Dodaj do ulubionych

Pijany jestem

15.12.13, 20:14
Obserwuj wątek
    • dinqdong Re: Pijany jestem 15.12.13, 20:24
      o kurde, dobrze ze mi przypomniales, bo ja jeszcze nic nie wprowadzilem do systemu a to juz pozno sie robi...alez te forumowanie czasu zabiera, nawet na drinka nie ma czasu...
    • shachar Re: Pijany jestem 15.12.13, 20:41
      nie przejmuj sie, tu wiekszosc na bani :-)
    • genderless skad wiesz? 15.12.13, 20:42
      lutsyfer napisal:

> Re: Pijany jestem

Ja jednynie postrzegam, ze mi sie druga butelka skonczyla. Ale to tylko dlatego, ze one takie male.

Ja bardziej upajam sie rzeczywistoscia.
      • dinqdong Re: skad wiesz? 15.12.13, 21:07
        oj nie, nie upajaj sie rzeczywistoscia, bo przyjdzie taki moment ze to przestanie byc smieszne...na to nie ma silnych.
        • genderless Re: skad wiesz? 15.12.13, 22:05
          dinqdong napisał:

> bo przyjdzie taki moment

Ten moment mam juz dawno za soba. Pielegnuje w sobie sado-masochistyczne ciagoty.

Mnie bawi to, ze swiat zupelnie nie jest smieszny. A wlasciwie bawi mnie to jak wielu tego zupelnie nie widzi. Widza co chca.
      • szaman.ka Re: skad wiesz? 15.12.13, 22:40
        A Ty to tak sam opróżniasz te butelki?
        • lutsyfer Re: skad wiesz? 15.12.13, 23:00
          Z zona jak mi sie sni, a jak jestes szamanka to wroc mi zone
        • genderless trzeba sie umiec szanowac 16.12.13, 18:01
          szaman.ka napisała:

> A Ty to tak sam opróżniasz te butelki?

Pijam jedynie z najlepszymi, czyli do lustra. W trakcie picia przybywa nas. Towarzyski jestem.

W trakcie mojego zycia znacznie sie zmienil model picia w towarzystwie. Wspolczesnie jest atowarzyski. Ja mam sie spotykac aby zrobic przyjemnosc innym. Oni spotykaja sie aby oni mieli przyjemnosc. Na oko oceniam, ze na jedno posiedzenie wypijam wspolczesnie ze 4 razy mniej procentow. To okazuje sie iloscia nadmierna. Totez pije tyle ile zolza "pies ogrodnika" lub wcale. Z byle kim nie warto pijac.

Naukowcy ostatnio wyjawili, ze depresja skraca telomery czyli zycie. Sufrazystki z Armii Zbawienia dbaja o skracanie telomerow chlopom aby dluzej cieszyc sie zyciem wesolej wdowki.
    • genderless gwiazda zaranna, Wenus jest rodzaju zenskiego 15.12.13, 20:44
      Lucyfer to bogini, ktora V komumna Belzebuba z Watykanu sadzi, ze stracila z piedestalu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka