charmaine 08.07.04, 00:00 Mam przeogromną potrzebę pogadania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krish Re: Nie śpijcie jeszcze IP: 62.233.233.* 08.07.04, 00:05 wal dopóki sie nie schlam Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Nie śpijcie jeszcze 08.07.04, 00:08 Nie ma co walić. Zawiodłam się. To normalne, kurwa mać. Gdy jestem zła, liczę do czterech, gdy jestem bardzo zła, klnię. Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłam w błędzie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Nie śpijcie jeszcze IP: 62.233.233.* 08.07.04, 00:17 ale na facecie czy zyciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Nie śpijcie jeszcze IP: 62.233.233.* 08.07.04, 00:19 znaczy na facecie. try another one Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Nie śpijcie jeszcze 08.07.04, 00:23 Exactly. There is no sin except stupidity. Oczywiście. Trajnę. Za czas jakiś. Tylko dlaczego jestem taka żałosna? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Nie śpijcie jeszcze 08.07.04, 01:38 Oj, widzę że to poważna sprawa... A czemu myslisz, że jesteś załosna? Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: Nie śpijcie jeszcze 08.07.04, 09:34 Nie zawsze masz rację. Nie zawsze widzisz niebo gwiaździste, czasami jego odbicie w pięknej tafli jeziora. Odpowiedz Link Zgłoś
loqin no dobrze. 08.07.04, 00:07 o 0.00, to muchomory opuszczaja uszy tramwaje zjezdzaja na boczny tor a krakowscy dowcipnisie bawia sie, w najlepsze w swoich piwnicach. wyjdz, spojrz na Niebo i nad Wisla jest Swiatlo. kota podlacz do Twojego akumulatora siersc stanie mu demba. a jutro znowu zlowisz szczescie w paszczy wilka dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: no dobrze. 08.07.04, 00:10 Jak mówi stare krakowskie przysłowie: I nad twoim podwórkiem ptaszek w końcu się zesra. Ale dlaczego nad moim właśnie teraz??? Odpowiedz Link Zgłoś
lune ten ptaszek 08.07.04, 09:15 charmaine napisała: > Jak mówi stare krakowskie przysłowie: I nad twoim podwórkiem ptaszek w końcu się zesra. > > Ale dlaczego nad moim właśnie teraz??? Wiem ze to juz po nastrojach ale TEN PTASZEK :) po prostu musze Charmaine, pomysl - gdyby slonie umialy latac - to dopiero byloby ; Czasem mam wrazenie ze ptaszki umowily sie na moje podworko, co i rusz ktorys. Coz zrobic, oby nie za czesto a jakos to zniose. A w Krakowie to w ogole latwiej by bylo wszystko zniesc :) Wystarczy ze wysiade na krakowskim dworcu, przejde byle uliczka i przenosze sie w zaczarowany swiat. Lune Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: nie spimy 08.07.04, 00:20 Nic się nie stało, z czym nie mozna by żyć. Nie będę wrzeszczeć o własnych słabościach, przecież jestem silną kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: nie spimy IP: 62.233.233.* 08.07.04, 00:24 no no siłaczko, wyluzuj troszke... I co ma - prawdę mówiąc - dziewczyna? Kiepską posadę, trochę pretensji Że tylko czasem chodzi do kina, Bo za sam pokój - połowa pensji. Bilet miesięczny, stołówka w pracy, Listowny kontakt z ojcem i matką. Czasem bywają u niej chłopacy Ale do rana zostają rzadko. Zbiera na płaszczyk, na parę butów, Swetry zamienia czasem z Tereską. W ogóle to ma mało atutów A i te straci gdzieś przed trzydziestką. W piątek dziewczyna parzy herbatę, Robi kanapki w dużej ilości, Nastawia bardzo kiepski adapter I podniecona czeka na gości. Przychodzi Jola, a może Ola, I może Ala i pewnie Lala, Jola ze sklepu, Ola z przedszkola, Ala i Lala są ze szpitala. Mieli przyjść chłopcy, ale nie przyszli, Bez nich też fajnie jest, że o rany, Bo można szczerze wymienić myśli, Z tym, że niewiele jest do wymiany. Dziewczęta ładnie szklanki wymyły Pewnie za tydzień znów się spotkają... Dziewczyna sobie przecina żyły A socjolodzy się zdumiewają. Trzeszczą od listów kąciki porad, Dyskusje mnożą się na ekranie, Ktoś na dziewczynie zrobił doktorat I ktoś wygłosił o niej kazanie. Uspokoiła się już rodzina, I etat dano komu innemu, Nikt nie wspomina: - Była dziewczyna! Nie ma dziewczyny - nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Krish 08.07.04, 00:28 Dziękuję. Zaraz wywieszę ogromny pseudo plakat nad wyrkiem: Nie ma faceta - nie ma problemu. Dziękuję raz jeszcze. Lżej po przeczytaniu. Anonimowość to piękna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: nie spimy 08.07.04, 01:36 charmaine napisała: > Nie będę wrzeszczeć o własnych słabościach, przecież jestem silną kobietą. Toż to definicja słabości! Więc chcesz pogadać o pogodzie? U mnie chłodno i zachmurzenie, lekko wietrznie ale nie pada. ;-) Sorki za opóźnienie, połączenie mi siada ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
anonim_ka Re: Nie śpijcie jeszcze 08.07.04, 01:00 HEJ :))nie mogliscie wczesniej zaprosic .,,,,, ja po 0,00 nie pije zwlaszcza kiedy juz umylam swoj piekny kielek - jestem skapiradlo i szkoda mi pasty na nastepne mycie jedynego zabka . POza tym obawiam sie ze po %%%% bedzie mi sie lozeczko telepac.Spadne i rozbije sobie obliczeeeeeeeeeeee . Lece spac pokim trzezwaaaaaaaaaaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re: Nie śpijcie jeszcze 08.07.04, 02:31 charmaine napisała: > Mam przeogromną potrzebę pogadania. charmaine napisała: > Mam przeogromną potrzebę pogadania. To dokladnie tak jak ja, z tym ze ja mialem okazje wyrwac sie i pogadac w realu. Nie ma to jak taka wlasnie rozmowa - bezposrednia. Kiedy widzisz i slyszysz rozmowce, patrzysz mu w oczy i WIESZ ze rozmawiasz z czlowiekiem, a komp to tylko druty i litery na ekranie. No ale tak doraznie lepsze to niz nic. Jeszcze nigdy o tak poznej porze nie zdarzylo mi sie poznac nowych ludzi a wyglada na to ze to bratnie dusze. Jakie to w sumie dziwne... czasami kogos dlugo sie zna, i za cholere nie mozna sie z nim dogadac, o ile wogole z nim sie gada..., a tu spotykasz kogos po raz pierwszy i odnosisz wrazenie ze znasz go juz wieki... a u Ciebie z tego co widze to chyba juz Ci troche lepiej Charmaine... troche... bo problem jakis nadal masz pogadaj z kims o tym ale najlepiej w realu moze ktos Ci cos doradzi moze pomoze pocieszy... a ja? mowie Ci dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Nie śpijcie jeszcze 08.07.04, 03:12 ten_sam napisał: > Nie ma to jak taka wlasnie rozmowa - bezposrednia. Nie. Czasem lepiej nie widzieć reakcji na to co i jak się mówi... Czasem łatwiej się wygadać w internecie niż na żywo. Szczególnie gdy się jest "silną kobietą nie okazującą słabości" ;-). Też dobranoc :-) Odpowiedz Link Zgłoś