Dodaj do ulubionych

Rodzice swoich rodziców

25.03.02, 18:26
W jaki sposób wychowywaliscie swoich rodziców - czy jestescie tego swiadomi?. Co odczuwaliscie w
przypadku kiedy to Wy - dzieci musieliscie być bardziej dojrzali? Jak teraz oceniacie takie doswiadczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Sławek Re: Rodzice swoich rodziców IP: 172.16.10.* 25.03.02, 18:46
      Od paru lat prowadzę proces wychowywania mojej matki ze szczególnym naciskiem
      na tolerancję i poszanowanie mojej prywatności. Bezskutecznie. Myślę, że
      ludzie starsi w wiekszości są niereformowalni. Bez złej woli z ich strony.
      • Gość: frisky2 Re: Rodzice swoich rodziców IP: 62.233.139.* 25.03.02, 19:02
        Podjales sie herkulesowego zadania Slawku. Ja nawet nie prowadze takiej nauki.
        Ale moge odwrocic pytanie - jako rodzic wiem ze jestem wychowywany przez moje
        dzieci - male jeszcze i nieswiadome tego, ale jednak wplywaja na moja postawe
        • Gość: Sławek Re: Rodzice swoich rodziców IP: 172.16.10.* 25.03.02, 20:17
          Gość portalu: frisky2 napisał(a):

> Podjales sie herkulesowego zadania Slawku. Ja nawet nie prowadze takiej nauki.
          > Ale moge odwrocic pytanie - jako rodzic wiem ze jestem wychowywany przez moje
          > dzieci - male jeszcze i nieswiadome tego, ale jednak wplywaja na moja postawe

Tak, to pewnie jest istota problemu. I tak za późno zacząłem. Twoje dzieci będą
          miały z ciebie pociechę :-)
      • jamelia Re: Rodzice swoich rodziców 25.03.02, 19:15
        Trochę optymizmu :-)

jamelia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka