. konkretna date. masz prawo do szacunku, i prawdy, a
      nie obietnic, pieknych, ale na razie niespełnionych.
      czy zasniesz kiedys spokojnie obok niego, nie mysląc o tym, ze może i Ciebie
      zdradza?? Ja zawsze tak myslę. A może jest mu tak wygodnie??
      Jezeli nie, to zacisnij zęby i odejdz. Ty.
      p/s ale to boli. bardzo boli.

• Gość: amber Re: jestem ta trzecia IP: 212.160.137.* 27.03.02, 14:33
      Tez byłam ta trzecią i to dwa razy. Pierwszy raz to były 4 lata bez widoku na
      wspólną przyszłość, teraz wiem, że on był zbyt wielkim tchórzem, że by cos z tą
      sytuacją zrobić. Po raz drugi broniłam się przed tym uczuciem 2 lata, On (żona,
      2 córki) zresztą też. Przez ten czas nawet nie rozmawialismy o swoich
      uczuciach, o przyszłości itp. Byliśmy po prostu dobrymi przyjaciółmi. Pół roku
      temu powiedzielismy sobie o swoich uczuciach i oczekiwaniach, od 4 miesięcy
      mieszkamy razem, On jest w trakcie rozwodu, planujemy ślub. Wiem, że to TEN
      mężczyzna, że jesteśmy dla siebie stworzeni. Jesli On Cię naprawdę kocha i nie
      jest tchórzem to będziecie razem mimo wszystko.
      • Gość: Julia Re: DO AMBER IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.03.02, 19:31
        Dlaczego budujesz swoje szczescie na nieszczesciu innych? Czy uwazasz,ze
        ciebie nie moze spotkac taka sama sytuacja, ze facet znajdzie sobie nastepna na
        boku? W koncu ma juz w tym doswiadczenie. Jak wowczas bedziesz oceniac te
        trzecia i cala sytuacje?
        • Gość: amber Re: DO AMBER IP: 212.160.137.* 28.03.02, 07:16
          Gość portalu: Julia napisał(a):

> Dlaczego budujesz swoje szczescie na nieszczesciu innych?
          Gdyby to naprawdę było szczęście to nie byłoby tam miejsca dla mnie.

Czy uwazasz,ze
          > ciebie nie moze spotkac taka sama sytuacja, ze facet znajdzie sobie nastepna na
          >
          > boku? W koncu ma juz w tym doswiadczenie.
          Zdrada partnera moża spotkać każdego, mnie również, ale chyba doświadczenie nie
          jest sprawą przesądzającą o tym, czy ktos zdradzi, czy nie.

Jak wowczas bedziesz oceniac te
          > trzecia i cala sytuacje?
          Tą trzecią - pewnie inaczej niż większość zdradzanych żon. Sytuację - tak jak
          większość zdradzanych żon.

• Gość: kitka Re: DO AMBER IP: mieszko.pl.u* 28.03.02, 15:19
            ha ha smieszna jestes moja droga, jakie ty masz pojecie o małżeństwie,jako, że
            jestem żoną, to życzę ci, żeby to samo tobie zrobił co swojej żonie, a
            najlepiej to żebyś miała z nim jeszcze dzieci. Ciekawe, jak będzies cienko
            śpiewać cwaniaro. Jak można w ogóle żyć z człowiekiem, który ma na sumieniu tak
            ciężki "grzech" wobec tych, którym przysięgał i niewinnych dzieci.
          • Gość: Julia Re: DO AMBER IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.03.02, 19:01
            Zapytalam cie w poprzednim poscie :
            >> > Dlaczego budujesz swoje szczescie na nieszczesciu innych? Na co ty
            odpisalas mi :
            > Gdyby to naprawdę było szczęście to nie byłoby tam miejsca dla mnie.
            Nie rozumiem tej twojej odpowiedzi, to dotyczylo twojego szczescia a nie braku
            szczescia w malzenstwie tamtej pary. A kryzysy malzenskie zdarzaja sie kazdemu i
            nie potrzeba osob z zewnatrz zwiazku, aby jeszcze to poglebialy. Malzenstwo
            uwazam za rzecz swieta, w ktorej nie powinno byc miejsca dla osob postronnych
            takich jak ty. Ludzie moga sie rozwodzic z powodu swoich wzajemnych relacji i
            problemow ale nie powinni sie rozwodzic dlatego ze ktos tam juz stoi nastepny w
            kolejce i ciezko oddycha bo nie moze sie juz doczekac kiedy tamten zwiazek sie
            rozleci. To naprawde moze sie zemscic na tobie.

• Gość: gosc Re: jestem ta trzecia IP: 212.106.0.* 28.03.02, 12:17
      Wiecie co i dobrze wam tak wszystkim.Glupie jestescie i zalosne.Nie stac was na
      to by miec faceta, swojego faceta?Nikt was nie chce? ze zabieracie sie za
      cudzych ktorzy i tak maja was za nic wiecej niz jedna dupe wiecej.Taka
      prawda.Przykre, brutalne ale prawdziwe.
    • bird_man okiem doswiadczonego mezczyzny 28.03.02, 19:11
      Droga cesko,
      nie mialem poczatkowo zamiaru wlaczac sie do tej dyskusji jako ze nie mam tu
      osobistych doswiadczen..
      Nie podzielam krytyki w stylu "rozbijasz inne malzenstwo" czy "budujesz swoje
      zycie na cudzym nieszczesciu" bo to w moim przekonaniu wierutne bzdury
      Udanego i funkcjonujacego malzenstwa tak latwo sie nie rozbija i zakladam
      ze nie poswiecilas na to ostatnich lat Twego zycia..
      Zycze Ci szczescia, chociaz powiem UWAZAJ !!
      Wielu mezczyzn lubi sie wygodnie urzadzic w zyciu i miec w domu zone do
      obowiazkow i "na stronie" nowa pania.. dla przyjemnego zycia bez obowiazkow
      Duzo zrozpaczonych kobiet juz tego doswiadczylo..
      mimo wszystko uwazam ze kazdy jest kowalem wlasnego losu..
    • Gość: zauwazyl ciekawostka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 23:40
      my tu gadu-gadu, chcemy pomoc, doradzic, pocieszyc, a tu takie szopki

zwroccie uwage na IP piszacych tu POD ROZNYMI nickami nastepujacych osob (co
      ciekawsze, raz sie wypowiadaja z pozycji kochanki, a raz zony):

• jestem ta trzecia adres: *.dhcp.adsl.tpnet.pl
      Gość portalu: ceska 15-03-2002 22:33

• Re: jestem ta trzecia adres: *.dhcp.adsl.tpnet.pl
      Gość portalu: niunia 17-03-2002 19:56

Gość portalu: Wanda 17-03-2002 20:00

Gość portalu: Iwa 18-03-2002 18:16

Gość portalu: Ilona 20-03-2002 22:33

Gość portalu: Irena 22-03-2002 22:20

Gość portalu: Inka 22-03-2002 22:24

Gość portalu: puma 25-03-2002 17:24

• Gość: messja Re: ciekawostka IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 23:51
        ale dlaczego? to przeciez bez sensu...

Gość portalu: zauwazyl napisał(a):

> my tu gadu-gadu, chcemy pomoc, doradzic, pocieszyc, a tu takie szopki
        >
        > zwroccie uwage na IP piszacych tu POD ROZNYMI nickami nastepujacych osob (co
        > ciekawsze, raz sie wypowiadaja z pozycji kochanki, a raz zony):
        >
        > • jestem ta trzecia adres: *.dhcp.adsl.tpnet.pl
        > Gość portalu: ceska 15-03-2002 22:33
        >
        > • Re: jestem ta trzecia adres: *.dhcp.adsl.tpnet.pl
        > Gość portalu: niunia 17-03-2002 19:56
        >
        > Gość portalu: Wanda 17-03-2002 20:00
        >
        > Gość portalu: Iwa 18-03-2002 18:16
        >
        > Gość portalu: Ilona 20-03-2002 22:33
        >
        > Gość portalu: Irena 22-03-2002 22:20
        >
        > Gość portalu: Inka 22-03-2002 22:24
        >
        > Gość portalu: puma 25-03-2002 17:24
        >
        >
        >
        >

• czarodziejka Re: ciekawostka 29.03.02, 00:00

hm ....
          albo ktos ma za malo problemow albo lubi sie bawic w ten sposob
          obawiam sie, ze nie jest to jedyny watek, w ktorym nastapilo ..... jakby to
          nazwac ... nieprawdziwe przedstawienie zdarzen
          czy to chec zwrocenia uwagi na siebie? na swoj watek?

• czarodziejka Re: ciekawostka <--- przeczytajcie 05.04.02, 00:17
            przeczytajcie pierwszy post zatytulowany "ciekawostka"
            polecam ten post glownie tym, ktorzy usiluja ceske o cos zapytac ...
            a ceska milczy ....
    • Gość: sunny Re: jestem ta trzecia IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 30.03.02, 04:21
      Nawet nie chce czytac co Ci inni ludzie napisali powinnas sie wstydzic za
      siebie i za niego nie moge uwierzyc ze sie bawisz w rozbijanie cudzego
      amlzenstwa nienawidze takiego zachowania malo masz wolnych facetow ???
      Gratuluje Ci odwagi i glupoty zeby naisac o tym w internecie !!! Mozesz sobie
      pogratulowac !!
      • Gość: Greta Re:ta trzecia IP: *.compass.net.nz 30.03.02, 08:29
        Drogie panie,
        Nie przypuszczalam ze jestescie takie zdesperowane aby brac sobie strup na
        glowe.Na szkolnych zabawach takie cuda mozna wyprawiac bylo, odbijanie sobie
        chlopca ale w zyciu doroslym.
        Nie tlumaczcie sobie ze on was kocha, on kocha siebie samego.
        Czas otworzyc oczy i znalezc czlowieka z ktorym bedzie mozna przejsc przez
        zycie z podniesiona glowa.
      • Gość: Maya Re: jestem ta trzecia IP: *.hestia.pl 05.04.02, 10:32
        Gość portalu: sunny napisał(a):

> Nawet nie chce czytac co Ci inni ludzie napisali powinnas sie wstydzic za
        > siebie i za niego nie moge uwierzyc ze sie bawisz w rozbijanie cudzego
        > amlzenstwa nienawidze takiego zachowania malo masz wolnych facetow ???
        > Gratuluje Ci odwagi i glupoty zeby naisac o tym w internecie !!! Mozesz sobie
        > pogratulowac !!

A ty nie pomyślałaś nigdy,że to wcale nie tylko ona rozbija małżeństwo? przede
        wszystkim jest to jego wina, ona wcale nie błaga na kolanach żeby do niej
        przychodził, on sam tego chce. Ona jest wolna, może robić co chce, to on jest
        żonaty /a mimo to chce, powtażam on CHCE się z nią spotykać/. Więc nie mów o
        rozbijaniu małżeństw. A tak naprawdę myślę, że on jest totalnym leszczem, ja bym
        sobie odpuściła. Pzdr
    • Gość: Sam Facet znalazł lalę za darmo IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 23:59
      To przecież takie proste. Od tysiącleci ćwiczone. Facet chciał na boczku sie
      zabawić i truje. Prostytutce to musiałby zapłacic a tu nie. I jeszcze tyle o
      miłości. Wspaniały romans i wspamiała naiwność. Będę zdumiony jak wystąpi o
      rozwód.
      • Gość: sunny Re: Facet znalazł lalę za darmo IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 03.04.02, 20:28
        To co ona robi to tez kurestwo tylko ze ta jest na tyle glupia ze za darmo mu
        daje!!!
        • bayarka do sunny 03.04.02, 21:46
          Problem ceski - problemem ....
          Ale Ciebie , sunny , to chyba mąż (czy Twój facet)
          bardzo nie lubi , nieprawdaż?
          Żółć wylewa się z Twojego postu .... brrr...
          I to słownictwo !

bayarka
          • Gość: sunny Re: odpowiedz IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 04.04.02, 05:13
            Co do mojego meza to nie Twoja sprawa jak mnie traktuje Ty juz sie o to nie
            martw ja sobie radze . Do mojego slownictwa to maz racje nie powinnam uzywac
            ale szlag mnie trafia jak slysze ze jakas idiotka komus dom rozbija ale nie
            jest to tylko jej wina tego faceta tez . No sam pomysl masz dom i rodzine a tu
            nagle ktos Ci to rozbija malo ma ona wolnych facetow ja rozumiem jak nie wiesz
            ze facet ma kogos i oklamuje cie ale potepiam ludzi co to robia z
            premedytacja !!! Poza tym to mormalnie jestem bardzo przyjazna i pogodna
            dlatego mam na imie sunny ale takie cos i jeszcze niektore rzeczy wyprowadzaja
            mnie z rownowagi !! A ty sie cos tak uczepil sam komus rodzine rozbijasz i cie
            to zabolalo ??
            ps jestem wiedzma jak ktos ze mna zadziera ....
            • bayarka Re: odpowiedz - do sunny 04.04.02, 17:00

> Co do mojego meza to nie Twoja sprawa jak mnie traktuje Ty juz sie o to nie
              > martw ja sobie radze .
              ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
              ^

Absolutnie nie martwi mnie stosunek Twojego męża do Ciebie
              lecz Twój do ceski. Jeśli masz prawo mówić o niej na forum
              to i inni mogą wyrazić swój sąd o Twojej wypowiedzi.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
              Do mojego slownictwa to maz racje nie powinnam uzywac
              > ale szlag mnie trafia jak slysze ze jakas idiotka komus dom rozbija ale nie
              > jest to tylko jej wina tego faceta tez . No sam pomysl masz dom i rodzine a tu
              > nagle ktos Ci to rozbija malo ma ona wolnych facetow ja rozumiem jak nie wiesz
              > ze facet ma kogos i oklamuje cie ale potepiam ludzi co to robia z
              > premedytacja !!! Poza tym to mormalnie jestem bardzo przyjazna i pogodna
              > dlatego mam na imie sunny ale takie cos i jeszcze niektore rzeczy wyprowadzaja
              > mnie z rownowagi !! A ty sie cos tak uczepil sam komus rodzine rozbijasz i cie
              > to zabolalo ??
              > ps jestem wiedzma jak ktos ze mna zadziera ....

Jestem kobietą co sugeruje mój nick.
              Chyba niezbyt uważnie czytasz posty ,
              zaślepiona nienawiścią do innych.
              Twój zarzut jakoby coś mnie zabolało jest śmieszny!
              To Ty sprawiasz wrażenie boleśnie ugodzonej.
              Stąd ta żółć? :)))))
              Pogody w Tobie nie widzę choć nazwałaś
              się sunny. Sama mówisz , że jesteś wiedźmą.
              Znajdę na Ciebie jakiś osikowy kołek! :)))))))))))))))
              Pozdrawiam
              bayarka
              • Gość: Kama Re: odpowiedz - do sunny IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.04.02, 19:58
                Bajarka a co ty sie tak zdenerwowalas, Sunny postem ? Ona ma rowniez prawo
                wypowiedziec sie na ten temat i na pewno jej list zawiera duzo racji. Kobiety
                powinny byc troche bardziej solidarne ze soba i swinstw sobie nawzajem nie
                serwowac. Szczegolnie kiedy w gre wchodza dzieci.To prawda, ze facet jest tu
                najbardziej winny bo w koncu to on ma zone i dzieci ,ale kobiety powinny
                bardziej wczuwac sie w sytuacje tej drugiej. No i nie powinny sie tak dawac
                chlopu wykorzystywac. Pozdrawiam.
                • Gość: sunny Re: odpowiedz - do sunny IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 05.04.02, 00:02
                  Dziekuje Ci Kama !! BArdzo sie ciesze ze ktos sie ze mna zgadza ja jednak
                  zgadzam sie zbayarkaze troche za ostro sie wyrazilam !! Jednak mnie przeszkadza
                  i razi to jak ktos rozbija cudze rodziny !! dzieki za wsparcie !!! Co do ciebie
                  bayarka to twoje hobby to chyba przyczepianie sie do ludzi wiec mam dla ciebie
                  propozycje znajdz soebie faceta urzyj troche seksu wiec moze sie wyluzujesz !!
                  Co do nnienawisci to masz racje ludzi jak ceska nienawidze a jeszcze bardziej
                  facetow takich jak ten jej !! Pozdrawiam !!
                  • czarodziejka ................... -- do sunny 05.04.02, 00:15
                    sunny wcześniej napisał(a):
                    > normalnie jestem bardzo przyjazna i pogodna
                    > dlatego mam na imie sunny

zaś potem sunny napisał(a):
                    > Co do nienawisci to masz racje
                    > ludzi jak ceska nienawidze a jeszcze bardziej facetow takich jak ten jej !!

sunny napisał(a) także:
                    > bayarka to twoje hobby to chyba przyczepianie sie do ludzi wiec mam dla ciebie
                    > propozycje znajdz soebie faceta urzyj troche seksu wiec moze sie wyluzujesz !!

sunny, wiec jak to jest z ta twoja zyczliwoscia ? bo widze pewne sprzecznosci ..
                    jestes przyjazna i pogodna? wiec czemu z twoich slow do bajarki saczy sie jad ?
                    i skad pomysl, ze bayarka ma za malo seksu ? <
                    • bayarka Re: ................... -- do sunny - czarodziejko 05.04.02, 00:36
                      czarodziejka napisał(a):

> sunny wcześniej napisał(a):
                      > > normalnie jestem bardzo przyjazna i pogodna
                      > > dlatego mam na imie sunny
                      >
                      > zaś potem sunny napisał(a):
                      > > Co do nienawisci to masz racje
                      > > ludzi jak ceska nienawidze a jeszcze bardziej facetow takich jak ten jej !
                      > !
                      >
                      > sunny napisał(a) także:
                      > > bayarka to twoje hobby to chyba przyczepianie sie do ludzi wiec mam dla ci
                      > ebie
                      > > propozycje znajdz soebie faceta urzyj troche seksu wiec moze sie wyluzujes
                      > z !!
                      >
                      >
                      > sunny, wiec jak to jest z ta twoja zyczliwoscia ? bo widze pewne sprzecznosci .
                      > .
                      > jestes przyjazna i pogodna? wiec czemu z twoich slow do bajarki saczy sie jad ?
                      > i skad pomysl, ze bayarka ma za malo seksu ? <
                      • czarodziejka Re: ................... ------- bayarko ;o) 05.04.02, 00:39
                        bayarka napisał(a):
                        > Moja czarodziejko! :)))))))))))))))))))))))

hehe, nie twoja, nie twoja ;oP
                        tez pozdrawiam ;o)))) nocnie i neonowo ;o))) a co? hihi ;o)))
                    • Gość: do sunny Re: ................... -- do czarodziejki IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 05.04.02, 07:31
                      Bo sie do choinki do mnie przyczepila a co do facetow winiacych kobiety to moze
                      w twoim swiecie bo u mnie wszystko razem rozwiazujemy i moj maz mnie o nic nie
                      obwinia !! Co do seksu to wiesz wyglada na to ze go dawno nie mial bo sie
                      przyczepia do mnie jak by chciala sobie w ten sposob ulzyc jak inaczej
                      wytlumaczyc takie zachowanie ??
                      • czarodziejka Re: ................... -- do sunny 05.04.02, 12:17
                        sunny napisał(a):
                        > co do facetow winiacych kobiety to moze w twoim swiecie bo u mnie wszystko
                        > razem rozwiazujemy i moj maz mnie o nic nie obwinia !!
                        -----> alez stokrotko, ja NIE powiedzialam, ze KAZDY facet tak to sobie
                        tlumaczy ...
                        a moze zyjemy na innych planetach ...

> Co do seksu to wiesz wyglada na to ze go dawno nie mial bo sie
                        > przyczepia do mnie jak by chciala sobie w ten sposob ulzyc jak inaczej
                        > wytlumaczyc takie zachowanie ??
                        ---------> nie jestem psychologiem, ale sadze, ze nie mozna we wszystkim
                        dopatrywac sie seksu, czy tez jego braku ...

pozdrawiam slonecznie ;o)

• bayarka Re: Facet znalazł lalę za darmo -Do Kamy 04.04.02, 20:14

> To co ona robi to tez kurestwo tylko ze ta jest na tyle glupia ze za darmo mu
          > daje!!!

Droga Kamo,
          czy powyższy tekst nie może
          być powodem mojej polemiki
          ze słowami sunny?
          To jest właśnie solidarnośc kobieca!

Pozdrawiam Cię wiosennie :))))))))
          bayarka

• Gość: Aśka Re: jestem ta trzecia IP: *.pai.net.pl 03.04.02, 22:19
      Ceska, a ile lat będziecie wpłacać na to mieszkanie? ;-)
      • Gość: elka Re: jestem ta trzecia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 01:33
        a do dupy to wszystko!!!!!!!Macie rację to kurestwo ,naiwność.Kurwa mać!!!!i
        to wszystko jest też moim udziałem!!!!!
        AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        W kwietniu wyjeżdżam.No ,żeby jeszcze sie dobic to Wam cos powiem.Pozyczyłam
        Mu pieniądze.Obiecał,że będzie oddawał w ratach.Oczywiście,płakał,że nie ma
        pieniędzy i prosił,żebym poczekała.Dowiedziałam się niedawno,że własnie
        wpłacił ostatnia ratę za sprzęt grająćy.W tym miesiacu poprosiłam go o zwrot
        pieniędzy.Powiedział,że tak mu przykro,bo nie ma.I tak mu jest źle kiedy nie
        może mi pomóc.POMÓĆ???!!!!!
        • Gość: sunny Re: jestem ta trzecia IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 05.04.02, 07:37
          Ja nie rozumiem ??? Pomoc ??? nie masz kogos zeby jakos te pieniadze od niego
          odzyskac ?? Co za Swinia !!@$%##$$ Zawsze mozesz mu powiedziec ze jak ci nie
          odda to do sadu pojdziesz !! W kazdym razie przykro mi ze ci sie to stalo na
          swiecie pelno takich facetow pociesze cie tylko i powiem ze w koncu znajdziess
          tego normalnego !! W miedzyczasie znajdz jakis " duzych " kolegow i odwiedz
          go !! Poczekaj tez na rade od bayarki ona ma na pewno cos "madrego " ( ha ha )
          do powiedzenia !! Mowiac powaznie to ona czasami madrze gada ale sie
          przypierdziela jak glupia !!
        • Gość: Tomek Re: jestem ta trzecia IP: *.kozuchow.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 12:05
          Facet mojej żony zrobił to samo. Nawet mu kartę kredytową wyrobiła.
          • Gość: sunny Re: jestem ta trzecia IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 05.04.02, 19:12
            Szkoda mi twojej zony ale dobre w tym wszystkim ze ma teraz ciebie !!! No i
            moje pytanie jak ten problem rozwiazala???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka