pocozyc1
21.01.14, 19:27
Po co zyc? Jaki jest sens zycia czlowieka? Niewiem, naprawde niewiem. Zadaje to pytanie, aby odnalezc sens mojego zycia,gdyz tak naprawde zrozumialem ze tylko nie potrzebnie wdycham tlen. Moje dziecinstwo to jedna wielka porazka. Niby najpiekniejsze chwile zycia. Wcale takie nie byly. Matka alkoholiczka, ojciec zero zainteresowania mna, bylem niechcianym bekartem,ciagle zalowali ze sie urodzilem ja i moj brat. Nigdy nie mialem przyjaciela . Nawet 1 prawdziwego ktoremu moglbym powiedziec co czuje. Pamietam ze zawsze bylem wysmiewany w klasie,pozniej zaczelem sie nasmiewac z innych,broniac sie w ten sposob przez co wszyscy nawet ci falszywi sie odwrocili. Nigdy nie bylem wysportowany, dopiero w wieku 15 lat zaczelem chodzic na silownie, lecz stwierdzilem ze to nie ma sensu, zadnych efektow. Nigdy nie mialem zadnej dziewcxyny, nawet ni wiem jak to jest miec dziewczyne. Nigdy nie mialem pieniedzy na markowe ubrania, zeby chociaz wygladac tak jak ci falszywi koledzy. Odkad poszlem to gimnazjum poznalem nowych kolegow,zaczalem z nimi cpac,chodzic na wagary i krasc. Po krotkim czasie okazalo sie to najgorszym pomyslem jaki prztszedl mi do glowy. Okradlismy starsza niewinna kobiete a tak wlasciwie to dwie. Cudem nie polecialem do poprawczaka. Jednak dalej cpalem by zapomniec o tym wszystkim . W tym momencie nie wiem kogo "podróbą" sie stalem. To gimnazjum zmienilo mnie w mlodego sku...syna. Do tej pory cpam z nowymi falszywymi przyjaciolmi aby zapomniec o tym wszystkich. To jest takie krotkie streszczenie tego co przezylem. Gdybym mial opisac wszystkie zle chwile to ksiazka o mnie miala by ponad 1000 stron. Tylko prosze o odpowiedz jaki jest sens ludzkiego zycia? Za co to wszystko mnie spotyka? Niewiem co zrobic z moim zyciem, jedyne co mi pozostaje to tylko lina,nie mam dla kogo zyc. Chcialbym cofnac czas albo wogule sie nie urodzic.