hansii 12.10.13, 18:46 Dusza ciagnie czlowieka do nieba... a d... do ziemi. - czy ktos wie, jak ten dysonans rozwiazac ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwi.4 Re: mam problem ze szpagatem... 12.10.13, 20:07 Ja od tygodnia czuję tylko ściąganie w dół. Więc ci nic nie pomogę, nie doradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
malwi.4 Re: mam problem ze szpagatem... 13.10.13, 06:06 Może naucz się doceniać życie na ziemi, bo i tak przyjdzie ci spaść (grawitacja). Życie w niebie to iluzja, która kiedyś się kończy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk2 Re: mam problem ze szpagatem... 12.10.13, 21:34 jest taka piosenka Dźemu - z leitmotivem -"w życiu ważne sa tylko chwile"..i tak to jest wg mnie z ta syntezą boskości i ziemskości w naszym zyciu.To jest tak jak z syntezą jadrową -trwa ułamek sekundy i rozpie... wszystko na dlugi czas:) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: mam problem ze szpagatem... 13.10.13, 09:03 hansii napisał: > Dusza ciagnie czlowieka do nieba... > a d... do ziemi. > - czy ktos wie, jak ten dysonans rozwiazac ? Więcej elastyczności.. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: mam problem ze szpagatem... 13.10.13, 11:12 hans moze zrób tour de niederpolenlanden , zahacz o chorzów, bytom, gliwice. może coś takiego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
hansii to zes mi narobil smaku... 13.10.13, 17:39 paco_lopez napisał: > hans moze zrób tour de niederpolenlanden , zahacz o chorzów, bytom, gliwice. może coś takiego ?? to zes mi narobil smaku... tyle, ze dla mnie Niederpolen (jak i Niedersachsen np.) to raczej te landy nad Morzem... Bylem wlasnie i... Poznalem kobiete piekielnej urody i piekielnego Intelektu... - i taka (nie dziwota) komornikiem zostala... Potrafi faceta rozebrac do naga - bez mrugniecia okiem. A z taka to chcialoby sie do nieba - a nie nago do przytulku dla bezdomnych... I stond mnie ta refleksja naszla - o rozbracie miedzy dusza, a d... Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: to zes mi narobil smaku... 13.10.13, 19:08 w niederpolen piękną kobietę poznałeś ????? no to ty masz farta człowieku. moje gratulacje. ja w przyszłym tygodniu robie runde do warszau - niderostpolen - niderwestpolen - warszau. nudno mi już w chałupie. Odpowiedz Link Zgłoś
1lapaz Re: mam problem ze szpagatem... 15.10.13, 08:33 > Dusza ciagnie czlowieka do nieba... > > a d... do ziemi. > > - czy ktos wie, jak ten dysonans rozwiazac ? przestać mysleć o doopię Odpowiedz Link Zgłoś
hansii wykluczone. 15.10.13, 09:19 1lapaz napisała: > przestać mysleć o doopię wykluczone. trza cos (przyjemnego) robic w czasie pobytu na tej Planecie. w Polityke nie ide - bo to jeszcze wieksze barachlo. pozostaje uprawianie ogrodka. ale to moze dopiero na emeryturze ? Odpowiedz Link Zgłoś