fnoll 21.07.04, 22:37 unklundu! derovis abha korodalete baribas fenek ot es kalaehurtyw, del erbet sajekki etle bekene suf. bedelok? manaketahu! urg fnoll Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: neswędki okuśne IP: *.unl.edu 21.07.04, 22:40 mysle, ze to juz koncowka z Toba , buahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: fnoll 21.07.04, 22:50 tak coś czułem, że ten dar mówienia językami jest do bani... jak już coś się trafi, to tylko wymarły! i jak tu wołać na puszczy, gdy zamiast puszczy parking? Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: fnoll 21.07.04, 22:54 na parkingu tyle możliwości przesiadki... Zmieniasz kolot, kształt, miejsce, typ jazdy...ojej, tyle mozliwości... Ja uwielbiam parkingi ale tylko ogromne i o zmroku oświetlone trochę...w światełka radyjka i muzyczka...czad... Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: fnoll 21.07.04, 23:04 przesiadka, wysiadka, panowie - odsiadka rzekł młody do starego szpaka (oba w klatce): co się, durny, marzesz? a parkingowy na to: pan sam zejdzie, czy mam wezwać policję? ech, w rzope jobana rzyzń suka zasrana... a ksiądz w kółko: chwalmy pana tymczasem szrek dokonał śmiałego rozrachunku z naturą szołbizu ITD. ITD. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: fnoll 21.07.04, 23:12 chodźmy na przełaj! co tam amstaffy i rottbojlery... co tam po oczach halogen... co tam ochrona... no, co tam? Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: fnoll 21.07.04, 23:27 poznaj swój kraj Nie wylogowuj się - to Polska właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: fnoll 21.07.04, 23:33 polska? polska? dajże spokój! to sen jakiś obłąkanego rycerza niepokalanej, mara z dziadów pieczary, dar młodzieży - kamień bravo popcorn! viva fakt! Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: fnoll 21.07.04, 23:37 super express, biała lokomotywa... i tak wszystkie drogi prowadzą do Mrągowa... hey Mazury, jak wy cudne gdzie jest taki drugi kraj... drugi, drugi...?...Amsterdam...? Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: fnoll 21.07.04, 23:40 Amstel? piłem w Grecji... a mówił dziadzio: nie mieszaj krajobrazów, nie myl perspektyw ale - one same! powiał wiatr i... BACH! wypadły z ram Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: fnoll 21.07.04, 23:45 A planety szaleją, szaleją, szaleją się smieją się śmieją... Chyba kupię sobie Helikopter i popiję porterem Ach jak bosko jest w Buenos z żyrafą... Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Wszystko bylo, uroburos 21.07.04, 22:59 www.biuroliterackie.pl/przystan/czytaj.php?site=100&co=txt_0006 Tylko, ze ona to przetlumaczyla, zla poetka urg bente, zet Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: Wszystko bylo, uroburos 21.07.04, 23:10 dzięki za linkę ziemiomorze, właśnie takiej mi brakowało do mojego neuronoplanu teraz włożę palce w te literki i ugniotę jak ciasto :) Odpowiedz Link Zgłoś