komandos57 03.08.04, 00:59 Kochanie,kidy naprawde Cie potrzebuje,Ty zostawiasz mnie na PASTWE losu.Kiedy przytulenie sie do Twoich slicznych piersi moze pomoc mi AZ tak bardzo.MYSLEWIECJESTEM tu i licze na Twoja pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 Re: Kochana Procesoreczko. 03.08.04, 01:10 komandos57 napisał: > Kochanie,kiedy naprawde Cie potrzebuje,Ty zostawiasz mnie na PASTWE losu.Kiedy > przytulenie sie do Twoich slicznych piersi moze pomoc mi AZ tak > bardzo.MYSLEWIECJESTEM tu i licze na Twoja pomoc. Nawet JAN ktory ma SERCE jest SERDECZNY,i udostepni mi zwoj ZLEWOZMYWAK bym mogl sie porzadnie wyhaftowac po wipiciu kawy MOCCA.Jak bedziesz Ta_ka zla to juz do Ciebie nigdy zadnej BUKFY nie napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Kochana Procesoreczko. 03.08.04, 01:20 komandos57 napisał: > komandos57 napisał: > > > Kochanie,kiedy naprawde Cie potrzebuje,Ty zostawiasz mnie na PASTWE > losu.Kiedy > > przytulenie sie do Twoich slicznych piersi moze pomoc mi AZ tak > > bardzo.MYSLEWIECJESTEM tu i licze na Twoja pomoc. > Nawet JAN ktory ma SERCE jest SERDECZNY,i udostepni mi zwoj ZLEWOZMYWAK bym > mogl sie porzadnie wyhaftowac po wipiciu kawy MOCCA.Jak bedziesz Ta_ka zla to > juz do Ciebie nigdy zadnej BUKFY nie napisze. IMAGINE.....jezeli zwlekac bedziesz do LUTEGO to milosc bedzie niczym STALBETON .Wtedy juz nic nie wyPROCESORujesz.AZ,Ty jestes bezwzgladna. Odpowiedz Link Zgłoś