Dodaj do ulubionych

Trudność w podejmowaniu decyzji

06.12.13, 13:19
Hey
Mam trudności w podejmowaniu decyzji, czasem ciężko mi podjąć decyzje ważne dla mnie mało tego nie umiem zaryzykować. Ciągle się boje ciągle czuje się jak złodziej. Jestem ciągle przewrażliwiony oraz ciągle badam i zadaje 1000 pytań czasem potrzebnych czasem nie.
Wiele osób mi mówi spokojnie,spokojnie-wyluzuj, wyluzuj-bez stresów.

Poza tym jestem za miły, nie roszczeniowy cały czas tylko głową potakuje.
Jak to zmienić
Pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • clarissa3 Re: Trudność w podejmowaniu decyzji 06.12.13, 13:34
      moze przebadaj testosteron - i podreguluj jesli malo.
      • ankaskakanka14 Re: Trudność w podejmowaniu decyzji 06.12.13, 13:57
        clarissa3 napisała:

> moze przebadaj testosteron - i podreguluj jesli malo.

hi hi dobre :))
        • clarissa3 Re: Trudność w podejmowaniu decyzji 06.12.13, 14:09
          zadne hi hi! Hormony to b.wazna sprawa - a podobne do tego co nam kolega opisal w menopauzie mnie dopadlo i dlatego skojarzylam.
          • nvv Re: Trudność w podejmowaniu decyzji 06.12.13, 14:25
            > [...] w menopauzie mnie dopadlo [...]

:o

Testosteron faktycznie autorowi wątku mógłby pomóc, zwiększa pewność siebie, ale jest też wynikiem pewności siebie, ćwiczeń fizycznych, niskiego poziomu tłuszczu, a wysokiej masy mięśni.

Podsumowałbym słowami: bądź facetem, zadbaj o siebie, przełamuj swój strach.

Przewrażliwienie i trudności w podejmowaniu decyzji zostawmy kobietom. :>
    • g4l Re: Trudność w podejmowaniu decyzji 06.12.13, 14:09
      Jeśli boisz się skutków podejmowanych przez siebie decyzji to tak, jakbyś bał się życia...

Trochę więcej pewności siebie i praca nad własnym zdaniem, a będzie lepiej :)
      • ankaskakanka14 Re: Trudność w podejmowaniu decyzji 06.12.13, 14:21
        było hi hi bo faktycznie hormony maja wpływ na nasze życie - wiem o tym bo miewam czas przed miesiączkowy :))) hmm jeżeli zabrzmiało to napastliwie? lub może zbyt mało poważnie potraktowałam to sorry
    • aqua48 Re: Trudność w podejmowaniu decyzji 06.12.13, 14:54
      hmmm11 napisał:

> Poza tym jestem za miły, nie roszczeniowy cały czas tylko głową potakuje.
      > Jak to zmienić

Kup sobie kołnierz ortopedyczny i załóż, jak będziesz chciał potaknąć, to on Cię przyhamuje. Po trzech miesiącach jak już sobie wyrobisz nawyk kręcenia głową w odpowiedzi tylko na prawo i lewo kołnierz możesz odsprzedać na allegro.
    • szaman.ka Re: Trudność w podejmowaniu decyzji 06.12.13, 16:46
      A jakie relacje miałeś z rodzicami i kolegami w szkole?Jak to wyglądało?
      • hmmm11 Re: Trudność w podejmowaniu decyzji 08.12.13, 14:39
        Rodzice dziś nie ma żadnych relacji tylko wymagali i bez względu na rezultat wszystko byli lepsi , ciągłe porównani . a koledzy to wykorzystywali ...
        podczas LO i Studiów miałem swoją wersję Hikikomori .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka