jamelia 25.03.02, 18:26 W jaki sposób wychowywaliscie swoich rodziców - czy jestescie tego swiadomi?. Co odczuwaliscie w przypadku kiedy to Wy - dzieci musieliscie być bardziej dojrzali? Jak teraz oceniacie takie doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sławek Re: Rodzice swoich rodziców IP: 172.16.10.* 25.03.02, 18:46 Od paru lat prowadzę proces wychowywania mojej matki ze szczególnym naciskiem na tolerancję i poszanowanie mojej prywatności. Bezskutecznie. Myślę, że ludzie starsi w wiekszości są niereformowalni. Bez złej woli z ich strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Rodzice swoich rodziców IP: 62.233.139.* 25.03.02, 19:02 Podjales sie herkulesowego zadania Slawku. Ja nawet nie prowadze takiej nauki. Ale moge odwrocic pytanie - jako rodzic wiem ze jestem wychowywany przez moje dzieci - male jeszcze i nieswiadome tego, ale jednak wplywaja na moja postawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Rodzice swoich rodziców IP: 172.16.10.* 25.03.02, 20:17 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Podjales sie herkulesowego zadania Slawku. Ja nawet nie prowadze takiej nauki. > Ale moge odwrocic pytanie - jako rodzic wiem ze jestem wychowywany przez moje > dzieci - male jeszcze i nieswiadome tego, ale jednak wplywaja na moja postawe Tak, to pewnie jest istota problemu. I tak za późno zacząłem. Twoje dzieci będą miały z ciebie pociechę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jamelia Re: Rodzice swoich rodziców 25.03.02, 19:15 Trochę optymizmu :-) jamelia Odpowiedz Link Zgłoś