Dodaj do ulubionych

Cud mazenstwa

17.01.14, 13:04
Witam, chcialam sie podzielic z wami zaletami wynikajacymi z malzenstwa. Wyszlam za maz dosc pozno, bo po 30. Nigdy nie zapomne momentu zakupu obraczki zlotej, czulam sie wtedy taka wyjatkowa, mialam wrazenie, ze zazdroszcza mi wszyscy, wystawialam prawa dlon, zeby wszyscy patrzyli. Jakie to cudowne, gdy maz budzi mnie o 5 nad ranem i krzyczy KAWA, ja wstaje na rowne nogi i gonie do ekspresu. Moje kochanie wypija kawe, po czym alarmuje BASIA ZMYWANIE, ja grzecznie biegne do zlewu i zmywam. Nigdy nie pieklam ciast, ani ciastek, ale teraz to co innego. Nauczylam sie piec specjalnie dla mojego meza, ktorego tak bardzo kocham. Nie moge jednak zniesc, ze pracuje czasem z innymi kobietami, ale zalatwilam sprawe, kazda z ktora pracuje w momencie pracy ma tak samo na imie jak ja, dlatego nie wypowiada imion innych kobiet, na jego ustach jest tylko moje imie. Czuje sie taka wyrozniona, ze mam meza. Ochhh
Obserwuj wątek
    • hansii barbaska... 17.01.14, 14:02
      baska, popracujesz troche w barze, upijesz sie , pojdziesz do lozka z jakim klientem
      i Ci ta zacma przejdzie.

think pink :)
      • barbasia279 Re: barbaska... 17.01.14, 14:16
        hansii napisał:

> baska, popracujesz troche w barze, upijesz sie , pojdziesz do lozka z jakim klientem
        > i Ci ta zacma przejdzie.

Nie bede pracowala w barze, bo za bardzo jestem wyksztalcona i nigdy mi ta zacma nie przejdzie. To MOJ MAZ i go kocham, wiem jak inne mi zazdroszcza. Wiekszosc w moim obecnym wieku po rozwodach, albo zyja z konkubentami, a ja mam meza, rozumiesz MEZA. Maz uwielbia gdy ubieram fartuszek i ide do kuchni, to go podnieca a ja juz sie tak wprawilam, ze dostaje orgazmu, gdy stoje z mikserem przygotowujac dla mojego ukochanego ciasto. I dla jasnosci pracuje w telewizji, moj maz jest taki ze mnie dumny, jestem ladna, zadbana, mam piekna figure, chodzimy do dzis po miescie trzymajac sie za rece niczym golabeczki.

> think pink :)
        • barbasia279 Re: barbaska... 17.01.14, 14:17
          Co miales na mysli piszac think pink?
          • hansii Re: barbaska... 17.01.14, 15:18
            barbasia279 napisała:
            > Co miales na mysli piszac think pink?

no to, ze bedzie dobrze, ze ta zacma ci przejdzie.
            skoro pracujesz w TiVi, to tam tylu sympatycznych rezyserow.
            napewno ktoremus dasz sie uwiesc.

wszystko co dobre - dopiero przed toba :)
    • brygada_ww Re: Cud mazenstwa 17.01.14, 14:49
      Burke juz ubralas Barbasiu, czy jeszcze nie?
    • malwi.4 Re: Cud mazenstwa 17.01.14, 14:50
      Lepiej Ci??
      • malwi.4 Re: Cud mazenstwa 17.01.14, 15:01
        mam małe dziecko i też muszę uważać, by nie przenosić na niego negatywnych emocji od osoby, która koniecznie chce mi dopierd.olić nie znając mnie, mojego życia i moich problemów!!!!!
        • malwi.4 Re: Cud mazenstwa 17.01.14, 15:25
          I jeszcze coś. Orgazmów przy mikserze nie dostaję, kawy nie pijam. A ciasto w rzeczywistości piekę bardzo rzadko, bo tylko jedno bez zakalca mi wychodzi, ot kompletne beztalencie w kuchni jestem. A Tobie szczerze orgazmów życzę.
        • brygada_ww Re: Cud mazenstwa 17.01.14, 18:27
          malwi.4 napisała:

> mam małe dziecko i też muszę uważać, by nie przenosić na niego negatywnych emoc
          > ji od osoby, która koniecznie chce mi dopierd.olić nie znając mnie, mojego życi
          > a i moich problemów!!!!!

Skoro faktycznie ten trollowski watek byl skierowany do Ciebie, to musisz w takim razie bardziej uwazac na kolegow z pracy meza, lub na grono osob, z ktorymi jestes w kontakcie. Ja myslalam, ze to trolling w odpowiedzi na trolling Egzystencjalki. Powtorze za Jaskiem Wedrowniczkiem, zbyt wiele przyjmujesz do siebie, brak Ci dystansu do rzeczywistosci forumowej i do samej sieie. Jezeli na dziecku odreagowujesz to, co przeczytasz na forum, to nie najlepiej z Toba, trening asertywnosci i kontroli emocji by sie przydal. A jezeli to prawda, ze pracujesz w TV, to przeciez musisz umiec te emocje kontrolowac. Jeszcze raz, wiecej dystansu.
          • malwi.4 Re: Cud mazenstwa 17.01.14, 18:38
            zostaw proszę, moją Rodzinę w spokoju
            • brygada_ww Re: Cud mazenstwa 17.01.14, 18:41
              malwi.4 napisała:

> zostaw proszę, moją Rodzinę w spokoju

To jakies wierutne nieporozumienie, co ja robie Twojej rodzinie?
            • mona.blue Re: Cud mazenstwa 17.01.14, 18:59
              Daj spokój Malwi, nie widzisz że ktoś Ci po prostu zazdrości?
              • brygada_ww Re: Cud mazenstwa 17.01.14, 19:10
                mona.blue napisała:

> Daj spokój Malwi, nie widzisz że ktoś Ci po prostu zazdrości?

To moze niech sie na spokojnie zastanowi kto jej zazdrosci i czego, bo celuje do mnie i trafia, jak kula w plot. Ja akurat podobnie, jak i Anka nie mam problemu zazdrosci, tez mam rodzine i male dziecko. Sama pisala o wlasnym problemie zazdrosci, wiec niech nie projektuje go na innych, bo ja akurat mam faceta i jej maz mnie kompletnie nie interesuje. Nie bede szukac na forum wpisow, gdzie sama pisala, jak to jednej meza pozazdroscila, a pozniej miala wyrzuty sumienia, ze rodzina sie rozpadla. Ja sama wiem z wlasnego doswiadczenia, co potrafi robic z zona maz, gdy na horyzoncie pojawia sie ta trzecia, wiec nie pakuje sie pomiedzy wodke a zakaske, a cudzy mezowie mnie nie interesuja.
                • malwi.4 Re: Cud mazenstwa 17.01.14, 19:18
                  nie wiem o czym piszesz Brygado, nikomu męża nie pozazdrościłam, żadnego małżeństwa nikomu nie zniszczyłam, i nikt mi męża nie zazdrości

nie mam problemu, że ktoś mi czegoś zazdrosci, bo właściwie to nie wiem, czego mógłby mi zazdrościć, ale sama mam problem, że zazdroszczę innym, ale to często zazdrość połączona z podziwem jest, i chodzi o zazdrość cech osobowości a nie rzeczy materialnych czy facetów u boku
                  • brygada_ww Re: Cud mazenstwa 17.01.14, 21:23
                    malwi.4 napisała:

> nie wiem o czym piszesz Brygado, nikomu męża nie pozazdrościłam, żadnego małżeń
                    > stwa nikomu nie zniszczyłam, i nikt mi męża nie zazdrości

No i widzisz, nie potrafisz byc obiektywna i przyznac sie do tego, co pisalas. Mnie sie nie chce szukac w starych watkach, poza tym szkoda mi czasu, a byc moze poprosilas Administracje o usuniecie tychze postow rzucajac swoja aure forumowa.

> nie mam problemu, że ktoś mi czegoś zazdrosci, bo właściwie to nie wiem, czego
                    > mógłby mi zazdrościć, ale sama mam problem, że zazdroszczę innym, ale to często
                    > zazdrość połączona z podziwem jest, i chodzi o zazdrość cech osobowości a nie
                    > rzeczy materialnych czy facetów u boku

To Twoja sprawa, tylko mnie w to wszystko nie mieszaj.
                    • malwi.4 Re: Cud mazenstwa 17.01.14, 22:15
                      pamiętam jakąś historię o kobiecie co najładniejsza była, dzieci przez cesarkę rodziła, czego jej koleżanki zazdrościły i mężowie tych koleżanek, a mąż najprzystojniejszy był, ale na taksówce pracować nie chciał, choć wszyscy wtedy na taksówce pracowali

koś tu ma talent do takich historii

a moje dziecko to terrorysta mały, nie da sobie krzywdy zrobić
                      • brygada_ww Re: Cud mazenstwa 17.01.14, 23:19
                        malwi.4 napisała:

> pamiętam jakąś historię o kobiecie co najładniejsza była, dzieci przez cesarkę
                        > rodziła, czego jej koleżanki zazdrościły i mężowie tych koleżanek, a mąż najpr
                        > zystojniejszy był, ale na taksówce pracować nie chciał, choć wszyscy wtedy na t
                        > aksówce pracowali
                        >
                        > koś tu ma talent do takich historii

Wiem kto i akurat szanuje na forum te osobe, jednak historii nie znam.

> a moje dziecko to terrorysta mały, nie da sobie krzywdy zrobić

Ty to juz zdrcydowanie przesadzasz co do mnie. Czy sobie tez uroilas, ze ja chce skrzywdzic Twoje dziecko? Jak masz juz takie jazdy to idz do lekarza, dobrze dziala Sanza, po 2 tygodniach poprawi Ci sie pod sufitem.

• mona.blue Re: Cud mazenstwa 17.01.14, 19:33
                  Barbara trolluje, bo widocznie sama ma pokręcone życie i nie pozostaje jej nic innego jak szukać satysfakcji na forum, bo to jej małżeństwo to jedna wielka ściema.
                  A że próbuje przy okazji trafić w kogoś, to juz taki charakter, jak widać nie do zmiany, pozostaje olać.
                  • mona.blue Re: Cud mazenstwa 17.01.14, 20:05
                    Albo popiszcie, lubie Was Malwi i Brygado poczytać :) Może warto trochę komuś nawrzucać, chociaż najlepsza metodą na trolle jest ignorowanie.
                  • brygada_ww Re: Cud mazenstwa 17.01.14, 21:20
                    mona.blue napisała:

> Barbara trolluje, bo widocznie sama ma pokręcone życie i nie pozostaje jej nic
                    > innego jak szukać satysfakcji na forum, bo to jej małżeństwo to jedna wielka ściema.
                    > A że próbuje przy okazji trafić w kogoś, to juz taki charakter, jak widać nie d
                    > o zmiany, pozostaje olać.

Wiesz Mona, ale zeby tak dac sie trollowi podpuscic i snuc pozniej jakies bezpodstawne pomowienia o ruszanie rodziny, czy rozladowywanie negatywnych emocji na dziecku to juz spora przesada. To Malwi snuje jakies chore halucynacje na temat mnie i swojej rodziny, nie ja, bo co mnie jej malzenstwo i rodzina obchodzi? Nic
              • malwi.4 Re: Cud mazenstwa 17.01.14, 19:12
                Mona, uwierz mi, że nie ma za bardzo czego, może ja tu nieświadomie jakąś aurę robię, ot normalne małżeństwo z problemami jesteśmy i niewiadomymi różnymi, napisałam wczoraj, ze jest coś miłego w słowach "czy będziesz moją żoną", pewnie jest, nie wiem, bo ja takich słów nie słyszałam

ale bardzo szanuję moją Rodzinę
                • clarissa3 Re: Cud mazenstwa? 17.01.14, 22:22
                  jest coś miłego w słowach "czy będziesz moją żoną", pewnie jest, nie wiem, bo ja takich słów nie słyszałam

no to w jaki sposob doszlo do malzenstwa..? :-o
                  • malwi.4 Re: Cud mazenstwa? 17.01.14, 22:28
                    może i były... tyle, że mojej drugiej połowie, związek nieformalny by w zupełności wystarczył
                    • malwi.4 Re: Cud mazenstwa? 17.01.14, 22:39
                      my Clarisso długie lata w związku nieformalnym byliśmy i ostatecznie zalegalizowaliśmy - ślub cywilny

najważniejsze jest to, jak się układa, lub choćby to, czy obie strony chcą w ogóle "układać"
                • mona.blue Re: Cud mazenstwa 18.01.14, 17:03
                  malwi.4 napisała:

> Mona, uwierz mi, że nie ma za bardzo czego, może ja tu nieświadomie jakąś aurę
                  > robię, ot normalne małżeństwo z problemami jesteśmy i niewiadomymi różnymi, nap
                  > isałam wczoraj, ze jest coś miłego w słowach "czy będziesz moją żoną", pewnie j
                  > est, nie wiem, bo ja takich słów nie słyszałam
                  >

to jakim cudem masz męża? chyba najpierw oświadczyny musza być? ;)

> ale bardzo szanuję moją Rodzinę

to wpaniale
                  • malwi.4 Re: Cud mazenstwa 18.01.14, 21:49
                    Dość niestandardowo to wyglądało. Mój maz nie romantyk jest. Oświadczyny i ślub po długich latach bycia razem wyglądają zapewne nieco inaczej niż u par, u których jeszcze ten stan euforii i zauroczenia jest. My juz wtedy praktycznie jak małżeństwo byliśmy. To formalność była.
    • jan_stereo Re: Cud mazenstwa 17.01.14, 16:23
      BASIA KIBEL ....i juz biegne spuscic po nim wode ;'))
    • malwi.4 Re: Cud mazenstwa 17.01.14, 19:52
      dbanie o bycie razem, a przede wszystkim o te chwile tylko dla siebie - to dla mnie ten cud (i trud)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka