Dodaj do ulubionych

budowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10.09.12, 17:40
do sukinkota! powiedzcie mi czemu w tym kraju mozna sasiadom zniszczyc 2 lata prawie, bo sie buduje interes biznesmana. tj. nieruchomosc na sprzedaz. lomot, rzniecie, trzesienie ziemi, borowanie, rzezenie w skali wielkoformatowej, dzien w dzien prawie 700dni /nd i swieta bez wyjatku/ od 7 do 21. oswieccie mnie. bo mam nadzieje, ze jestem tylko ciemnym baranem, i od dawna nie musialam tego cierpiec gdybym wiedziala, ze....
co np.?
Obserwuj wątek
    • clarissa3 Re: budowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.12, 17:49
      Kapitalizm. Rzadzi pieniadz.

Wspolczuje serdecznie! Zatyczki do uszu czas nabyc??
      • quien Re: budowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.12, 17:53
        24 na dobe mam je nosic? w nocy tez musze, bo mam w budynku 3 takie sztuki z cepa wziete, noc nie noc, ktore porozumiewac sie a wielka skale tez, tylko umieja.
        • szaman.ka Re: budowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.12, 18:17
          No, a protestowałaś na etapie uzyskiwania pozwolenia na budowę przez tego inwestora ?
          • quien Re: budowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.12, 18:23
            ta. mieszkasz w pl? toppowinnas wiedziec, ze to tylko fasadowa farsa.
    • kim-ja-jestem Re: budowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.09.12, 12:34
      Hałas to jedno a Twoje nerwy to drugie. To pierwsze przeszkadza Ci, nie pozwala normalnie funkcjonować Twojemu ciału tylko w niewielkim zakresie. To drugie powoduje totalny rozstrój ciała, umysłu i uczuć, to właśnie to drugie nie pozwala normalnie i spokojnie funkcjonować, powoduje stres, niewyspanie, zmęczenie i przede wszsytkim złość.
      Zastanów się nad tym głęboko, co powoduje u Ciebie obecny stan - hałas na zewnątrz czy "hałas" wewnątrz. Na tym polega życie, dziś masz spokój, jutro jesteś w centrum budowy. Zobacz jak ludzie różnie reagują na różne rzeczy, np. na osę, jedni wariują ze strachu przed użądleniem inni zachowują całkowity spokój i pozwalają nawet osie usiąść na nich, bo wiedzą że nic im nie zrobi, tylko powącha, pochodzi i odleci.
      Zastanów się nad tym. Tak bardzo chcesz mieć spokój, że trawisz całą swoją energię by go zachować walcząc (najczęściej w swoim umyśle), ale pewnie będziesz twierdzić że kochasz spokój. Zaobserwój to u siebie. Zobacz jak sama się nakręcasz, jak Twój umysł wciąż o tym rozmyśla, jak się przyzwyczaił do tej myśli, a myśli przychodzą i odchodzą, oczucia przychodza i odchodzą, niedyspozycja ciała przychodzi i odchodzi - wszystko się zmienia. W życiu nie ma stabilizacji, bezpieczeństwa, spokoju które sobie wymyśliliśmy. Czasami chwile zadowolenie, chwilowy ukojenie otrzymujemy, gdy ktoś zgodzi się z nami, powie że mamy rację, ale to nie zmienia nas i naszego nastawienia, to jest jedynie złudne wyobrażenie.
      Wybór należy do Ciebie. Pamiętaj, że każdy ma takie życie jakie chce mieć, tylko czasami nie jest tego świadomy.
      Pozdrawiam z miłością
      • quien Re: budowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.09.12, 13:03
        wowww. dzienkuje za ta newageowa pogadanke i wyrazy milosci.
        wez ja jeszcze strzel tym, ktorzy zbadali twrdymi naukowymi badaniami fizycznymi jak db demoluja fizjologiczne procesy w organizmie.
        nawet jesli siedzialbys i sobie wmawial, ze jestes w najbarzdiej komfortowych dla siebie warunkach.

wiesz co, moze w ramach twojej milosci do mnie, sila swojego umyslu, zaloz im ekrany dzwiekowe. powinna byc pestka dla ciebie.

ps. nie martwia mnie np. zadne owady chodzace po mnie, takze mrowki i pajaki.
        ani gdybym miala rozbic sobie na glowie zgnile jajo.
        wiec czekam tylko na efekty twojej milosci.
    • leda16 Re: budowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.09.12, 06:58
      quien napisała:

. lomot, r
      > zniecie, trzesienie ziemi, borowanie, rzezenie w skali wielkoformatowej, dzien
      > w dzien prawie 700dni /nd i swieta bez wyjatku/ od 7 do 21.

Też buduję dom. Daj mi namiary na tych pracowitych budowlańców, którzy w świątek i piątek harują po 14 godzin dziennie. Może mi się uda ich podkupić. Budujący się i remontujący swoje domy znajomi też będą zachwyceni!
      • quien Re: budowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.12, 16:01
        1000pln na moje konto i wysylam ci dane, o ktore prosisz.
    • 07zglos-sie Re: budowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.09.12, 18:46
      quien napisała: ze jestem tylko ciemnym baranem

raczej glupia owca
    • 5th_element Re: budowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.09.12, 11:29
      gdyby przed 6 i po 22 to kc przewiduje kary. Inaczej jedynie powodztwo cywilne. Nie jestem pewna jednak jak jest ze swietami, policja tez nie podpowie ani inna straz miejska, bo to gamonie są. Poszperaj w przepisach.
    • gocha033 a gdyby to byl dom na potrzeby wlasne 18.09.12, 14:29
      toby mniej rzezilo ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka