fioletowoczarna 24.09.13, 20:26 Napiszcie co dla was oznacza pocałunek? Czy jest to wyrażenie jakiś uczuć,wstęp do sexu czy tylko chobby?:> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropidlo5 Re: pocałunek 24.09.13, 20:38 fioletowoczarna napisała: > Napiszcie co dla was oznacza pocałunek? > Czy jest to wyrażenie jakiś uczuć,wstęp do sexu czy tylko chobby?:> Chobby (czyt. czobi) :D Pocalunek to wstep do seksu albo substytut seksu, zakladam ze mowisz o takim bardziej glebokim, bo taki cmok na misia to raczej kojarzy mi sie z klujacymi wasami wujkow albo szminka ciotek:) Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowoczarna Re: pocałunek 24.09.13, 20:43 kropidlo5 > > Pocalunek to wstep do seksu albo substytut seksu, zakladam ze mowisz o takim ba > rdziej glebokim, bo taki cmok na misia to raczej kojarzy mi sie z klujacymi was > ami wujkow albo szminka ciotek:) chodzi mi o taki mega głęboki pocałunek;) nie rozumiem tylko jak pocałunek może być substytutem seksu? Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: pocałunek 24.09.13, 21:54 Bez przesady, element, nie substytut , zwłaszcza z penetracją. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: pocałunek 30.09.13, 23:23 zawsze caluje zanim pojde po kartofle do sklepu, wiec to swego rodzaju spozywcza aberacja... Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: pocałunek 01.10.13, 08:26 w fazie posthiperseksualnej , to prawie nic. przydaje się , ale trudno mi powiedzieć do czego. Odpowiedz Link Zgłoś