Dodaj do ulubionych

Spis psychologów na forum gazeta.pl

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 16:04
Wpiszcie się tutaj kochani zawodowcy. Ciekaw jestem ilu nas tu jest. Podajcie
też rok, w którym opuściliście mury Waszych szacownych uczelni jako absolwenci.
Ja będę pierwszy na liście. Rocznik 1996. Kto następny?
Obserwuj wątek
    • Gość: karol Re: Spis psychologów na forum gazeta.pl IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 16:55
      Slyszalem ze wkrotce spis powszechny ale ze chcesz spisywac psychologow. A po
      co ? Tu na forum kazdy jest tym kim chce.Moze jeszcze nr dyplomu Ci podac? Moja
      droga, urok i terapeutyczna wartosc tego forum to chwilami udawanie kogos kim
      sie nie jest. ja np. moge udawac psychologa rocznik 2001 zeby Ci zrobic
      przyjemnosc.A moze spiszemy tu i inne zawody, co Wy na to?
      • czarodziejka Re: Spis psychologów na forum gazeta.pl 24.03.02, 17:00
        karol napisał(a):
        > A moze spiszemy tu i inne zawody, co Wy na to?

jasne, zacznijmy od zawodow nie-zwiazanych scisle z psychologia: np. gospodyni
        domowa, taksowkarz, kwiaciarka, kucharz
        hihi
        ;o)))

• Gość: kasia28 Re: Spis psychologów na forum gazeta.pl IP: *.atol.com.pl 24.03.02, 17:05
          Ja jestem sprzataczką z długoletnim stażem, doświadczona, dwa języki: polski
          i "mielenie ozorem", bardzo dobra znajomośc obsługi miotły i ścierki, dobrze
          zorganizowana i wytrzyamła, życzliwa dla wszystkich, porad udzielam za darmo:)

Pozdrawiam wszystkie sprzataczki:)))))

P.S. No tak, teraz to już nikt czytac moich postów nie będzie:(
          • Gość: wredna Re: Spis kobiet pracujacych... do Kasi28 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 17:46
            Gość portalu: kasia28 napisał(a):

> Ja jestem sprzataczką z długoletnim stażem, doświadczona, dwa języki: polski
            > i "mielenie ozorem", bardzo dobra znajomośc obsługi miotły i ścierki, dobrze
            > zorganizowana i wytrzyamła, życzliwa dla wszystkich, porad udzielam za darmo:)
            >
            > Pozdrawiam wszystkie sprzataczki:)))))
            >
            > P.S. No tak, teraz to już nikt czytac moich postów nie będzie:(

Szanowna kolezanko po fachu

nie lam sie tak bardzo, teraz ten nasz zawod wyuczony nazywa sie madrze
            "Konserwator powierzchni poziomych"!

Mam nadzieje , ze choc troche Cie to dowartosciuje...
            My, kobiety czynu, musimy sie trzymac razem...:)))

A czytac Cie bede, bo i tak nie mam innego wyjscia...hihihi

wredna z zamilowaniem do czystosci
            • czarodziejka .............. wredna 24.03.02, 21:50
              wredna napisał(a):
              > teraz ten nasz zawod wyuczony nazywa sie madrze
              > "Konserwator powierzchni poziomych"!

PIEEEEEEEKNEEEEEEEEEE ;o))))))
              dzieki ;o))
          • Gość: Ewa Re: PRECZ Z PSYCHOLOGAMI I PSYCHIATRAMI IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.03.02, 23:37
            Kasiu masz u mnie duzy plus za poczucie humoru, no i moze jeszcze cie i o rozne
            porady bede prosic w przyszlosci. Nie lubie zawodowych psychologow i
            psychiatrow, bo oni uwazaja ze wszyscy inni to wariaci w mniejszym lub wiekszym
            stopniu.
            • Gość: Sławek Re: PRECZ Z PSYCHOLOGAMI I PSYCHIATRAMI IP: 213.186.93.* 24.03.02, 23:44
              Łojezu ! Przywalić psychologom na forum "psychologia".
              To się nazywa wsadzić kij w mrowisko !!
              :-)
            • czarodziejka Re: PRECZ Z ........ do Ewy 25.03.02, 00:43
              Ewa napisał(a):
              > Nie lubie zawodowych psychologow i psychiatrow, bo oni uwazaja ze wszyscy inni
              > to wariaci w mniejszym lub wiekszym stopniu.

czy wszyscy psycholodzy i psychiatrzy sa tacy sami?
              pewnie nauczyciele tez
              i taksowkarze ...

ps. ja lubie LUDZI ;o) niektorych psychologow tez ;o)

• Gość: Ewa Re: APEL DO PSYCHOLOGOW IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.03.02, 18:09
                Zawsze i wszedzie sa wyjatki, co nie zmienia jednak faktu, ze ma tu miejsce "
                skrzywienie zawodowe" o ktorym wspomnialam. Chcialabym spotkac zyczliwego
                psychologa, ktory staralby sie pomoc w rozwiazaniu problemu, a nie tylko
                przypiac jakas potworna latke, od ktorej trudno jest sie czlowiekowi odczepic
                czesto do konca zycia. Korzystajac wiec z tej okazji zwracam sie do was drodzy
                psychologowie: BADZCIE BARDZIEJ LUDZCY I ZYCZLIWI DLA SWOICH KLIENTOW. Nie
                robcie machinalnie wszystkich tych testow i kwestionariuszy z milionami pytan w
                kolko sie powtarzajacymi. Zobaczcie najpierw czlowieka, a dopiero pozniej go
                meczcie testami. I bardzo prosze jeszcze o jedno, nie przypinajcie tych latek
                jesli nie jestescie tego pewni i nie macie zamiaru czlowiekowi pomoc w zaden
                sposob. Ta metoda tylko pogarszacie sytuacje. Tego ludziom nie potrzeba.
                • czarodziejka Re: APEL DO PSYCHOLOGOW 25.03.02, 20:09
                  Ewa napisał(a):
                  > Chcialabym spotkac zyczliwego psychologa,
                  > ktory staralby sie pomoc w rozwiazaniu problemu, a nie tylko
                  > przypiac jakas potworna latke, od ktorej trudno jest sie czlowiekowi odczepic
                  > czesto do konca zycia.

------->
                  mialam szczescie poznac osobiscie dwoch takich psychologow - psychoterapeutow
                  mysle, ze uogolniasz ...
                  o czym napisalam we wczesniejszym do ciebie poscie

ps. ja psychologiem nie jestem
                  • Gość: Ewa Re: APEL DO PSYCHOLOGOW , DO CZARODZIEJKI IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.03.02, 18:20
                    Jesli ty spotkalas dwoch dobrych psychologow to nie znaczy ze wszyscy pozostali
                    sa rowniez dobrzy ( nie twierdze ,ze wszyscy pozostali sa zli), to byloby chyba
                    wlasnie to uogolnienie o ktorym wspomnialas. Mysle, ze moja uwaga wlasciwie
                    potraktowana i przemyslana przez profesjonalistow z tej branzy moglaby pomoc
                    niejednemu klientowi.
                    • Gość: Paablo Re: APEL DO PSYCHOLOGOW PYTANIA PSYCHOLOGA DO EWY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 19:36
                      Ilu psychologów spotkałaś? Ilu wśród nich było psychoterapeutów? Jakie szkoły
                      (czyli koncepcje) reprezentowali? Jest bardzo dużo różnych koncepcji
                      terapeutycznych - od "testujących" do takich, które koncentrują się na
                      przeżyciach i nie ma mowy o testach. A może spotykałaś po prostu badaczy,
                      naukowców, którzy używali do swoich celów testów? Proszę o odpowiedź.
      • Gość: Paablo Re: Spis psychologów na forum gazeta.pl IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 22:49
        BARAN
        • czarodziejka Paablo ? 24.03.02, 22:52
          Paablo napisał(a):
          > BARAN

rozumiem, ze wypowiadasz sie jako zawodowy psycholog?

• Gość: Paablo Re: Paablo ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 22:56
            Źle rozumiesz. Jestem przede wszystkim Paablem, psycholog to tylko mój zawód.
            Poza tym jest niedziela, późny wieczór - nie wymagaj ode mnie abym teraz był w
            pracy.
            • czarodziejka Re: Paablo ? 24.03.02, 22:58
              Paablo napisał(a):
              > Źle rozumiesz. Jestem przede wszystkim Paablem, psycholog to tylko mój zawód.
              > Poza tym jest niedziela, późny wieczór - nie wymagaj ode mnie abym teraz był w
              > pracy.

nie wymagam, zebys byl w pracy
              ale sam sie okresliles jako psycholog, a ten nie powinien obrazac ludzi w zadnych
              okolicznosciach, swiatek piatek czy niedziela ...
              a moze sie myle?

a propos: kto baran? bo nie sprecyzowales
              • Gość: Paablo Re: Paablo ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 23:04
                Popatrz na "drzewko" - to była odpowiedź na list Karola. Czy dobrze
                zrozumiałem? Psycholog prywatnie (oczywiście nie w pracy) nie może na nikogo
                powiedzieć BARAN?? Z racji mojego zawodu jestem powołany do świętości?
                • czarodziejka Re: Paablo ? 25.03.02, 00:40
                  Paablo napisał(a):
                  > Czy dobrze zrozumiałem? Psycholog prywatnie (oczywiście nie w pracy) nie może
                  > na nikogo powiedzieć BARAN??

myslalam, ze psycholog posluguje sie innym zestawem slow na okreslanie pewnych
                  zachowan
                  ale moze znowu sie myle?

• Gość: Paablo Re: Paablo ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 19:23
                    Znowu się mylisz. Podam przykład lekarza - jeżeli boli go głowa, to musi
                    koniecznie powiedzieć (np. do żony) "mam podwyższone ciśnienie śródczaszkowe" a
                    nie po prostu "łeb mi pęka"?
    • Gość: Pastwa Spis psychologów na forum gazeta.pl IP: 172.17.15.* 24.03.02, 17:25
      Potem się niektórzy ludzie dziwią, że zakładający wątek przestaje się nim
      interesować.

sorry Paablo, że nie w temat moje pismo.
      • czarodziejka Pastwo ? 24.03.02, 17:36
        Pastwa napisał(a):
        > Potem się niektórzy ludzie dziwią, że zakładający wątek przestaje się nim
        > interesować.

Pastwo ?
        cos sugerujesz? i komu?
        hm
        nie rozumiem ;o(
        • Gość: Pastwa Re: czarodziejko IP: 172.17.15.* 24.03.02, 17:40
          Odpowiem Ci w wątku "Nie na temat..."

ps. ale nieco później, teraz muszę wyjść....
    • Gość: karol Re: Do Paablo.. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 23:18
      Aleś mnie rozśmieszyl,dzieki! Jestem faktycznie astrologicznym Baranem.To ty
      tez jasnowidz? A poza tym widzisz ilu Ci sie psychologow wpisalo? Nawet
      kochany fnoll sie nie odwazyl.
      • Gość: wredna Re: ...och karol... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 10:12
        > Nawet kochany fnoll sie nie odwazyl.

nie cieszylabym sie tak na Twoim miejscu, fnoll nie zawiedzie...wiem to, na
        pewno juz stroszy swoje " psychologiczne " piorka

wredna
      • Gość: Paablo Re: Do Paablo.. satysfakcja karolka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 19:39
        No widzisz...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka